Preporučena ruta
München
Izravno putovanje do Berlin let, vlak, autobus, dijeljenje prijevoza
Berlin
Saznajte cijene
Alternativni pravci
München
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus, vlak za Nürnberg
Nürnberg
Putovanje let, autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Berlin
Berlin
Saznajte cijene
München
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Leipzig
Leipzig
Putovanje dijeljenje prijevoza, vlak, autobus za Berlin
Berlin
Saznajte cijene

Kako doći iz München u Berlin?

Planirate li putovati u München iz Berlin i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od München do Berlin, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između München i Berlin, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixTrain, Deutsche Bahn, ÖBB, ADAC PostBus ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između München i Berlin, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od München do Berlin.

Za vaše putovanje od München do Berlin imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od München do Berlin

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od München do Berlin, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

München - Berlin vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak München Berlin je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi München Berlin

Mnogi letovi povezuju München s Berlin svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Berlin u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje München Berlin

Rješenje zajedničkog putovanja između München i Berlin savršeno je ako želite putovati u Berlin u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u München ili Berlin.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između München i Berlin koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u München Berlin

Grad polaska
München
Njemačka
Bavarska
Grad odredišta
Berlin
Njemačka
Berlin
Udaljenost
504 km
Izravna veza
Da, izravna veza let, vlak, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za München Berlin
Pronađite smještaj u Berlin
Lako organizirajte svoje putovanje između München i Berlin uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između München i Berlin uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između München i Berlin koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixTrain, Deutsche Bahn, ÖBB, ADAC PostBus ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između München i Berlin!

Usporedba načina prijevoza između München i Berlin

Prednosti i mane putovanja vlakom od München do Berlin?
Ekološki Vlak München Berlin smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između München i Berlin općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Pristupačnost Željezničke stanice u München ili Berlin nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za München Berlin mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od München do Berlin može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između München i Berlin?
Ubrzati Zrakoplovi između München i Berlin najbrži su način prijevoza za putovanje od 504 km između München i Berlin.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od München do Berlin, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Berlin često moraju ranije stići u München zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz München za Berlin imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od München do Berlin mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja autobusom od München do Berlin?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između München i Berlin, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između München i Berlin obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između München i Berlin često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Berlin (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost München Berlin autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od München do Berlin većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Berlin kako bi prevalili udaljenost od 504 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od München do Berlin?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz München u Berlin zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između München i Berlin često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski München Berlin zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u München Berlin morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između München i Berlin može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u München? Gdje ćemo doći do Berlin?

Polazne autobusne stanice u München

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica
Munich central bus station
Kartica
München Flughafen
Kartica

Polazne stanice u München

München Hbf
Kartica
München-Pasing
Kartica
München Ost
Kartica

Polazne zračne luke u München

Franz Josef Strauss
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Berlin

Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica
Berlin Südkreuz
Kartica
Berlin Alexanderplatz
Kartica
Berlin SXF
Kartica
Berlin central bus station
Kartica
Berlin Alt-Tegel
Kartica

Dolazne stanice u Berlin

Berlin Hauptbahnhof
Kartica
Berlin Südkreuz
Kartica
Berlin-Gesundbrunnen
Kartica
Berlin Ostbahnhof
Kartica
Berlin Zoologischer Garten
Kartica
Berlin-Lichtenberg
Kartica
Berlin-Spandau
Kartica
Berlin-Wannsee
Kartica

Dolazne zračne luke u Berlin

Willy-Brandt Berlin-Brandebourg
Kartica
Tegel
Kartica
Pretražite karte za München Berlin
Pronađite smještaj u Berlin

3 savjeta za jeftinije putovanje između München i Berlin

Odlučili ste putovati iz München u Berlin i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje München-Berlin.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte München-Berlin često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Berlin tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti München-Berlin. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Berlin.
  • 2. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od München do Berlin. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Berlin.
  • 3. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između München i Berlin. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju München-Berlin.

Autobus München Berlin

Prosječna cijena autobusne karte za liniju München - Berlin ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa München-Berlin na Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između München i Berlin obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Berlin za vaš datum putovanja.

Učestalost polazaka za München iz Berlin ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Berlin, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusi između München i Berlin obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina autobusa koji putuju između München i Berlin noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusne karte München-Berlin često su jeftinije ako ih kupite unaprijed, pogotovo ako rezervirate nekoliko tjedana unaprijed. Međutim, neki autobusni prijevoznici također nude last minute ponude kako bi popunili preostala mjesta.

Autobusne tvrtke München Berlin

ADAC PostBus
ADAC PostBus
FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Pretražite autobusne karte za München Berlin

Vlakovi iz München u Berlin

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između München i Berlin, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između München i Berlin ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Berlin sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Karte za vlak između München i Berlin mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između München i Berlin. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između München i Berlin. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između München i Berlin.

Vlakovi između München i Berlin opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Željezničke tvrtke između München i Berlin

FlixTrain
FlixTrain
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
SNCF
SNCF
Traži karte za vlak München Berlin

Letovi München Berlin

Airlines München Berlin

Germanwings
Germanwings
Transavia.com
Transavia.com
Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Traži letove München Berlin

Zajedničko putovanje München Berlin

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između München i Berlin ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja München-Berlin, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između München i Berlin. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz München u Berlin kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Trajanje zajedničkog putovanja između München i Berlin također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između München i Berlin ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Platforma za zajedničko korištenje automobila München Berlin

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz München Berlin

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska