Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Rim dijeljenje prijevoza, let, autobus
Rim
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Zadar
Zadar
Putovanje let za Rim
Rim
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Venecija
Venecija
Putovanje let, autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Rim
Rim
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Rim?

Planirate li putovati u Zagreb iz Rim i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Rim, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Rim, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ili Blablabus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Rim, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Rim.

Za vaše putovanje od Zagreb do Rim imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Rim

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Rim, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Rim vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Rim je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Rim

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Rim svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Rim u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Rim

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Rim savršeno je ako želite putovati u Rim u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Rim.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Rim koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Rim

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Rim
Italija
Latium
Udaljenost
518 km
Izravna veza
Da, izravna veza dijeljenje prijevoza, let i autobus
Pretražite karte za Zagreb Rim
Pronađite smještaj u Rim
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Rim uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Rim uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Rim koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Italo (NTV), Trenitalia, Ferrovia Circumvesuviana, FlixBus ili Blablabus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Rim!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Rim

Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Rim?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Rim, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Rim najbrži su način prijevoza za putovanje od 518 km između Zagreb i Rim.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Rim često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Rim imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Rim mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Rim?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Rim, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Rim obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Rim često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Rim (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Rim većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rim kako bi prevalili udaljenost od 518 km.
Udobnost Zagreb Rim autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Rim?
Ubrzati Zagreb Rim vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Zagreb ili Rim nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Krajolici Vlakovi između Zagreb i Rim često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Rim može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Zagreb Rim mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Rim?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Rim često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Zagreb Rim zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Rim zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Rim morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Rim može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Rim?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Rim

Roma Tiburtina
Kartica
Aeroporto Fiumicino
Kartica
Aeroporto Ciampino
Kartica

Dolazne stanice u Rim

Roma Termini
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica
Ottaviano
Kartica
Roma Ostiense
Kartica

Dolazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica

Zračna luka Fiumicino (FCO) glavna je zračna luka koja opslužuje grad Rim u Italiji. Tražite li mogućnosti prijevoza do centra grada iz ove zračne luke, na raspolaganju vam je nekoliko opcija.

Javni prijevoz:
1. Vlak Leonardo Express: ovo je najbrži način da stignete do centra grada. Vlak Leonardo Express polazi svakih 15-30 minuta iz zračne luke i vozi vas do postaje Termini, glavnog prometnog čvorišta Rima, za samo 32 minute. Cijena ulaznice je 14 eura po osobi.

 1. Regionalni vlak FL1: Ako želite uštedjeti malo novca, možete uzeti regionalni vlak FL1. Ovaj vlak također vozi od zračne luke do postaje Termini, ali usput se zaustavlja na nekoliko drugih postaja u Rimu. Putovanje traje oko 50 minuta, a cijena karte je 8 eura po osobi.

 2. Autobus: Možete se odlučiti i za prijevoz autobusom. Autobusi tvrtke Terravision povezuju zračnu luku Fiumicino i kolodvor Termini. Putovanje traje oko 50-60 minuta, ovisno o prometu, a cijena karte je 6 eura po osobi u jednom smjeru.

Privatni prijevoz:
1. Taksi: Taksiji su dostupni na izlazu iz zračne luke. Cijene određuje općina Rima i razlikuju se ovisno o lokaciji odredišta u središtu grada. Općenito, možete očekivati ​​da ćete platiti između 45 i 60 eura za putovanje od zračne luke do Rima. Uzmite službeni taksi i uvijek pitajte vozača za cijenu prije polaska.

 1. Usluge poput Ubera, Lyfta i drugih također su dostupne u zračnoj luci Fiumicino. Cijena varira ovisno o udaljenosti i potražnji, ali možete očekivati ​​da ćete platiti oko 50-70 eura za vožnju do centra grada.

=> Ako tražite najbrži i najpovoljniji način da dođete do centra Rima iz zračne luke Fiumicino, preporučamo vlak Leonardo Express. Ako želite uštedjeti malo novca, regionalni vlakovi i autobusi FL1 dobra su alternativa. Taksi je fleksibilniji, ali može biti skuplji.

Pretražite karte za Zagreb Rim
Pronađite smještaj u Rim

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Rim

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Rim i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Rim.

 • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
  Karte Zagreb-Rim često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Rim tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zagreb-Rim. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Rim.
 • 2. Usporedi cijene
  Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Rim. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Rim.
 • 3. Usporedite načine prijevoza
  Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Zagreb do Rim. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Rim, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Autobus Zagreb Rim

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Rim noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-Rim, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Rim ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Rim na Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zagreb-Rim. Ova usluga se često naplaćuje.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Rim obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Rim za vaš datum putovanja.

Autobusne karte Zagreb-Rim često su jeftinije ako ih kupite unaprijed, pogotovo ako rezervirate nekoliko tjedana unaprijed. Međutim, neki autobusni prijevoznici također nude last minute ponude kako bi popunili preostala mjesta.

Autobusne tvrtke Zagreb Rim

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Fiumicino Express
Fiumicino Express
Pretražite autobusne karte za Zagreb Rim

Vlakovi iz Zagreb u Rim

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Rim. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Rim.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Rim barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Zagreb i Rim, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Vlakovi između Zagreb i Rim opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i Rim postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Karte za vlak između Zagreb i Rim možete preuzeti na kolodvoru, isprintati kod kuće ili izravno na svom mobilnom telefonu. Karte je moguće preuzeti i putem samoposlužnog terminala na određenim postajama.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Rim

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
Ferrovia Circumvesuviana
Ferrovia Circumvesuviana
ÖBB
ÖBB
Traži karte za vlak Zagreb Rim

Letovi Zagreb Rim

Airlines Zagreb Rim

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Traži letove Zagreb Rim

Zajedničko putovanje Zagreb Rim

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i Rim, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Rim ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Rim, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zagreb i Rim. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Rim također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Rim ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Vrijeme polaska i dolaska za ponudu zajedničkog putovanja između Zagreb i Rim razlikuje se ovisno o vozaču i odabranoj ruti. Vivanoda vam daje opcije pretraživanja kako biste suzili vrijeme koje najbolje funkcionira.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Rim

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Rim

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska