Rijeka
Putovanje trajekt za Split
Split
Putovanje let za Zagreb
Zagreb
Saznajte cijene

Kako doći iz Rijeka u Zagreb?

Planirate li putovati u Rijeka iz Zagreb i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Rijeka do Zagreb, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Rijeka i Zagreb, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Croatia Airlines ili Jadrolinija), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Rijeka i Zagreb, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Rijeka do Zagreb.

Za vaše putovanje od Rijeka do Zagreb imate nekoliko opcija prijevoza

Rijeka - Zagreb trajektom

Trajekt između Rijeka i Zagreb atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Letovi Rijeka Zagreb

Mnogi letovi povezuju Rijeka s Zagreb svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Zagreb u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Rijeka i Zagreb koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Rijeka Zagreb

Grad polaska
Rijeka
Hrvatska
Primorsko-goranska
Grad odredišta
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Udaljenost
133 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Rijeka Zagreb
Pronađite smještaj u Zagreb
Lako organizirajte svoje putovanje između Rijeka i Zagreb uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Rijeka i Zagreb uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Rijeka i Zagreb koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Croatia Airlines ili Jadrolinija kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Rijeka i Zagreb!

Usporedba načina prijevoza između Rijeka i Zagreb

Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Rijeka i Zagreb?
Udobnost Trajekt Rijeka Zagreb nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Zagreb nego bilo koji drugi način prijevoza.
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Rijeka i Zagreb vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Trajanje Putovanje trajektom između Rijeka i Zagreb može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Zagreb.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Rijeka i Zagreb mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Zagreb.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Rijeka i Zagreb mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Prednosti i nedostaci letenja između Rijeka i Zagreb?
Ubrzati Zrakoplovi između Rijeka i Zagreb najbrži su način prijevoza za putovanje od 133 km između Rijeka i Zagreb.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Rijeka do Zagreb, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Zagreb često moraju ranije stići u Rijeka zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Rijeka do Zagreb mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Rijeka za Zagreb imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Rijeka? Gdje ćemo doći do Zagreb?

Polazne luke u Rijeka

Rijeka
Kartica

Dolazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica
Pretražite karte za Rijeka Zagreb
Pronađite smještaj u Zagreb

3 savjeta za jeftinije putovanje između Rijeka i Zagreb

Odlučili ste putovati iz Rijeka u Zagreb i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Rijeka-Zagreb.

  • 1. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Rijeka i Zagreb, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Zagreb i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 2. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Rijeka do Zagreb. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Zagreb, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 3. Izbjegavajte špice
    Karte Rijeka-Zagreb vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Zagreb izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.

Trajekt Rijeka Zagreb

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Rijeka i Zagreb. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Rijeka i Zagreb te da ćete prijelaz do Zagreb morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između Rijeka i Zagreb, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između Rijeka i Zagreb i procijenili uvjete prijevoza.

Neke trajektne tvrtke koje plove između Rijeka i Zagreb nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Rijeka i Zagreb. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Kućni ljubimci dopušteni su na trajektu između Rijeka i Zagreb, ali je preporučljivo provjeriti posebne zahtjeve trajektne kompanije za prijevoz životinja prije putovanja.

Posebne ponude za trajektne karte između Rijeka i Zagreb moguće je pronaći na našoj web stranici. Započnite pretragu za trajekt Rijeka Zagreb na Vivanodi kako biste pristupili promotivnim ponudama u stvarnom vremenu.

Trajektne tvrtke Rijeka Zagreb

Jadrolinija
Jadrolinija
Traži karte za trajekt Rijeka Zagreb

Letovi Rijeka Zagreb

Airlines Rijeka Zagreb

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Rijeka Zagreb
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska