Trieste
Izravno putovanje do Pula trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza
Pula
Saznajte cijene

Kako doći iz Trieste u Pula?

Planirate li putovati u Trieste iz Pula i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Trieste do Pula, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Trieste i Pula, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Trieste Lines, FlixBus ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Trieste i Pula, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Trieste do Pula.

Za vaše putovanje od Trieste do Pula imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Trieste do Pula

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Trieste do Pula, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zajedničko putovanje Trieste Pula

Rješenje zajedničkog putovanja između Trieste i Pula savršeno je ako želite putovati u Pula u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Trieste ili Pula.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Trieste i Pula koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Trieste Pula

Grad polaska
Trieste
Italija
Furlanija-Julijska krajina
Grad odredišta
Pula
Hrvatska
Istra
Udaljenost
87 km
Izravna veza
Da, izravna veza trajekt, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Trieste Pula
Pronađite smještaj u Pula
Lako organizirajte svoje putovanje između Trieste i Pula uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Trieste i Pula uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Trieste i Pula koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Trieste Lines, FlixBus ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Trieste i Pula!

Usporedba načina prijevoza između Trieste i Pula

Prednosti i mane putovanja autobusom od Trieste do Pula?
Cijena Cijene autobusnih karata između Trieste i Pula često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Pula (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Trieste i Pula obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Trieste i Pula, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Trieste Pula autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Trieste do Pula većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Pula kako bi prevalili udaljenost od 87 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Trieste do Pula?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Trieste do Pula.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Trieste i Pula često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Trieste u Pula zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Trieste i Pula.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Trieste Pula morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Trieste? Gdje ćemo doći do Pula?

Polazne autobusne stanice u Trieste

Trieste Centrale
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Pula

Pula
Kartica
Pretražite karte za Trieste Pula
Pronađite smještaj u Pula

3 savjeta za jeftinije putovanje između Trieste i Pula

Odlučili ste putovati iz Trieste u Pula i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Trieste-Pula.

  • 1. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Trieste i Pula, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Pula i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Trieste-Pula vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Pula izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Putujte lagano
    Ako putujete između Trieste i Pula zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Pula.

Autobus Trieste Pula

Vrijeme putovanja autobusom između Trieste i Pula obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Pula za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Trieste - Pula ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Trieste-Pula na Vivanoda.

Autobusi između Trieste i Pula obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Trieste-Pula. Ova usluga se često naplaćuje.

Većina autobusa koji putuju između Trieste i Pula noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Učestalost polazaka za Trieste iz Pula ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Pula, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Trieste Pula

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Trieste Pula

Zajedničko putovanje Trieste Pula

Trajanje zajedničkog putovanja između Trieste i Pula također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Trieste i Pula ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Trieste-Pula, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Trieste u Pula kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Trieste i Pula. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Trieste i Pula ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Trieste Pula

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Trieste Pula
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska