Putujte od Zagreb u Pisa

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Pisa u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Zagreb u Pisa u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Zagreb
Pisa
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Pisa

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost499 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Zagreb do Pisa ?

Kao i mnogi putnici, tražite najjeftinije ponude prijevoza Zagreb do Pisa? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene autobusi, carpooling, letovi i vlakovi u jednoj potrazi. Jednostavno unesite datum putovanja u Pisa a Vivanoda čini ostalo. Opcije sortiranja i filtri na raspolaganju su za pročišćavanje pretraživanja.

Putovati od Zagreb, letovi, vlakovi, carpooling ili autobusi od FlixBus, Blablacar, Alitalia, Trenitalia i Croatia Airlinesa dovest će vas do Pisa,

Svi načini prijevoza Zagreb Pisa

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Pisa (Toskana, Italija) s udaljenosti od 499 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Pisa,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Pisa bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Rim i Rim-Pisa,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuRoma Tiburtina (4.1 km od Rim, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Rim,Jednom je stigao Rim, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Pisa (Toskana Italija).
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Pisa od Zagreb ali je moguće putovanje obaviti samo avionom s letovima Zagreb-Rim i Rim-Pisa
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Rim (zračna luka od Fiumicino, IATA kod: FCO) kojim upravlja Croatia Airlines.Od Rim, uzmite drugi zrakoplov s Alitalia-om koji će vas odvesti Gal Galilei (Pisa, Italija).
Nije moguće izravno otići Zagreb u Pisabez promjene. Možete uzeti vlakFirenca-Pisa i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi Regionale od Trenitalia do Pisa odlazak s željezničke stanice Firenze Santa Maria Novella u Firenca, Dolazak uPisa će biti na postaji Pisa Centrale (0.9 km od centra).

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Pisa?

Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Roma Tiburtina (Latium Italija) i između grada Rim (usluga do autobusne postaje Roma Tiburtina na 4.1 km od centra grada) i grada Pisa gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Pisa nalazi se oko 1.1 km. od centra.
Airlines
Alitalia leti od zračne luke Fiumicino FCO nalazi se u 22 km. središtu grada Rim u Pisa (dolazak u zračnu luku Gal Galilei PSA)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Rim (posluživanje zračne luke Fiumicino FCO)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Pisa (500 km)
Željezničke tvrtke
Trenitalia nudi liniju Firenca-Pisa Vlak Regionale od željezničke stanice Firenze Santa Maria Novella (0.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Pisa Centrale na dolasku (0.9 km od centra)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)