Kako doći do Split?

Planirate li putovanje u Split? Ali ne znate kako doći do toga? Vivanoda vam pomaže organizirati putovanje u Split dopuštajući vam pretraživanje i usporedbu najboljih ponuda za autobus i letovi.

Autobus za Split

Međugradski autobus izuzetno je ekonomično prijevozno sredstvo za boravak u Split. S druge strane, putovanje autobusom do Split puno je sporije nego vlakom ili avionom.

Letovi za Split

Let je najbrži način da stignete do Split. Međutim, morate dodati vrijeme potrebno da stignete do zračne luke, koja je izvan središta Split. Cijene letova za Split također su često atraktivne.

Prijevoz do Split u brojkama

Zemlja
Hrvatska
Broj tvrtki koje opslužuju Split
22
Broj stanica ili zračnih luka u Split
1 zračnih luka
2 autobusnih stanica
Pretražite i pronađite karte za Split
Tražite smještaj u Split
Zašto tražiti karte za putovanje u Split s Vivanodom?

Zašto tražiti karte za putovanje u Split s Vivanodom?

Kada planirate putovanje u Split, važno je odabrati način prijevoza na temelju svojih potreba, proračuna, vremena i udobnosti. Bilo da putujete autobus ili letovi, izbor prijevoza može značajno utjecati na cijenu i kvalitetu vašeg putovanja u Split. Zato je za kupnju karte za Split važno koristiti komparator prijevoza i cijena.

Vivanoda je praktičan alat koji vam omogućuje da brzo pronađete najbolje mogućnosti putovanja u Split u pogledu cijene, vremena i kvalitete. S Vivanodom možete usporediti različite karte za autobus i letovi dostupne za vaše putovanje u Split. Na taj način ćete pronaći najjeftinije i najprikladnije opcije za svoje potrebe.

Najpopularnije rute za Split

Predstavljamo najpopularnije rute do Split iz svih većih europskih gradova, bilo autobus ili letovi. Bilo da želite pronaći najjeftiniji let za Split, najbrži vlak ili najudobniji autobus, prikupili smo sve informacije koje su vam potrebne da s povjerenjem isplanirate svoje putovanje u Split.

Bez obzira putujete li iz Dubrovnik, Zagreb, Trogir, Korcula, Vodice ili Rijeka ili nekog drugog većeg europskog grada, uspoređujemo različite načine prijevoza kako bismo vam pomogli odabrati najbolju opciju za dolazak u Split. Pronaći ćete informacije o najpopularnijim rutama, prijevozničkim tvrtkama, vremenima putovanja, cijenama karata i savjete za sigurno i udobno putovanje. Također smo uključili savjete kako uštedjeti novac i pronaći najbolje cijene karata za Split. Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite vrhunsku udobnost, ovdje ćete pronaći sve mogućnosti za planiranje putovanja u Split s povjerenjem.

Pretražite i pronađite karte za Split
Tražite smještaj u Split

Putovanje autobusom do Split

Savjeti kako pronaći jeftiniju autobusnu kartu za Split

Iako je putovanje autobusom već ekonomičan način dolaska do Split, uvijek postoje načini da uštedite još više.

Usporedite sve ponude autobusa za Split
Vivanoda nudi mogućnost brzog pregleda svih cijena i akcija FlixBus. Bez obzira putujete li iz Ancona, Beč, Dubrovnik, Edinburgh, Zurich ili Belfast, lako možete pronaći svoju idealnu autobusnu kartu za Split.
Nemojte čekati zadnji trenutak da rezervirate kartu za Split
Nakon što pronađete najnižu cijenu karte na Vivanodi za svoje putovanje u Split iz, na primjer, Ancona, Beč, Dubrovnik, Edinburgh, Zurich ili Belfast, odaberite je i bit ćete preusmjereni na web stranicu prijevoznika (FlixBus). Preporučamo da brzo rezervirate svoju kartu jer cijene mogu brzo porasti!
Putujte u Split s fleksibilnim datumima
Ako nemate određeni datum za putovanje u Split autobusom, najbolje je isprobati više datuma i izbjeći vikend jer su karte iz Sibenik, Pirovac, Biograd na Moru, Zadar, Trondheim ili Graz često skuplje!

Gdje su autobusne stanice u Split?

Ovdje je popis od 2 autobusnih stanica (ili autobusnih stanica) koje opslužuju grad Split.

Split
Autobusni kolodvor 1.4 km od Split
Kartica
Split
Autobusni kolodvor 1.5 km od Split
Kartica
Traži autobusne karte za Split

Odletite u Split

Nekoliko savjeta za jeftine letove do Split

Kako biste maksimalno povećali svoje šanse za let za Split po najboljoj vrijednosti za novac, slijedite nekoliko pravila. Podsjećamo vas ovdje.

Avio karta za Split skuplja u zadnji čas
Većina zračnih prijevoznika omogućuje rezervaciju leta za Split 12 mjeseci unaprijed. Cijene su obično puno niže nego nekoliko dana prije polaska.
Usporedite sve ponude zrakoplovnih prijevoznika.
Uvijek usporedite sve ponude i cijene letova za Split. Korištenje platforme kao što je Vivanoda olakšat će ovu pretragu.
Pripazite na promocije.
Air Berlin, Jet2.com i SAS - Scandinavian Airlines te drugi zrakoplovni prijevoznici uvijek su vrlo aktivni u ponudi popusta i promotivnih cijena, posebice na društvenim mrežama.

Gdje su zračne luke u Split?

Da biste došli do Split avionom, dođite u zračnu luku Split.

Split
Zračna luka udaljena je 12.9 km od Split
Kartica
Tražite letove za Split
None
None
None
None