Kako doći do Trieste?

Planirate li putovanje u Trieste? Ali ne znate kako doći do toga? Vivanoda vam pomaže organizirati putovanje u Trieste dopuštajući vam pretraživanje i usporedbu najboljih ponuda za vlak, autobus i letovi.

Vlakovi za Trieste

Vlak je ekonomičan i ekološki način da dođete do Trieste. Na taj način možete jednostavno stići u središte Trieste i uživati ​​u znamenitostima.

Autobus za Trieste

Međugradski autobus izuzetno je ekonomično prijevozno sredstvo za boravak u Trieste. S druge strane, putovanje autobusom do Trieste puno je sporije nego vlakom ili avionom.

Letovi za Trieste

Let je najbrži način da stignete do Trieste. Međutim, morate dodati vrijeme potrebno da stignete do zračne luke, koja je izvan središta Trieste. Cijene letova za Trieste također su često atraktivne.

Prijevoz do Trieste u brojkama

Zemlja
Italija
Broj tvrtki koje opslužuju Trieste
11
Broj stanica ili zračnih luka u Trieste
1 zračnih luka
1 stanica
1 autobusnih stanica
Pretražite i pronađite karte za Trieste
Tražite smještaj u Trieste
Zašto tražiti karte za putovanje u Trieste s Vivanodom?

Zašto tražiti karte za putovanje u Trieste s Vivanodom?

Kada planirate putovanje u Trieste, važno je odabrati način prijevoza na temelju svojih potreba, proračuna, vremena i udobnosti. Bilo da putujete vlak, autobus ili letovi, izbor prijevoza može značajno utjecati na cijenu i kvalitetu vašeg putovanja u Trieste. Zato je za kupnju karte za Trieste važno koristiti komparator prijevoza i cijena.

Vivanoda je praktičan alat koji vam omogućuje da brzo pronađete najbolje mogućnosti putovanja u Trieste u pogledu cijene, vremena i kvalitete. S Vivanodom možete usporediti različite karte za vlak, autobus i letovi dostupne za vaše putovanje u Trieste. Na taj način ćete pronaći najjeftinije i najprikladnije opcije za svoje potrebe.

Najpopularnije rute za Trieste

Predstavljamo najpopularnije rute do Trieste iz svih većih europskih gradova, bilo vlak, autobus ili letovi. Bilo da želite pronaći najjeftiniji let za Trieste, najbrži vlak ili najudobniji autobus, prikupili smo sve informacije koje su vam potrebne da s povjerenjem isplanirate svoje putovanje u Trieste.

Bez obzira putujete li iz Pula, Rovinj, Zagreb, Porec, Buje ili Vodnjan ili nekog drugog većeg europskog grada, uspoređujemo različite načine prijevoza kako bismo vam pomogli odabrati najbolju opciju za dolazak u Trieste. Pronaći ćete informacije o najpopularnijim rutama, prijevozničkim tvrtkama, vremenima putovanja, cijenama karata i savjete za sigurno i udobno putovanje. Također smo uključili savjete kako uštedjeti novac i pronaći najbolje cijene karata za Trieste. Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite vrhunsku udobnost, ovdje ćete pronaći sve mogućnosti za planiranje putovanja u Trieste s povjerenjem.

Pretražite i pronađite karte za Trieste
Tražite smještaj u Trieste

Putovanje vlakom do Trieste

Gdje su željezničke stanice u Trieste?

Stanica Trieste Centrale jedina je stanica koja služi Trieste.

Trieste Centrale
Stanica udaljena 1.1 km od centra Trieste
Kartica
Traži karte za vlak do Trieste

Putovanje autobusom do Trieste

Savjeti kako pronaći jeftiniju autobusnu kartu za Trieste

Iako je putovanje autobusom već ekonomičan način dolaska do Trieste, uvijek postoje načini da uštedite još više.

Napravite opsežnu usporedbu cijena autobusa za Trieste
Vivanoda nudi mogućnost brzog pregleda svih cijena i akcija Hellö i FlixBus. Bez obzira putujete li iz Venecija, Rim, Verona, Bologna, Ferrara ili Milan, lako možete pronaći svoju idealnu autobusnu kartu za Trieste.
Nemojte čekati da rezervirate kartu za Trieste
Nakon što pronađete najnižu cijenu karte na Vivanodi za svoje putovanje u Trieste iz, na primjer, Venecija, Rim, Verona, Bologna, Ferrara ili Milan, odaberite je i bit ćete preusmjereni na web stranicu prijevoznika (FlixBus i Hellö). Preporučamo da brzo rezervirate svoju kartu jer cijene mogu brzo porasti!
Fleksibilnost datuma: prednost za vaše putovanje autobusom u Trieste
Ako nemate određeni datum za putovanje u Trieste autobusom, najbolje je isprobati više datuma i izbjeći vikend jer su karte iz Bale, Vodnjan, Monfalcone, Mestre, Casalecchio di Reno ili Igoumenitsa često skuplje!

Gdje su autobusne stanice u Trieste?

Postoji samo jedna autobusna stanica (ili autobusna stanica) s koje možete stići u Trieste.

Trieste Centrale
Autobusni kolodvor 1.1 km od Trieste
Kartica
Traži autobusne karte za Trieste

Odletite u Trieste

Nekoliko savjeta za jeftine letove do Trieste

Kako biste maksimalno povećali svoje šanse za let za Trieste po najboljoj vrijednosti za novac, slijedite nekoliko pravila. Podsjećamo vas ovdje.

Dajte prednost niskotarifnim zrakoplovnim prijevoznicima
Niskotarifne zrakoplovne kompanije za Trieste sigurno će vam uštedjeti novac na vašem letu. Međutim, sve usluge na brodu često nisu besplatne.
Usporedite sve ponude zrakoplovnih prijevoznika.
Uvijek usporedite sve ponude i cijene letova za Trieste. Korištenje platforme kao što je Vivanoda olakšat će ovu pretragu.
Avio karta za Trieste skuplja u zadnji čas
Većina zračnih prijevoznika omogućuje rezervaciju leta za Trieste 12 mjeseci unaprijed. Cijene su obično puno niže nego nekoliko dana prije polaska.

Gdje su zračne luke u Trieste?

Da biste došli do Trieste avionom, dođite u zračnu luku Dei Legionari.

Dei Legionari
Zračna luka udaljena je 30.1 km od Trieste
Kartica
Tražite letove za Trieste
None
None
None
None