Preporučena ruta
München
Putovanje let, vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Frankfurt na Majni
Frankfurt na Majni
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Wiesbaden
Wiesbaden
Saznajte cijene
Alternativni pravci
München
Izravno putovanje do Wiesbaden vlak, dijeljenje prijevoza, autobus
Wiesbaden
Saznajte cijene

Kako doći iz München u Wiesbaden?

Planirate li putovati u München iz Wiesbaden i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od München do Wiesbaden, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između München i Wiesbaden, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus, ADAC PostBus ili DeinBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između München i Wiesbaden, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od München do Wiesbaden.

Za vaše putovanje od München do Wiesbaden imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od München do Wiesbaden

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od München do Wiesbaden, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

München - Wiesbaden vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak München Wiesbaden je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi München Wiesbaden

Mnogi letovi povezuju München s Wiesbaden svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Wiesbaden u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje München Wiesbaden

Rješenje zajedničkog putovanja između München i Wiesbaden savršeno je ako želite putovati u Wiesbaden u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u München ili Wiesbaden.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između München i Wiesbaden koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u München Wiesbaden

Grad polaska
München
Njemačka
Bavarska
Grad odredišta
Wiesbaden
Njemačka
Hesse
Udaljenost
325 km
Izravna veza
Da, izravna veza vlak, dijeljenje prijevoza i autobus
Pretražite karte za München Wiesbaden
Pronađite smještaj u Wiesbaden
Lako organizirajte svoje putovanje između München i Wiesbaden uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između München i Wiesbaden uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između München i Wiesbaden koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, ÖBB, FlixBus, ADAC PostBus ili DeinBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između München i Wiesbaden!

Usporedba načina prijevoza između München i Wiesbaden

Prednosti i nedostaci letenja između München i Wiesbaden?
Ubrzati Zrakoplovi između München i Wiesbaden najbrži su način prijevoza za putovanje od 325 km između München i Wiesbaden.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od München do Wiesbaden, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz München za Wiesbaden imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Wiesbaden često moraju ranije stići u München zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja vlakom od München do Wiesbaden?
Pristupačnost Željezničke stanice u München ili Wiesbaden nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ekološki Vlak München Wiesbaden smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
trošak Karte za vlak za München Wiesbaden mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od München do Wiesbaden može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od München do Wiesbaden?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između München i Wiesbaden često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz München u Wiesbaden zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u München Wiesbaden morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i mane putovanja autobusom od München do Wiesbaden?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između München i Wiesbaden obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između München i Wiesbaden, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost München Wiesbaden autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od München do Wiesbaden većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Wiesbaden kako bi prevalili udaljenost od 325 km.

Odakle ići u München? Gdje ćemo doći do Wiesbaden?

Polazne autobusne stanice u München

Munich central bus station
Kartica
München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica

Polazne stanice u München

München Hbf
Kartica
München Ost
Kartica

Polazne zračne luke u München

Franz Josef Strauss
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Wiesbaden

Wiesbaden
Kartica

Dolazne stanice u Wiesbaden

Wiesbaden Hbf
Kartica
Pretražite karte za München Wiesbaden
Pronađite smještaj u Wiesbaden

Autobus München Wiesbaden

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte München-Wiesbaden izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između München i Wiesbaden obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Wiesbaden za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju München - Wiesbaden ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa München-Wiesbaden na Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima München-Wiesbaden, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusne tvrtke München Wiesbaden

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
DeinBus
DeinBus
Pretražite autobusne karte za München Wiesbaden

Vlakovi iz München u Wiesbaden

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između München i Wiesbaden postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između München i Wiesbaden ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Wiesbaden sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između München i Wiesbaden barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Karte za vlak između München i Wiesbaden mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Željezničke tvrtke između München i Wiesbaden

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Traži karte za vlak München Wiesbaden

Letovi München Wiesbaden

Airlines München Wiesbaden

Cyprus Airways
Cyprus Airways
Lufthansa
Lufthansa
Traži letove München Wiesbaden

Zajedničko putovanje München Wiesbaden

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između München i Wiesbaden ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja München-Wiesbaden, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između München i Wiesbaden. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između München i Wiesbaden, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila München Wiesbaden

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz München Wiesbaden

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska