Putujte od Marseille u Aix-en-Provence

Organizirajte svoje putovanje Marseille u Aix-en-Provence u vlak, autobus, carpooling

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Marseille u Aix-en-Provence u vlak, automobil, autobus

 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Marseille
Aix-en-Provence
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Marseille Aix-en-Provence

Načini prijevozacarpooling, autobus, vlak
udaljenost26 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Marseille do Aix-en-Provence ?

Planirate putovanje iz Marseille do Aix-en-Provence i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Marseille Aix-en-Provence? Pregledavanje nekoliko web stranica kako biste dobili jednostavne informacije i rezervirali svoje putovanje uvijek je vrlo zamorno.

Moći ćete dobiti jednim pretraživanjem Vivanode, vašeg multimodalnog planera putovanja u Europu, sve cijene za vlakovi, carpooling i autobusi putovati u Aix-en-Provence iz Marseille Trebate samo odrediti datum odlaska u Aix-en-Provence onda neka Vivanoda traži tebe. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Marseille - Aix-en-Provence ponuda koja vam najviše odgovara.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, carpooling i autobusi od SNCF, Blablacar, CarsTreize, TGV Lyria ili ALSAa do dosega Aix-en-Provence,

Transportne tvrtke idu od Marseille u Aix-en-Provence?

Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Marseille-Aix-en-Provence Vlak TGV od željezničke stanice Marseille-St-Charles (0.7 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Aix-en-Provence-TGV na dolasku (14 km od centra)
TGV Lyria upravlja linijom od Marseille u Aix-en-Provence iz kojeg polazi TGV Lyria vlak Marseille-St-Charles doći do željezničke stanice Aix-en-Provence-TGV (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Marseille-Aix-en-Provence (26 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater ALSA pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Marseille - Gare Saint Charles u Marseille i to od Aix en Provence (Provansa-Alpe-Azurna obala Francuska)
CarsTreize je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Marseille (usluga do autobusne postaje Aéroport Marseille Provence Hall 3 4 na 21 km od centra grada) i grada Aix-en-Provence gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Aix en Provence nalazi se oko 1 km. od centra.

Svi načini prijevoza Marseille Aix-en-Provence

Ako ste već odabrali način prijevoza kojim želite putovati, idite izravno na posebni odjeljak:

Marseille do Aix-en-Provence autobus

Ako tražite autobusnu uslugu iz Marseille do Aix-en-Provence, imate sreće jer zapravo postoji izravna usluga.

Tvrtke za trenere na Marseille Aix-en-Provence putovanje

Ruta autobusom Marseille Aix-en-Provence prometuje bez promjena od strane autobusnih kompanija ALSA i CarsTreize.

ALSA Marseille Aix-en-ProvenceCarsTreize Marseille Aix-en-Provence

Polazak autobusnih stanica u Marseille

Morat ćete stići na svoje Marseille zaustavite se između 15 i 30 minuta, ovisno o autobusnoj tvrtki, prije vremena odlaska naznačenog na vašoj kartici. Naziv odredišta "Aix-en-Provence'uvijek se spominje na prednjem dijelu autobusa. Na kraju, predstavite svoju kartu osoblju CarsTreize ili ALSA-e koje će vam omogućiti da svoje kofere stavite u prtljažnik i ukrcate na njega.

 • Marseille - Gare Saint Charles
 • Aéroport Marseille Provence Hall 3 4

Dolazak autobusnih stanica u Aix-en-Provence

Čim se trener zaustavi Aix-en-Provence, pobrinite se da ne ostavite ništa na svom sjedalu ili zaboravite svoju prtljagu.

 • Aix en Provence

Možda se pitate vrijedi li putovati autobusom između Marseille i Aix-en-Provence i koje su prednosti ovog načina prijevoza. Da vas potaknem da se vozite autobusom Aix-en-Provence, evo nekoliko argumenata koji će vas uvjeriti.

 • Gotovo svi treneri opremljeni su WiFi vezom što je vrlo dobrodošlo za putovanje 26 km putovanja.
 • Ekološkije je putovati modernim autobusom nego auto-autobusom. Uz to, putMarseille Aix-en-Provence dijeli se s drugim vozilima i za pokretanje autobusa nije potrebna dodatna infrastruktura.
 • Suvremeni autobusi koji prometuju linijom Marseille Aix-en-Provence imati toalete i udobna sjedala kako bi se omogućilo putovanje u optimalnim uvjetima.

vlak Marseille do Aix-en-Provence

Da li je moguće ići izravno vlakom iz Marseille do Aix-en-Provence?

Da, moguće je otići odatle Marseille do Aix-en-Provence vlakom bez ikakvih promjena. Budite oprezni jer to može ovisiti o datumu vašeg putovanja Aix-en-Provence a iz njih može biti manje izravnih vlakova Marseille u određene dane. Da pronađemo najjeftinije Marseille-Aix-en-Provence karte za vlak, savjetujemo vam da pokrenete potragu za Vivanodom s datumima putovanja.

Marseille Aix-en-Provence željezničke tvrtke

Riječ je o 2 željezničkih kompanija do kojih biste mogli putovati Aix-en-Provence: SNCF i TGV Lyria.
SNCF Marseille Aix-en-ProvenceTGV Lyria Marseille Aix-en-Provence

Željezničke stanice od Marseille

 • Marseille-St-Charles

Željezničke stanice u Aix-en-Provence

 • Aix-en-Provence-TGV
 • Aix-en-Provence

Vlak velike brzine Marseille Aix-en-Provence

Ova vrsta vlakova najbrži je način putovanja vlakom između njih Marseille i Aix-en-Provence s rasponom brzine od 200 km / h do 350 km / h.

Regionalni vlak Marseille Aix-en-Provence

Carpool iz Marseille do Aix-en-Provence

Suprotno drugim prijevoznim sredstvima, dijeljenje automobila ne pruža putnicima definirani raspored. Dakle, sigurno imate veće šanse za dobivanje Marseille-Aix-en-Provence vozi u potrazi tri dana unaprijed nego jedan mjesec. Ovo je zanimljivo za lastminuta putovanja Aix-en-Provence,

Kada rezervirate vožnju između Marseille Aix-en-Provence, izravno ćete odrediti s vozačem kako vas može pokupiti. Možete platiti putem interneta, tako da ne morate dati novac svom vozaču.

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)