Putujte od Split u Zagreb

Organizirajte svoje putovanje Split u Zagreb u autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Split u Zagreb u avion, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Split
Zagreb
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Split Zagreb

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus
udaljenost257 km
Izravna linijaDa

Kako otići Split u Zagreb?

Nudimo 1 ruta u autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Split Zagreb, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Split Zagrebklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Split i Zagreb na karti, kao i na ruti Split Zagreb i različite točke korespondencije (Zračna luka Pleso, Autobusni kolodvor Zagreb, Autobusni kolodvor Zagreb, Zračna luka Split, Autobusni kolodvor Split, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Zagreb

Svi načini prijevoza Split Zagreb

Za putovanje Split (Split-Dalmacija, Hrvatska) do Zagreb (Zagreb, Hrvatska) s udaljenosti od 257 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Split-Zagreb,
Izravni let Split > Zagreb će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Split i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Split SPU 13 km, za prijavu vaše prtljage za let do Zagreb (zračna luka od Pleso, IATA kod: ZAG) kojim upravlja Croatia Airlines.
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Split-Zagreb bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Split-Maribor i Maribor-Zagreb,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Split, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMaribor (0.7 km od Maribor, Slovenija). Idite na autobusnu stanicuSplit (na 1.5 km od Split) najkasnije 15 minuta prije polaska za Maribor,Jednom je stigao Maribor, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Zagreb (Zagreb Hrvatska).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)