Preporučena ruta
München
Izravno putovanje do Split let, autobus, dijeljenje prijevoza
Split
Saznajte cijene
Alternativni pravci
München
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Venecija
Venecija
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Split
Split
Saznajte cijene
München
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, let za Ljubljana
Ljubljana
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Split
Split
Saznajte cijene

Kako doći iz München u Split?

Planirate li putovati u München iz Split i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od München do Split, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između München i Split, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, FlixBus, IC Bus, Hellö ili Croatia Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između München i Split, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od München do Split.

Za vaše putovanje od München do Split imate nekoliko opcija prijevoza

München - Split trajektom

Trajekt između München i Split atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od München do Split

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od München do Split, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

München - Split vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak München Split je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi München Split

Mnogi letovi povezuju München s Split svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Split u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje München Split

Rješenje zajedničkog putovanja između München i Split savršeno je ako želite putovati u Split u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u München ili Split.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između München i Split koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u München Split

Grad polaska
München
Njemačka
Bavarska
Grad odredišta
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Udaljenost
638 km
Izravna veza
Da, izravna veza let, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za München Split
Pronađite smještaj u Split
Lako organizirajte svoje putovanje između München i Split uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između München i Split uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između München i Split koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, FlixBus, IC Bus, Hellö ili Croatia Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između München i Split!

Usporedba načina prijevoza između München i Split

Prednosti i mane putovanja autobusom od München do Split?
Cijena Cijene autobusnih karata između München i Split često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Split (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između München i Split, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između München i Split obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost München Split autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od München do Split većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Split kako bi prevalili udaljenost od 638 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od München do Split?
Ubrzati München Split vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u München ili Split nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Udobnost Vlakovi između München i Split općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za München Split mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od München do Split može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između München i Split?
Usluge na brodu Neke trajektne kompanije kojima ćete putovati između München i Split nude udobne kabine za spavanje i odmor putnika, restorane, barove i razne vrste zabave.
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između München i Split vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Udobnost Trajekt München Split nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Split nego bilo koji drugi način prijevoza.
Vremenska prognoza Vremenski uvjeti ponekad mogu učiniti prijelaz između München i Split teškim i neugodnim za one koji su skloni morskoj bolesti.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između München i Split mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Split.
Trajanje Putovanje trajektom između München i Split može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Split.
Prednosti i nedostaci letenja između München i Split?
Ubrzati Zrakoplovi između München i Split najbrži su način prijevoza za putovanje od 638 km između München i Split.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od München do Split, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od München do Split mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Split često moraju ranije stići u München zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz München za Split imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od München do Split?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od München do Split.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između München i Split često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski München Split zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između München i Split.
Pouzdanost Za svoje putovanje u München Split morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između München i Split može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u München? Gdje ćemo doći do Split?

Polazne autobusne stanice u München

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica
Munich central bus station
Kartica

Polazne stanice u München

München Hbf
Kartica

Polazne zračne luke u München

Franz Josef Strauss
Kartica

Luke dolaska u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica
Kaštel Sucurac
Kartica

Dolazne zračne luke u Split

Split
Kartica
Pretražite karte za München Split
Pronađite smještaj u Split

3 savjeta za jeftinije putovanje između München i Split

Odlučili ste putovati iz München u Split i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt, autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje München-Split.

  • 1. Izbjegavajte špice
    Karte München-Split vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Split izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 2. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između München i Split, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Split i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od München do Split. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Split.

Trajekt München Split

Cijena trajektne karte između München i Split može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu München-Split. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između München i Split. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Obično je moguće uzeti svoj automobil na trajekt između München i Split, ali to će izazvati dodatne troškove. Preporučujemo da pokrenete pretraživanje cijena karata na Vivanodi kako biste usporedili različite ponude trajekata između München i Split i procijenili uvjete prijevoza.

Neke trajektne tvrtke koje plove između München i Split nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između München i Split. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između München i Split te da ćete prijelaz do Split morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Vrijeme polaska i dolaska trajekta između München i Split razlikuje se ovisno o sezoni i danu u tjednu. Preporučljivo je provjeriti trenutna vremena kod trajektne kompanije prije rezervacije.

Trajektne tvrtke München Split

Jadrolinija
Jadrolinija
Traži karte za trajekt München Split

Autobus München Split

Prosječna cijena autobusne karte za liniju München - Split ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa München-Split na Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između München i Split obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Split za vaš datum putovanja.

Autobusi između München i Split obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za München iz Split ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Split, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte München-Split izazvat će dodatne troškove.

Autobusne karte München-Split često su jeftinije ako ih kupite unaprijed, pogotovo ako rezervirate nekoliko tjedana unaprijed. Međutim, neki autobusni prijevoznici također nude last minute ponude kako bi popunili preostala mjesta.

Autobusne tvrtke München Split

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Hellö
Hellö
Pretražite autobusne karte za München Split

Vlakovi iz München u Split

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između München i Split, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između München i Split ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Split sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između München i Split barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između München i Split. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između München i Split postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Vlakovi između München i Split opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Željezničke tvrtke između München i Split

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Traži karte za vlak München Split

Letovi München Split

Airlines München Split

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Adria Airways
Adria Airways
Volotea
Volotea
Traži letove München Split

Zajedničko putovanje München Split

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između München i Split ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između München i Split ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja München-Split, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između München i Split. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između München i Split također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između München i Split, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Platforma za zajedničko korištenje automobila München Split

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz München Split

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska