Kako doći do Dubrovnik?

Planirate li putovanje u Dubrovnik? Ali ne znate kako doći do toga? Vivanoda vam pomaže organizirati putovanje u Dubrovnik dopuštajući vam pretraživanje i usporedbu najboljih ponuda za autobus i letovi.

Autobus za Dubrovnik

Međugradski autobus izuzetno je ekonomično prijevozno sredstvo za boravak u Dubrovnik. S druge strane, putovanje autobusom do Dubrovnik puno je sporije nego vlakom ili avionom.

Letovi za Dubrovnik

Let je najbrži način da stignete do Dubrovnik. Međutim, morate dodati vrijeme potrebno da stignete do zračne luke, koja je izvan središta Dubrovnik. Cijene letova za Dubrovnik također su često atraktivne.

Prijevoz do Dubrovnik u brojkama

Zemlja
Hrvatska
Broj tvrtki koje opslužuju Dubrovnik
20
Broj stanica ili zračnih luka u Dubrovnik
1 zračnih luka
1 autobusnih stanica
Pretražite i pronađite karte za Dubrovnik
Tražite smještaj u Dubrovnik
Zašto tražiti karte za putovanje u Dubrovnik s Vivanodom?

Zašto tražiti karte za putovanje u Dubrovnik s Vivanodom?

Kada planirate putovanje u Dubrovnik, važno je odabrati način prijevoza na temelju svojih potreba, proračuna, vremena i udobnosti. Bilo da putujete autobus ili letovi, izbor prijevoza može značajno utjecati na cijenu i kvalitetu vašeg putovanja u Dubrovnik. Zato je za kupnju karte za Dubrovnik važno koristiti komparator prijevoza i cijena.

Vivanoda je praktičan alat koji vam omogućuje da brzo pronađete najbolje mogućnosti putovanja u Dubrovnik u pogledu cijene, vremena i kvalitete. S Vivanodom možete usporediti različite karte za autobus i letovi dostupne za vaše putovanje u Dubrovnik. Na taj način ćete pronaći najjeftinije i najprikladnije opcije za svoje potrebe.

Najpopularnije rute za Dubrovnik

Predstavljamo najpopularnije rute do Dubrovnik iz svih većih europskih gradova, bilo autobus ili letovi. Bilo da želite pronaći najjeftiniji let za Dubrovnik, najbrži vlak ili najudobniji autobus, prikupili smo sve informacije koje su vam potrebne da s povjerenjem isplanirate svoje putovanje u Dubrovnik.

Bez obzira putujete li iz Split, Zagreb, Trogir, Korcula, Makarska ili Omis ili nekog drugog većeg europskog grada, uspoređujemo različite načine prijevoza kako bismo vam pomogli odabrati najbolju opciju za dolazak u Dubrovnik. Pronaći ćete informacije o najpopularnijim rutama, prijevozničkim tvrtkama, vremenima putovanja, cijenama karata i savjete za sigurno i udobno putovanje. Također smo uključili savjete kako uštedjeti novac i pronaći najbolje cijene karata za Dubrovnik. Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite vrhunsku udobnost, ovdje ćete pronaći sve mogućnosti za planiranje putovanja u Dubrovnik s povjerenjem.

Pretražite i pronađite karte za Dubrovnik
Tražite smještaj u Dubrovnik

Putovanje autobusom do Dubrovnik

Savjeti kako pronaći jeftiniju autobusnu kartu za Dubrovnik

Iako je putovanje autobusom već ekonomičan način dolaska do Dubrovnik, uvijek postoje načini da uštedite još više.

Nemojte čekati zadnji trenutak da rezervirate kartu za Dubrovnik
Nakon što pronađete najnižu cijenu karte na Vivanodi za svoje putovanje u Dubrovnik iz, na primjer, Split, Zagreb, London, Varšava, Edinburgh ili Madrid, odaberite je i bit ćete preusmjereni na web stranicu prijevoznika (FlixBus). Preporučamo da brzo rezervirate svoju kartu jer cijene mogu brzo porasti!
Putujte u Dubrovnik s fleksibilnim datumima
Ako ostavite malo prostora za pomicanje u datumu svog putovanja u Dubrovnik, povećat ćete svoje šanse da dobijete bolju tarifu s FlixBus, osobito izbjegavanjem vršnih razdoblja.
Potražite promocije FlixBus
Tijekom cijele godine autobusne tvrtke FlixBus organiziraju akcije s promotivnim cijenama (natječaji, otvaranje linija...) za putovanja iz Split, Zagreb, London, Varšava, Edinburgh ili Madrid ili zanimljive popuste (studenti, umirovljenici...).

Gdje su autobusne stanice u Dubrovnik?

Postoji samo jedna autobusna stanica (ili autobusna stanica) s koje možete stići u Dubrovnik.

Dubrovnik
Autobusni kolodvor 3.0 km od Dubrovnik
Kartica
Traži autobusne karte za Dubrovnik

Odletite u Dubrovnik

Nekoliko savjeta za jeftine letove do Dubrovnik

Kako biste maksimalno povećali svoje šanse za let za Dubrovnik po najboljoj vrijednosti za novac, slijedite nekoliko pravila. Podsjećamo vas ovdje.

Pripazite na promocije.
Avioprijevoznici kao što su Air Berlin, Air Baltic, Jet2.com, Smart Wings i Transavia.com redovito nude zanimljive promocije na društvenim mrežama ili drugim sredstvima komunikacije.
Radije putujte niskotarifnim zrakoplovnim kompanijama
Odabirom niskotarifnih zrakoplovnih kompanija imate veće šanse za jeftin let do Dubrovnik. Budite oprezni, jer ove zrakoplovne kompanije često lete do sekundarnih zračnih luka koje su puno manje dostupne iz središta Dubrovnik.
Avio karta za Dubrovnik skuplja u zadnji čas
Što dulje čekate da rezervirate let za Dubrovnik, to će cijene vjerojatno biti više. Zato je najbolje planirati svoj boravak u Dubrovnik unaprijed.

Gdje su zračne luke u Dubrovnik?

Da biste došli do Dubrovnik avionom, dođite u zračnu luku Dubrovnik.

Dubrovnik
Zračna luka udaljena je 15.7 km od Dubrovnik
Kartica
Tražite letove za Dubrovnik
Vlak, autobus i let za Dubrovnik - Jeftine karte, cijene i vozni red

Putovanje i prijevoz do Dubrovnik

Kada posjetiti Dubrovnik?

Najbolje godišnje doba za posjet Dubrovniku i Neretvi je nesumnjivo ljeto, od lipnja do rujna. U tom su razdoblju prosječne temperature visoke, kreću se između 25 i 30 stupnjeva Celzijevih, a dani su sunčani. Plaže i aktivnosti uz more popularne su tijekom ovih mjeseci, a možete u potpunosti iskoristiti kristalno čisto more Jadranskog mora. Međutim, očekujte veliki broj turista, posebno u srpnju i kolovozu, što može učiniti neka područja vrlo prometnima.

Ako više volite blaže temperature i želite izbjeći gužve, proljeće i jesen su također dobra sezona za posjet tom području. U proljeće se temperature kreću između 15 i 20 stupnjeva Celzijevih, dok se u jesen kreću oko 20 stupnjeva Celzijevih. Ove sezone nude bujne zelene krajolike i idealne uvjete za posjet okolnim otocima ili planinarenje u okolici.

Pretražite i pronađite karte za Dubrovnik
Tražite smještaj u Dubrovnik

None

None
None
None