Rim
Izravno putovanje do Verona let, vlak, autobus, dijeljenje prijevoza
Verona
Saznajte cijene

Kako doći iz Rim u Verona?

Planirate li putovati u Rim iz Verona i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rim do Verona, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rim i Verona, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Italo (NTV), Trenitalia, ÖBB, FlixBus ili Blablabus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rim i Verona, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rim do Verona.

Za vaše putovanje od Rim do Verona imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Rim do Verona

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Rim do Verona, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Rim - Verona vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Rim Verona je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Rim Verona

Mnogi letovi povezuju Rim s Verona svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Verona u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Rim Verona

Rješenje zajedničkog putovanja između Rim i Verona savršeno je ako želite putovati u Verona u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Rim ili Verona.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rim i Verona koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rim Verona

Grad polaska
Rim
Italija
Latium
Grad odredišta
Verona
Italija
Veneto
Udaljenost
412 km
Izravna veza
Da, izravna veza let, vlak, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Rim Verona
Pronađite smještaj u Verona
Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Verona uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Verona uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rim i Verona koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Italo (NTV), Trenitalia, ÖBB, FlixBus ili Blablabus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rim i Verona!

Usporedba načina prijevoza između Rim i Verona

Prednosti i nedostaci letenja između Rim i Verona?
Ubrzati Zrakoplovi između Rim i Verona najbrži su način prijevoza za putovanje od 412 km između Rim i Verona.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Rim do Verona, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Rim za Verona imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Rim do Verona mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Verona često moraju ranije stići u Rim zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Rim do Verona?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Rim i Verona obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Rim i Verona često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Verona (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Rim i Verona, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Rim Verona autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Rim do Verona većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Verona kako bi prevalili udaljenost od 412 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Rim do Verona?
Pristupačnost Željezničke stanice u Rim ili Verona nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Udobnost Vlakovi između Rim i Verona općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Krajolici Vlakovi između Rim i Verona često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
trošak Karte za vlak za Rim Verona mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Rim do Verona može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Rim do Verona?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Rim i Verona često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Rim Verona zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Rim u Verona zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Rim Verona morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Rim i Verona može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Rim? Gdje ćemo doći do Verona?

Polazne autobusne stanice u Rim

Roma Tiburtina
Kartica
Aeroporto Fiumicino
Kartica
Aeroporto Ciampino
Kartica

Polazne stanice u Rim

Roma Termini
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica
Roma Ostiense
Kartica

Polazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Verona

Verona
Kartica

Dolazne stanice u Verona

Verona Porta Nuova
Kartica

Dolazne zračne luke u Verona

Verona
Kartica

Zračna luka Fiumicino (FCO) glavna je zračna luka koja opslužuje grad Rim u Italiji. Tražite li mogućnosti prijevoza do centra grada iz ove zračne luke, na raspolaganju vam je nekoliko opcija.

Javni prijevoz:
1. Vlak Leonardo Express: ovo je najbrži način da stignete do centra grada. Vlak Leonardo Express polazi svakih 15-30 minuta iz zračne luke i vozi vas do postaje Termini, glavnog prometnog čvorišta Rima, za samo 32 minute. Cijena ulaznice je 14 eura po osobi.

 1. Regionalni vlak FL1: Ako želite uštedjeti malo novca, možete uzeti regionalni vlak FL1. Ovaj vlak također vozi od zračne luke do postaje Termini, ali usput se zaustavlja na nekoliko drugih postaja u Rimu. Putovanje traje oko 50 minuta, a cijena karte je 8 eura po osobi.

 2. Autobus: Možete se odlučiti i za prijevoz autobusom. Autobusi tvrtke Terravision povezuju zračnu luku Fiumicino i kolodvor Termini. Putovanje traje oko 50-60 minuta, ovisno o prometu, a cijena karte je 6 eura po osobi u jednom smjeru.

Privatni prijevoz:
1. Taksi: Taksiji su dostupni na izlazu iz zračne luke. Cijene određuje općina Rima i razlikuju se ovisno o lokaciji odredišta u središtu grada. Općenito, možete očekivati ​​da ćete platiti između 45 i 60 eura za putovanje od zračne luke do Rima. Uzmite službeni taksi i uvijek pitajte vozača za cijenu prije polaska.

 1. Usluge poput Ubera, Lyfta i drugih također su dostupne u zračnoj luci Fiumicino. Cijena varira ovisno o udaljenosti i potražnji, ali možete očekivati ​​da ćete platiti oko 50-70 eura za vožnju do centra grada.

=> Ako tražite najbrži i najpovoljniji način da dođete do centra Rima iz zračne luke Fiumicino, preporučamo vlak Leonardo Express. Ako želite uštedjeti malo novca, regionalni vlakovi i autobusi FL1 dobra su alternativa. Taksi je fleksibilniji, ali može biti skuplji.

Pretražite karte za Rim Verona
Pronađite smještaj u Verona

3 savjeta za jeftinije putovanje između Rim i Verona

Odlučili ste putovati iz Rim u Verona i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Rim-Verona.

 • 1. Usporedi cijene
  Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Rim do Verona. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Verona.
 • 2. Budite fleksibilni po pitanju datuma
  Karte Rim-Verona često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Verona tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Rim-Verona. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Verona.
 • 3. Rezerviraj unaprijed
  Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Rim i Verona. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Rim-Verona.

Autobus Rim Verona

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Rim-Verona, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina autobusa koji putuju između Rim i Verona noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Rim-Verona. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Rim - Verona ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Rim-Verona na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Rim iz Verona ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Verona, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Rim-Verona izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Rim Verona

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Pretražite autobusne karte za Rim Verona

Vlakovi iz Rim u Verona

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Rim i Verona barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Vlakovi između Rim i Verona opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Rim i Verona ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Verona sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Rim i Verona. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Rim i Verona, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Karte za vlak između Rim i Verona mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Željezničke tvrtke između Rim i Verona

Italo (NTV)
Italo (NTV)
Trenitalia
Trenitalia
ÖBB
ÖBB
Trenord
Trenord
Traži karte za vlak Rim Verona

Letovi Rim Verona

Airlines Rim Verona

Alitalia
Alitalia
Meridiana
Meridiana
Traži letove Rim Verona

Zajedničko putovanje Rim Verona

Trajanje zajedničkog putovanja između Rim i Verona također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Rim i Verona ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Rim-Verona, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Rim u Verona kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Rim i Verona, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Rim i Verona. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Rim Verona

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Rim Verona

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska