Putujte od Beograd u Zagreb

Organizirajte svoje putovanje Beograd u Zagreb u autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Beograd u Zagreb u avion, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Beograd
Zagreb
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Beograd Zagreb

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus
udaljenost368 km
Izravna linijaDa

Kako otići Beograd u Zagreb?

Nudimo 1 ruta u autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Beograd Zagreb, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Beograd Zagrebklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Beograd i Zagreb na karti, kao i na ruti Beograd Zagreb i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Zagreb, Zračna luka Pleso, Autobusni kolodvor Zagreb, Zračna luka Beograd, Autobusni kolodvor Belgrade) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Zagreb

Svi načini prijevoza Beograd Zagreb

Za putovanje Beograd (Srbija I Crna Gora) do Zagreb (Zagreb, Hrvatska) s udaljenosti od 368 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Beograd > Zagreb će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Beograd i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Beograd BEG 16 km, za prijavu vaše prtljage za let do Zagreb (zračna luka od Pleso, IATA kod: ZAG) kojim upravlja Air Serbia.
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Beograd-Zagreb,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Beograd-Zagreb bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Beograd-Beč i Beč-Zagreb,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Beograd, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicu(VIB) Vienna International Busterminal (0.1 km od Beč, Austrija). Idite na autobusnu stanicuBelgrade (na 4.5 km od Beograd) najkasnije 15 minuta prije polaska za Beč,Jednom je stigao Beč, odvedite drugi FlixBus ili Hellö autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Zagreb (Zagreb Hrvatska).

Transportne tvrtke idu od Beograd u Zagreb?

Airlines
Austrian Airlines leti od zračne luke Beograd BEG nalazi se u 16 km. središtu grada Beograd u Beč (dolazak u zračnu luku Vienna-Schwechat International VIE)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Butmir SJJ (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Sarajevo, Bosna I Hercegovina) na Zagreb (posluživanje zračne luke Pleso ZAG)
Air Serbia upravlja letom od zračne luke Beograd BEG nalazi se u 16 km. središtu grada Beograd u Zagreb (dolazak u zračnu luku Pleso ZAG)
Adria Airways osigurava zračnu vezu od zračne luke Beograd BEG (nalazi se na 16 km od središta grada) Beograd, Srbija I Crna Gora) na Ljubljana (posluživanje zračne luke Brnik LJU)
Niki Airlines leti od zračne luke Beograd BEG nalazi se u 16 km. središtu grada Beograd u Beč (dolazak u zračnu luku Vienna-Schwechat International VIE)
Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Belgrade u Beograd i to od (VIB) Vienna International Busterminal (Beč Austrija) i između grada Beč (usluga do autobusne postaje (VIB) Vienna International Busterminal na 0.1 km od centra grada) i grada Zagreb gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Zagreb nalazi se oko 2.2 km. od centra.
Hellö je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora (VIB) Vienna International Busterminal u Beč i to od Zagreb (Zagreb Hrvatska)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Beograd-Zagreb (369 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)