Putujte od Zagreb u Rim

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Rim u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

5 opcije za povratak Zagreb u Rim u avion, vlak, automobil, autobus

 • Odaberite rutu po svom izboru
 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Rim
/
/
 • Nabavite cijene
2
Zagreb
Venecija
Rim
/
/
/
/
 • Nabavite cijene
3
Zagreb
Trieste
Rim
/
/
/
 • Nabavite cijene
4
Zagreb
Firenca
Rim
/
/
/
/
 • Nabavite cijene
5
Zagreb
Bologna
Rim
/
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Rim

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost518 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Rim?

Nudimo 5 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Rim, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Rimklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Zagreb i Rim na karti, kao i na ruti Zagreb Rim i različite točke korespondencije (Zračna luka Fiumicino, Autobusni kolodvor Roma Tiburtina, Stanica Roma Ostiense, Stanica Roma Termini, Stanica Roma Tiburtina, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Rim

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Rim?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Rim (519 km)
Željezničke tvrtke
Trenitalia nudi liniju Venecija-Rim Vlak Frecciargento od željezničke stanice Venezia Mestre (9.9 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Roma Termini na dolasku (1.6 km od centra)
Italo (NTV) upravlja linijom od Venecija u Rim iz kojeg polazi Italo vlak Venezia Mestre doći do željezničke stanice Roma Ostiense (Latium Italija)
ÖBB čini željezničku vezu Venecija-Rim Vlak Euronight Tosca od željezničke stanice Venezia Mestre (9.9 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Roma Termini na dolasku (1.6 km od centra)
Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Rim (dolazak u zračnu luku Fiumicino FCO)
Easyjet osigurava rotaciju od zračne luke Marco Polo VCE (nalazi se na 7.9 km od središta grada) Venecija, Italija) na Rim (posluživanje zračne luke Fiumicino FCO)
TAP Portugal upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Bologna (dolazak u zračnu luku Guglielmo Marconi BLQ)
Alitalia osigurava zračnu vezu od zračne luke Peretola FLR (nalazi se na 6.3 km od središta grada) Firenca, Italija) na Rim (posluživanje zračne luke Fiumicino FCO)
Vueling Airlines leti od zračne luke Zadar ZAD nalazi se u 8.6 km. središtu grada Zadar u Rim (dolazak u zračnu luku Fiumicino FCO)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Roma Tiburtina (Latium Italija)

Svi načini prijevoza Zagreb Rim

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Rim (Latium, Italija) s udaljenosti od 518 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Zagreb-Rim što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuRoma Tiburtina (4.1 km od Rim, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Rim,
Izravni let Zagreb > Rim će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Rim (zračna luka od Fiumicino, IATA kod: FCO) kojim upravlja Croatia Airlines.
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Rim,
Nije moguće izravno otići Zagreb u Rimbez promjene. Možete uzeti vlakVenecija-Rim i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Frecciargento, Italo ili Euronight Tosca od Trenitalia, Italo (NTV) ili ÖBB do Rim odlazak s željezničke stanice Venezia Mestre u Venecija, Dolazak uRim će biti na postaji Roma Ostiense (2.5 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)