Kako doći do Zadar?

Planirate li putovanje u Zadar? Ali ne znate kako doći do toga? Vivanoda vam pomaže organizirati putovanje u Zadar dopuštajući vam pretraživanje i usporedbu najboljih ponuda za autobus i letovi.

Autobus za Zadar

Međugradski autobus izuzetno je ekonomično prijevozno sredstvo za boravak u Zadar. S druge strane, putovanje autobusom do Zadar puno je sporije nego vlakom ili avionom.

Letovi za Zadar

Let je najbrži način da stignete do Zadar. Međutim, morate dodati vrijeme potrebno da stignete do zračne luke, koja je izvan središta Zadar. Cijene letova za Zadar također su često atraktivne.

Prijevoz do Zadar u brojkama

Zemlja
Hrvatska
Broj tvrtki koje opslužuju Zadar
12
Broj stanica ili zračnih luka u Zadar
1 zračnih luka
1 autobusnih stanica
Pretražite i pronađite karte za Zadar
Tražite smještaj u Zadar
Zašto tražiti karte za putovanje u Zadar s Vivanodom?

Zašto tražiti karte za putovanje u Zadar s Vivanodom?

Kada planirate putovanje u Zadar, važno je odabrati način prijevoza na temelju svojih potreba, proračuna, vremena i udobnosti. Bilo da putujete autobus ili letovi, izbor prijevoza može značajno utjecati na cijenu i kvalitetu vašeg putovanja u Zadar. Zato je za kupnju karte za Zadar važno koristiti komparator prijevoza i cijena.

Vivanoda je praktičan alat koji vam omogućuje da brzo pronađete najbolje mogućnosti putovanja u Zadar u pogledu cijene, vremena i kvalitete. S Vivanodom možete usporediti različite karte za autobus i letovi dostupne za vaše putovanje u Zadar. Na taj način ćete pronaći najjeftinije i najprikladnije opcije za svoje potrebe.

Najpopularnije rute za Zadar

Predstavljamo najpopularnije rute do Zadar iz svih većih europskih gradova, bilo autobus ili letovi. Bilo da želite pronaći najjeftiniji let za Zadar, najbrži vlak ili najudobniji autobus, prikupili smo sve informacije koje su vam potrebne da s povjerenjem isplanirate svoje putovanje u Zadar.

Bez obzira putujete li iz Zagreb, Pula, Dubrovnik, Trogir, Split ili Makarska ili nekog drugog većeg europskog grada, uspoređujemo različite načine prijevoza kako bismo vam pomogli odabrati najbolju opciju za dolazak u Zadar. Pronaći ćete informacije o najpopularnijim rutama, prijevozničkim tvrtkama, vremenima putovanja, cijenama karata i savjete za sigurno i udobno putovanje. Također smo uključili savjete kako uštedjeti novac i pronaći najbolje cijene karata za Zadar. Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite vrhunsku udobnost, ovdje ćete pronaći sve mogućnosti za planiranje putovanja u Zadar s povjerenjem.

Pretražite i pronađite karte za Zadar
Tražite smještaj u Zadar

Putovanje autobusom do Zadar

Savjeti kako pronaći jeftiniju autobusnu kartu za Zadar

Iako je putovanje autobusom već ekonomičan način dolaska do Zadar, uvijek postoje načini da uštedite još više.

Fleksibilnost datuma: prednost za vaše putovanje autobusom u Zadar
Ako nemate određeni datum za putovanje u Zadar autobusom, najbolje je isprobati više datuma i izbjeći vikend jer su karte iz Novska, Stankovci, Gospić, Vrpolje, Garčin ili Donji Andrijevci često skuplje!
Usporedite sve ponude autobusa za Zadar
S Vivanodom možete pregledavati, filtrirati i odabrati sve ponude FlixBus u jednoj pretrazi. Bilo da putujete iz Zagreb, Pula, Brno, Dubrovnik, Barcelona ili Bern, ovo vam olakšava pronalaženje onog koji najbolje odgovara vašim kriterijima u pogledu cijene, vremena i trajanja.
Nemojte čekati da rezervirate kartu za Zadar
Nakon što pronađete najnižu cijenu karte na Vivanodi za svoje putovanje u Zadar iz, na primjer, Zagreb, Pula, Brno, Dubrovnik, Barcelona ili Bern, odaberite je i bit ćete preusmjereni na web stranicu prijevoznika (FlixBus). Preporučamo da brzo rezervirate svoju kartu jer cijene mogu brzo porasti!

Gdje su autobusne stanice u Zadar?

Postoji samo jedna autobusna stanica (ili autobusna stanica) s koje možete stići u Zadar.

Zadar Ul. kralja Tvrtka 2
Autobusni kolodvor 1.3 km od Zadar
Kartica
Traži autobusne karte za Zadar

Odletite u Zadar

Nekoliko savjeta za jeftine letove do Zadar

Kako biste maksimalno povećali svoje šanse za let za Zadar po najboljoj vrijednosti za novac, slijedite nekoliko pravila. Podsjećamo vas ovdje.

Pripazite na promocije.
Avioprijevoznici kao što su Air Berlin, Croatia Airlines, Germanwings, LOT Polish Airlines i Luxair redovito nude zanimljive promocije na društvenim mrežama ili drugim sredstvima komunikacije.
Dajte prednost niskotarifnim zrakoplovnim prijevoznicima
Odabirom niskotarifnih zrakoplovnih kompanija imate veće šanse za jeftin let do Zadar. Budite oprezni, jer ove zrakoplovne kompanije često lete do sekundarnih zračnih luka koje su puno manje dostupne iz središta Zadar.
Odaberite određene dane za polazak avionom
Određenim danima u tjednu, poput utorka i srijede, letovi za Zadar manje su popunjeni nego petkom ili nedjeljom. Dakle, jeftinije su.

Gdje su zračne luke u Zadar?

Da biste došli do Zadar avionom, dođite u zračnu luku Zadar.

Zadar
Zračna luka udaljena je 8.6 km od Zadar
Kartica
Tražite letove za Zadar
Vlak, autobus i let za Zadar - Jeftine karte, cijene i vozni red

Putovanje i prijevoz do Zadar

Kada posjetiti Zadar?

Najbolje godišnje doba za posjet Zadru nedvojbeno je ljeto. Od lipnja do rujna prosječne temperature variraju između 25 i 30 stupnjeva Celzijusa. Dani su sunčani, a plaže u regiji savršene su za opuštanje i kupanje u kristalno čistom moru Jadrana. Međutim, treba napomenuti da je ovo razdoblje i najturističkije, a glavne atrakcije mogu biti vrlo popunjene.

Ako radije izbjegavate gužve i uživate u nižim cijenama, proljeće i jesen također su dobra sezona za posjet tom području. U travnju i svibnju, kao iu listopadu, temperature su ugodne i kreću se između 20 i 25 stupnjeva Celzijusa. Oborine su također rjeđe, što omogućuje potpuno uživanje u aktivnostima na otvorenom.

Pretražite i pronađite karte za Zadar
Tražite smještaj u Zadar

None

None
None
None