Kako doći do Pula?

Planirate li putovanje u Pula? Ali ne znate kako doći do toga? Vivanoda vam pomaže organizirati putovanje u Pula dopuštajući vam pretraživanje i usporedbu najboljih ponuda za autobus i letovi.

Autobus za Pula

Međugradski autobus izuzetno je ekonomično prijevozno sredstvo za boravak u Pula. S druge strane, putovanje autobusom do Pula puno je sporije nego vlakom ili avionom.

Letovi za Pula

Let je najbrži način da stignete do Pula. Međutim, morate dodati vrijeme potrebno da stignete do zračne luke, koja je izvan središta Pula. Cijene letova za Pula također su često atraktivne.

Prijevoz do Pula u brojkama

Zemlja
Hrvatska
Broj tvrtki koje opslužuju Pula
19
Broj stanica ili zračnih luka u Pula
1 zračnih luka
1 autobusnih stanica
Pretražite i pronađite karte za Pula
Tražite smještaj u Pula
Zašto tražiti karte za putovanje u Pula s Vivanodom?

Zašto tražiti karte za putovanje u Pula s Vivanodom?

Kada planirate putovanje u Pula, važno je odabrati način prijevoza na temelju svojih potreba, proračuna, vremena i udobnosti. Bilo da putujete autobus ili letovi, izbor prijevoza može značajno utjecati na cijenu i kvalitetu vašeg putovanja u Pula. Zato je za kupnju karte za Pula važno koristiti komparator prijevoza i cijena.

Vivanoda je praktičan alat koji vam omogućuje da brzo pronađete najbolje mogućnosti putovanja u Pula u pogledu cijene, vremena i kvalitete. S Vivanodom možete usporediti različite karte za autobus i letovi dostupne za vaše putovanje u Pula. Na taj način ćete pronaći najjeftinije i najprikladnije opcije za svoje potrebe.

Najpopularnije rute za Pula

Predstavljamo najpopularnije rute do Pula iz svih većih europskih gradova, bilo autobus ili letovi. Bilo da želite pronaći najjeftiniji let za Pula, najbrži vlak ili najudobniji autobus, prikupili smo sve informacije koje su vam potrebne da s povjerenjem isplanirate svoje putovanje u Pula.

Bez obzira putujete li iz Zadar, Zagreb, Opatija, Rijeka, Porec ili Umag ili nekog drugog većeg europskog grada, uspoređujemo različite načine prijevoza kako bismo vam pomogli odabrati najbolju opciju za dolazak u Pula. Pronaći ćete informacije o najpopularnijim rutama, prijevozničkim tvrtkama, vremenima putovanja, cijenama karata i savjete za sigurno i udobno putovanje. Također smo uključili savjete kako uštedjeti novac i pronaći najbolje cijene karata za Pula. Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite vrhunsku udobnost, ovdje ćete pronaći sve mogućnosti za planiranje putovanja u Pula s povjerenjem.

Pretražite i pronađite karte za Pula
Tražite smještaj u Pula

Putovanje autobusom do Pula

Savjeti kako pronaći jeftiniju autobusnu kartu za Pula

Iako je putovanje autobusom već ekonomičan način dolaska do Pula, uvijek postoje načini da uštedite još više.

Nemojte čekati da rezervirate kartu za Pula
Nakon što pronađete najnižu cijenu karte na Vivanodi za svoje putovanje u Pula iz, na primjer, Prag, Venecija, Trieste, Rim, Zadar ili Brno, odaberite je i bit ćete preusmjereni na web stranicu prijevoznika (FlixBus). Preporučamo da brzo rezervirate svoju kartu jer cijene mogu brzo porasti!
Usporedite sve ponude autobusa za Pula
Vivanoda nudi mogućnost brzog pregleda svih cijena i akcija FlixBus. Bez obzira putujete li iz Prag, Venecija, Trieste, Rim, Zadar ili Brno, lako možete pronaći svoju idealnu autobusnu kartu za Pula.
Fleksibilnost datuma: prednost za vaše putovanje autobusom u Pula
Ako ostavite malo prostora za pomicanje u datumu svog putovanja u Pula, povećat ćete svoje šanse da dobijete bolju tarifu s FlixBus, osobito izbjegavanjem vršnih razdoblja.

Gdje su autobusne stanice u Pula?

Postoji samo jedna autobusna stanica (ili autobusna stanica) s koje možete stići u Pula.

Pula
Autobusni kolodvor 1.3 km od Pula
Kartica
Traži autobusne karte za Pula

Odletite u Pula

Nekoliko savjeta za jeftine letove do Pula

Kako biste maksimalno povećali svoje šanse za let za Pula po najboljoj vrijednosti za novac, slijedite nekoliko pravila. Podsjećamo vas ovdje.

Ako rezervirate let za Pula nekoliko mjeseci unaprijed, često ćete dobiti najbolje cijene
Što dulje čekate da rezervirate let za Pula, to će cijene vjerojatno biti više. Zato je najbolje planirati svoj boravak u Pula unaprijed.
Odaberite određene dane za polazak avionom
Određenim danima u tjednu, poput utorka i srijede, letovi za Pula manje su popunjeni nego petkom ili nedjeljom. Dakle, jeftinije su.
Radije putujte niskotarifnim zrakoplovnim kompanijama
Niskotarifne zrakoplovne kompanije za Pula sigurno će vam uštedjeti novac na vašem letu. Međutim, sve usluge na brodu često nisu besplatne.

Gdje su zračne luke u Pula?

Da biste došli do Pula avionom, dođite u zračnu luku Pula.

Pula
Zračna luka udaljena je 7.1 km od Pula
Kartica
Tražite letove za Pula
Vlak, autobus i let za Pula - Jeftine karte, cijene i vozni red

Putovanje i prijevoz do Pula

Kada posjetiti Pula?

U lipnju prosječne temperature kreću se između 20 i 25 stupnjeva Celzijevih, dok srpanj i kolovoz mogu dosegnuti temperature od 30 stupnjeva Celzijevih ili više. Dani su dugi, a večeri blage, što putnicima omogućuje potpuno uživanje u aktivnostima na otvorenom.

No, treba napomenuti da je ljeto u Istri i najturističkije doba, što znači da plaže mogu biti prepune, a cijene više. Ako radije izbjegavate gužve, proljeće (travanj-svibanj) i jesen (rujan-listopad) također mogu biti dobro vrijeme za putovanje u Istru.

Pretražite i pronađite karte za Pula
Tražite smještaj u Pula

None

None
None
None