Kako doći do Dubrovnik?

Planirate li putovanje u Dubrovnik? Ali ne znate kako doći do toga? Vivanoda vam pomaže organizirati putovanje u Dubrovnik dopuštajući vam pretraživanje i usporedbu najboljih ponuda za letovi.

Letovi za Dubrovnik

Let je najbrži način da stignete do Dubrovnik. Međutim, morate dodati vrijeme potrebno da stignete do zračne luke, koja je izvan središta Dubrovnik. Cijene letova za Dubrovnik također su često atraktivne.

Prijevoz do Dubrovnik u brojkama

Zemlja
Hrvatska
Broj tvrtki koje opslužuju Dubrovnik
17
Broj stanica ili zračnih luka u Dubrovnik
1 zračnih luka
Pretražite i pronađite karte za Dubrovnik
Tražite smještaj u Dubrovnik
Zašto tražiti karte za putovanje u Dubrovnik s Vivanodom?

Zašto tražiti karte za putovanje u Dubrovnik s Vivanodom?

Kada planirate putovanje u Dubrovnik, važno je odabrati način prijevoza na temelju svojih potreba, proračuna, vremena i udobnosti. Bilo da putujete letovi, izbor prijevoza može značajno utjecati na cijenu i kvalitetu vašeg putovanja u Dubrovnik. Zato je za kupnju karte za Dubrovnik važno koristiti komparator prijevoza i cijena.

Vivanoda je praktičan alat koji vam omogućuje da brzo pronađete najbolje mogućnosti putovanja u Dubrovnik u pogledu cijene, vremena i kvalitete. S Vivanodom možete usporediti različite karte za letovi dostupne za vaše putovanje u Dubrovnik. Na taj način ćete pronaći najjeftinije i najprikladnije opcije za svoje potrebe.

Najpopularnije rute za Dubrovnik

Predstavljamo najpopularnije rute do Dubrovnik iz svih većih europskih gradova, bilo letovi. Bilo da želite pronaći najjeftiniji let za Dubrovnik, najbrži vlak ili najudobniji autobus, prikupili smo sve informacije koje su vam potrebne da s povjerenjem isplanirate svoje putovanje u Dubrovnik.

Bez obzira putujete li iz Zagreb, Split, Korcula, Rijeka, Stari Grad ili London ili nekog drugog većeg europskog grada, uspoređujemo različite načine prijevoza kako bismo vam pomogli odabrati najbolju opciju za dolazak u Dubrovnik. Pronaći ćete informacije o najpopularnijim rutama, prijevozničkim tvrtkama, vremenima putovanja, cijenama karata i savjete za sigurno i udobno putovanje. Također smo uključili savjete kako uštedjeti novac i pronaći najbolje cijene karata za Dubrovnik. Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite vrhunsku udobnost, ovdje ćete pronaći sve mogućnosti za planiranje putovanja u Dubrovnik s povjerenjem.

Pretražite i pronađite karte za Dubrovnik
Tražite smještaj u Dubrovnik

Odletite u Dubrovnik

Nekoliko savjeta za jeftine letove do Dubrovnik

Kako biste maksimalno povećali svoje šanse za let za Dubrovnik po najboljoj vrijednosti za novac, slijedite nekoliko pravila. Podsjećamo vas ovdje.

Pripazite na promocije.
Avioprijevoznici kao što su Aegean Airlines, Air Baltic, Air Berlin, British Airways i Croatia Airlines redovito nude zanimljive promocije na društvenim mrežama ili drugim sredstvima komunikacije.
Radije putujte niskotarifnim zrakoplovnim kompanijama
Odabirom niskotarifnih zrakoplovnih kompanija imate veće šanse za jeftin let do Dubrovnik. Budite oprezni, jer ove zrakoplovne kompanije često lete do sekundarnih zračnih luka koje su puno manje dostupne iz središta Dubrovnik.
Avio karta za Dubrovnik skuplja u zadnji čas
Što dulje čekate da rezervirate let za Dubrovnik, to će cijene vjerojatno biti više. Zato je najbolje planirati svoj boravak u Dubrovnik unaprijed.

Gdje su zračne luke u Dubrovnik?

Da biste došli do Dubrovnik avionom, dođite u zračnu luku Dubrovnik.

Dubrovnik
Zračna luka udaljena je 15.7 km od Dubrovnik
Kartica
Tražite letove za Dubrovnik
None
None
None
None