Putujte od Zagreb u Trieste

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Trieste u vlak, autobus, carpooling

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Trieste u vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Trieste
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Ljubljana
Trieste
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Venecija
Trieste
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Trieste

Načini prijevozacarpooling, autobus, vlak
udaljenost173 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Trieste?

Nudimo 3 ruta u vlak, autobus, carpooling za pripremu putovanja Zagreb Trieste, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Triesteklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Trieste na karti, kao i na ruti Zagreb Trieste i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Trieste Centrale, Stanica Trieste Centrale, Autobusni kolodvor Zagreb) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Trieste

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Trieste?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Trieste (174 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Hellö pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Ljubljana u Ljubljana i to od Trieste Centrale (Furlanija-Julijska krajina Italija)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Zagreb (usluga do autobusne postaje Zagreb na 0.7 km od centra grada) i grada Trieste gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Trieste Centrale nalazi se oko 1.1 km. od centra.
Željezničke tvrtke
Trenitalia nudi liniju Venecija-Trieste Vlak InterCityNotte od željezničke stanice Venezia Mestre (9.9 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Trieste Centrale na dolasku (1.2 km od centra)

Svi načini prijevoza Zagreb Trieste

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Trieste (Furlanija-Julijska krajina, Italija) s udaljenosti od 173 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Zagreb-Trieste što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuTrieste Centrale (1.1 km od Trieste, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Trieste,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Trieste,
Nije moguće izravno otići Zagreb u Triestebez promjene. Možete uzeti vlakVenecija-Trieste i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi InterCityNotte od Trenitalia do Trieste odlazak s željezničke stanice Venezia Mestre u Venecija, Dolazak uTrieste će biti na postaji Trieste Centrale (1.2 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)