Beograd
Izravno putovanje do Zagreb let, autobus, dijeljenje prijevoza
Zagreb
Saznajte cijene

Kako doći iz Beograd u Zagreb?

Planirate li putovati u Beograd iz Zagreb i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Beograd do Zagreb, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Beograd i Zagreb, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Hellö, Croatia Airlines, Air Serbia ili Adria Airways), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Beograd i Zagreb, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Beograd do Zagreb.

Za vaše putovanje od Beograd do Zagreb imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Beograd do Zagreb

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Beograd do Zagreb, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Beograd Zagreb

Mnogi letovi povezuju Beograd s Zagreb svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Zagreb u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Beograd Zagreb

Rješenje zajedničkog putovanja između Beograd i Zagreb savršeno je ako želite putovati u Zagreb u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Beograd ili Zagreb.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Beograd i Zagreb koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Beograd Zagreb

Grad polaska
Beograd
Srbija
Grad odredišta
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Udaljenost
368 km
Izravna veza
Da, izravna veza let, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Beograd Zagreb
Pronađite smještaj u Zagreb
Lako organizirajte svoje putovanje između Beograd i Zagreb uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Beograd i Zagreb uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Beograd i Zagreb koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Hellö, Croatia Airlines, Air Serbia ili Adria Airways kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Beograd i Zagreb!

Usporedba načina prijevoza između Beograd i Zagreb

Prednosti i mane putovanja autobusom od Beograd do Zagreb?
Cijena Cijene autobusnih karata između Beograd i Zagreb često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Zagreb (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Beograd i Zagreb, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Beograd i Zagreb obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Beograd Zagreb autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Beograd do Zagreb većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Zagreb kako bi prevalili udaljenost od 368 km.
Prednosti i nedostaci letenja između Beograd i Zagreb?
Ubrzati Zrakoplovi između Beograd i Zagreb najbrži su način prijevoza za putovanje od 368 km između Beograd i Zagreb.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Beograd do Zagreb, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Beograd do Zagreb mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Zagreb često moraju ranije stići u Beograd zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Beograd za Zagreb imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Beograd do Zagreb?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Beograd u Zagreb zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Beograd Zagreb zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Beograd i Zagreb često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Beograd i Zagreb može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Beograd Zagreb morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Beograd? Gdje ćemo doći do Zagreb?

Polazne autobusne stanice u Beograd

Belgrade
Kartica

Polazne zračne luke u Beograd

Beograd
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Zagreb
Kartica

Dolazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica
Pretražite karte za Beograd Zagreb
Pronađite smještaj u Zagreb

3 savjeta za jeftinije putovanje između Beograd i Zagreb

Odlučili ste putovati iz Beograd u Zagreb i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Beograd-Zagreb.

  • 1. Putujte lagano
    Ako putujete između Beograd i Zagreb zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Zagreb.
  • 2. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Beograd do Zagreb. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Zagreb, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 3. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Beograd-Zagreb često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Zagreb tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Beograd-Zagreb. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Zagreb.

Autobus Beograd Zagreb

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Beograd - Zagreb ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Beograd-Zagreb na Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Beograd i Zagreb obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Zagreb za vaš datum putovanja.

Autobusi između Beograd i Zagreb obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Beograd iz Zagreb ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Zagreb, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne karte Beograd-Zagreb često su jeftinije ako ih kupite unaprijed, pogotovo ako rezervirate nekoliko tjedana unaprijed. Međutim, neki autobusni prijevoznici također nude last minute ponude kako bi popunili preostala mjesta.

Pravila povrata novca za autobusne karte Beograd-Zagreb razlikuju se ovisno o autobusnom prijevozniku i klasi rezervacije. Općenito, karte s vrlo niskim cijenama i posebne ponude ne ispunjavaju uvjete za povrat novca u slučaju otkazivanja, ali neke tvrtke nude djelomični povrat novca ili opcije odgode putovanja. Važno je pažljivo pročitati uvjete prodaje prije kupnje karte za Zagreb.

Autobusne tvrtke Beograd Zagreb

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Pretražite autobusne karte za Beograd Zagreb

Letovi Beograd Zagreb

Airlines Beograd Zagreb

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Air Serbia
Air Serbia
Adria Airways
Adria Airways
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Traži letove Beograd Zagreb

Zajedničko putovanje Beograd Zagreb

Trajanje zajedničkog putovanja između Beograd i Zagreb također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Beograd i Zagreb ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Beograd-Zagreb, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Beograd i Zagreb, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Beograd i Zagreb. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Kućni ljubimci su dopušteni u zajedničkom prijevozu između Beograd i Zagreb, ovisno o preferencijama vozača. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Vozača zajedničkog prijevoza Beograd Zagreb možete kontaktirati prije putovanja putem platforme za zajednički prijevoz na kojoj ste rezervirali svoje mjesto. Preporuča se da s vozačem prije putovanja razgovarate o pojedinostima vašeg putovanja, kao što su mjesto preuzimanja i vrijeme.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Beograd Zagreb

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Beograd Zagreb
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska