Rim
Izravno putovanje do Firenca vlak, autobus, let, dijeljenje prijevoza
Firenca
Saznajte cijene

Kako doći iz Rim u Firenca?

Planirate li putovati u Rim iz Firenca i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rim do Firenca, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rim i Firenca, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus ili Alitalia), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rim i Firenca, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rim do Firenca.

Za vaše putovanje od Rim do Firenca imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Rim do Firenca

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Rim do Firenca, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Rim - Firenca vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Rim Firenca je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Rim Firenca

Mnogi letovi povezuju Rim s Firenca svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Firenca u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Rim Firenca

Rješenje zajedničkog putovanja između Rim i Firenca savršeno je ako želite putovati u Firenca u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Rim ili Firenca.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rim i Firenca koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rim Firenca

Grad polaska
Rim
Italija
Latium
Grad odredišta
Firenca
Italija
Toskana
Udaljenost
231 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, autobus, let i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Rim Firenca
Pronađite smještaj u Firenca
Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Firenca uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rim i Firenca uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rim i Firenca koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, FlixBus ili Alitalia kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rim i Firenca!

Usporedba načina prijevoza između Rim i Firenca

Prednosti i mane putovanja vlakom od Rim do Firenca?
Ekološki Vlak Rim Firenca smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Rim ili Firenca nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ubrzati Rim Firenca vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za Rim Firenca mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Rim do Firenca može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Rim do Firenca?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Rim u Firenca zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Rim do Firenca.
Ekonomski Rim Firenca zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Rim i Firenca.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Rim i Firenca može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Rim do Firenca?
Cijena Cijene autobusnih karata između Rim i Firenca često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Firenca (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Rim i Firenca, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Rim i Firenca obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Rim Firenca autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Rim do Firenca većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Firenca kako bi prevalili udaljenost od 231 km.
Prednosti i nedostaci letenja između Rim i Firenca?
Ubrzati Zrakoplovi između Rim i Firenca najbrži su način prijevoza za putovanje od 231 km između Rim i Firenca.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Rim do Firenca, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Rim do Firenca mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Firenca često moraju ranije stići u Rim zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Rim za Firenca imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Rim? Gdje ćemo doći do Firenca?

Polazne autobusne stanice u Rim

Roma
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica

Polazne stanice u Rim

Roma Ostiense
Kartica
Roma S. Pietro
Kartica
Roma Termini
Kartica
Roma Trastevere
Kartica
Roma Tiburtina
Kartica

Polazne zračne luke u Rim

Fiumicino
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Firenca

Firenze
Kartica
Florence
Kartica

Dolazne stanice u Firenca

Firenze Rifredi
Kartica
Firenze Santa Maria Novella
Kartica
Le Piagge
Kartica
Firenze Campo di Marte
Kartica
Firenze Castello
Kartica
Firenze Statuto
Kartica
Firenze Rovezzano
Kartica

Dolazne zračne luke u Firenca

Peretola
Kartica
Pretražite karte za Rim Firenca
Pronađite smještaj u Firenca

3 savjeta za jeftinije putovanje između Rim i Firenca

Odlučili ste putovati iz Rim u Firenca i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Rim-Firenca.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Rim-Firenca često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Firenca tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Rim-Firenca. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Firenca.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Rim-Firenca vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Firenca izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Rim do Firenca. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Firenca, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Autobus Rim Firenca

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Rim - Firenca ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Rim-Firenca na Vivanoda.

Autobusi između Rim i Firenca obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Vrijeme putovanja autobusom između Rim i Firenca obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Firenca za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za Rim iz Firenca ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Firenca, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Rim i Firenca noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Rim-Firenca, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusne tvrtke Rim Firenca

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Rim Firenca

Vlakovi iz Rim u Firenca

Vlakovi između Rim i Firenca opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Rim i Firenca. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Rim i Firenca.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Rim i Firenca barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Rim i Firenca ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Firenca sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Rim i Firenca, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

To često ovisi o tarifi i politici otkazivanja željezničke tvrtke. Ako je vaša karta za vlak između Rim i Firenca nepovratna, možda postoje mogućnosti zamjene ili promjene, uz dodatnu naknadu.

Željezničke tvrtke između Rim i Firenca

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Traži karte za vlak Rim Firenca

Letovi Rim Firenca

Airlines Rim Firenca

Alitalia
Alitalia
Traži letove Rim Firenca

Zajedničko putovanje Rim Firenca

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Rim i Firenca ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Rim-Firenca, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Rim i Firenca, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Rim i Firenca također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Rim i Firenca. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Rim Firenca

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Rim Firenca
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska