Split
Izravno putovanje do Zagreb dijeljenje prijevoza, autobus, let
Zagreb
Saznajte cijene

Kako doći iz Split u Zagreb?

Planirate li putovati u Split iz Zagreb i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Split do Zagreb, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Split i Zagreb, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Croatia Airlines, FlixBus, Hellö ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Split i Zagreb, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Split do Zagreb.

Za vaše putovanje od Split do Zagreb imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Split do Zagreb

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Split do Zagreb, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Split Zagreb

Mnogi letovi povezuju Split s Zagreb svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Zagreb u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Split Zagreb

Rješenje zajedničkog putovanja između Split i Zagreb savršeno je ako želite putovati u Zagreb u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Split ili Zagreb.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Split i Zagreb koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Split Zagreb

Grad polaska
Split
Hrvatska
Split-Dalmacija
Grad odredišta
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Udaljenost
257 km
Izravna veza
Da, izravna veza dijeljenje prijevoza, autobus i let
Pretražite karte za Split Zagreb
Pronađite smještaj u Zagreb
Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Zagreb uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Split i Zagreb uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Split i Zagreb koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Croatia Airlines, FlixBus, Hellö ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Split i Zagreb!

Usporedba načina prijevoza između Split i Zagreb

Prednosti i mane putovanja autobusom od Split do Zagreb?
Cijena Cijene autobusnih karata između Split i Zagreb često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Zagreb (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Split i Zagreb, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Split i Zagreb obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Split do Zagreb većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Zagreb kako bi prevalili udaljenost od 257 km.
Udobnost Split Zagreb autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Split i Zagreb?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Split do Zagreb, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Split i Zagreb najbrži su način prijevoza za putovanje od 257 km između Split i Zagreb.
Cijena Avionske karte od Split do Zagreb mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Zagreb često moraju ranije stići u Split zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Split za Zagreb imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Split do Zagreb?
Ekonomski Split Zagreb zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Split do Zagreb.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Split i Zagreb često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Split i Zagreb može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Split i Zagreb.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Split Zagreb morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u Split? Gdje ćemo doći do Zagreb?

Polazne autobusne stanice u Split

Split
Kartica
Split
Kartica

Polazne zračne luke u Split

Split
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Zagreb
Kartica

Dolazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica
Pretražite karte za Split Zagreb
Pronađite smještaj u Zagreb

3 savjeta za jeftinije putovanje između Split i Zagreb

Odlučili ste putovati iz Split u Zagreb i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Split-Zagreb.

  • 1. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Split i Zagreb, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Zagreb i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 2. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Split do Zagreb. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Zagreb, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 3. Izbjegavajte špice
    Karte Split-Zagreb vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Zagreb izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.

Autobus Split Zagreb

Autobusi između Split i Zagreb obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Split iz Zagreb ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Zagreb, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Split - Zagreb ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Split-Zagreb na Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Split-Zagreb izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između Split i Zagreb obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Zagreb za vaš datum putovanja.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Split-Zagreb, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusne tvrtke Split Zagreb

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Pretražite autobusne karte za Split Zagreb

Letovi Split Zagreb

Airlines Split Zagreb

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Split Zagreb

Zajedničko putovanje Split Zagreb

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Split i Zagreb ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Split-Zagreb, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Split u Zagreb kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Split i Zagreb, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Split i Zagreb također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Split i Zagreb ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Split Zagreb

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Split Zagreb
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska