München
Izravno putovanje do Essen autobus, vlak, dijeljenje prijevoza
Essen
Saznajte cijene

Kako doći iz München u Essen?

Planirate li putovati u München iz Essen i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od München do Essen, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između München i Essen, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, Blablabus ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između München i Essen, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od München do Essen.

Za vaše putovanje od München do Essen imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od München do Essen

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od München do Essen, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

München - Essen vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak München Essen je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi München Essen

Mnogi letovi povezuju München s Essen svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Essen u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje München Essen

Rješenje zajedničkog putovanja između München i Essen savršeno je ako želite putovati u Essen u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u München ili Essen.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između München i Essen koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u München Essen

Grad polaska
München
Njemačka
Bavarska
Grad odredišta
Essen
Njemačka
Sjeverna Rajna-Vestfalija
Udaljenost
493 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, vlak i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za München Essen
Pronađite smještaj u Essen
Lako organizirajte svoje putovanje između München i Essen uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između München i Essen uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između München i Essen koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, EuroBahn, HKX, Blablabus ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između München i Essen!

Usporedba načina prijevoza između München i Essen

Prednosti i mane putovanja autobusom od München do Essen?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između München i Essen, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između München i Essen obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od München do Essen većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Essen kako bi prevalili udaljenost od 493 km.
Udobnost München Essen autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i mane putovanja vlakom od München do Essen?
Ekološki Vlak München Essen smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Ubrzati München Essen vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od München do Essen može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za München Essen mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od München do Essen?
Ekonomski München Essen zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz München u Essen zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između München i Essen može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i nedostaci letenja između München i Essen?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od München do Essen, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između München i Essen najbrži su način prijevoza za putovanje od 493 km između München i Essen.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Essen često moraju ranije stići u München zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz München za Essen imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u München? Gdje ćemo doći do Essen?

Polazne autobusne stanice u München

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica
Munich central bus station
Kartica

Polazne stanice u München

München Hbf
Kartica
München Ost
Kartica

Polazne zračne luke u München

Franz Josef Strauss
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Essen

Essen
Kartica
Essen
Kartica

Dolazne stanice u Essen

Essen Hbf
Kartica
Essen West
Kartica
Essen-Frohnhausen
Kartica
Essen-Steele
Kartica
Essen-Steele Ost
Kartica
Essen-Altenessen
Kartica
Essen-Eiberg
Kartica
Essen Stadtwald
Kartica
Essen Süd
Kartica
Essen-Hügel
Kartica
Essen-Werden
Kartica
Essen-Bergeborbeck
Kartica
Essen-Dellwig
Kartica
Essen-Kray Nord
Kartica
Essen-Zollverein Nord
Kartica
None
None
Pretražite karte za München Essen
Pronađite smještaj u Essen

Autobus München Essen

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus München-Essen. Ova usluga se često naplaćuje.

Vrijeme putovanja autobusom između München i Essen obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Essen za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju München - Essen ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa München-Essen na Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između München i Essen noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusne tvrtke München Essen

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
DeinBus
DeinBus
Pretražite autobusne karte za München Essen

Vlakovi iz München u Essen

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između München i Essen. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između München i Essen ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Essen sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između München i Essen, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Vlakovi između München i Essen opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Željezničke tvrtke između München i Essen

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
Traži karte za vlak München Essen

Letovi München Essen

Airlines München Essen

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Germanwings
Germanwings
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Traži letove München Essen

Zajedničko putovanje München Essen

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između München i Essen. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između München i Essen ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja München-Essen, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Platforma za zajedničko korištenje automobila München Essen

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz München Essen

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska