Zagreb
Izravno putovanje do Zadar let, autobus, dijeljenje prijevoza
Zadar
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Zadar?

Planirate li putovati u Zagreb iz Zadar i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Zadar, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Zadar, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Croatia Airlines, FlixBus ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Zadar, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Zadar.

Za vaše putovanje od Zagreb do Zadar imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Zadar

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Zadar, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Zagreb Zadar

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Zadar svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Zadar u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Zadar

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Zadar savršeno je ako želite putovati u Zadar u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Zadar.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Zadar koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Zadar

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Zadar
Hrvatska
Zadar
Udaljenost
196 km
Izravna veza
Da, izravna veza let, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Zagreb Zadar
Pronađite smještaj u Zadar
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Zadar uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Zadar uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Zadar koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Croatia Airlines, FlixBus ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Zadar!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Zadar

Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Zadar?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Zadar najbrži su način prijevoza za putovanje od 196 km između Zagreb i Zadar.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Zadar, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Zadar često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Zadar imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Zadar mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Zadar?
Ekonomski Zagreb Zadar zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Zadar često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Zadar zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Zadar može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Zadar morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Zadar?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Zadar, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Zadar obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Zadar često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Zadar (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Zagreb Zadar autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Zadar većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Zadar kako bi prevalili udaljenost od 196 km.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Zadar?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Zadar

Zadar Ul. kralja Tvrtka 2
Kartica

Dolazne zračne luke u Zadar

Zadar
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Zadar
Pronađite smještaj u Zadar

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Zadar

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Zadar i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Zadar.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Zagreb-Zadar često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Zadar tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zagreb-Zadar. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Zadar.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Zagreb-Zadar vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Zadar izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Zadar. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Zadar.

Autobus Zagreb Zadar

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zagreb-Zadar. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Zadar ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Zadar na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Zagreb iz Zadar ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Zadar, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-Zadar izazvat će dodatne troškove.

Autobusi Zagreb-Zadar uglavnom su opremljeni klimatizacijskim sustavom kako bi se osigurala udobnost putnika, posebno ljeti kada su temperature visoke.

Studenti, starije osobe i djeca mogu iskoristiti popuste na autobusne karte Zagreb-Zadar kod određenih autobusnih prijevoznika. Savjetujemo da provjerite traženjem svoje karte na Vivanodi, ne zaboravite navesti svoju dob. Tada ćete moći vidjeti cijene koje se odnose na vašu dobnu skupinu.

Autobusne tvrtke Zagreb Zadar

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zagreb Zadar

Letovi Zagreb Zadar

Airlines Zagreb Zadar

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Zagreb Zadar

Zajedničko putovanje Zagreb Zadar

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Zadar također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Zadar ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Zadar, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zagreb i Zadar. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zagreb u Zadar kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Zadar ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Zadar

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Zadar

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska