Putujte od Zagreb u Pescara

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Pescara u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Pescara u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Pescara
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Rim
Pescara
/
/
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Venecija
Pescara
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Pescara

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost397 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Zagreb do Pescara ?

Pescara je vaša sljedeća destinacija za odmor, ali se pitate kako otići tamo i kako je moguće dobiti najjeftinije Zagreb do Pescara ponude prijevoza? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene autobusi, carpooling, letovi i vlakovi u jednoj potrazi. Unesite datum svog putovanja u Pescara a Vivanoda će prikazati sve ponude prijevoza. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Zagreb - Pescara ponuda koja vam najviše odgovara.

Putovati od Zagreb, letovi, vlakovi, carpooling ili autobusi od FlixBus, Blablacar, Trenitalia, ProntoBus i Croatia Airlinesa dovest će vas do Pescara,

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Pescara?

Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Mestre (Train station) (Veneto Italija) i između grada Venecija (usluga do autobusne postaje Mestre (Train station) na 9.8 km od centra grada) i grada Pescara gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Pescara Terminal Bus nalazi se oko 1 km. od centra.
ProntoBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Aeroporto Fiumicino u Rim i to od Pescara Terminal Bus (Abruzzo Italija)
Željezničke tvrtke
Trenitalia nudi liniju Rim-Pescara Vlak Regionale od željezničke stanice Roma Tiburtina (4.3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Pescara na dolasku (1 km od centra)
Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Rim (dolazak u zračnu luku Fiumicino FCO)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Pescara (398 km)

Svi načini prijevoza Zagreb Pescara

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Pescara (Abruzzo, Italija) s udaljenosti od 397 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Pescara,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Pescara bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Venecija i Venecija-Pescara,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMestre (Train station) (9.8 km od Venecija, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Venecija,Jednom je stigao Venecija, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Pescara (Abruzzo Italija).
Nije moguće izravno otići Zagreb u Pescarabez promjene. Možete uzeti vlakRim-Pescara i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Regionale od Trenitalia do Pescara odlazak s željezničke stanice Roma Tiburtina u Rim, Dolazak uPescara će biti na postaji Pescara (1 km od centra).
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Pescara od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Rim zatim obavite ostatak putovanja u autobus,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Rim (zračna luka od Fiumicino, IATA kod: FCO) kojim upravlja Croatia Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)