Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Amsterdam let, autobus, dijeljenje prijevoza
Amsterdam
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Frankfurt na Majni
Frankfurt na Majni
Putovanje vlak, let, dijeljenje prijevoza, autobus za Amsterdam
Amsterdam
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Brisel
Brisel
Putovanje let, vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Amsterdam
Amsterdam
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Amsterdam?

Planirate li putovati u Zagreb iz Amsterdam i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Amsterdam, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Amsterdam, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Thalys, Eurostar, Deutsche Bahn, ALSA ili Eurolines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Amsterdam, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Amsterdam.

Za vaše putovanje od Zagreb do Amsterdam imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Amsterdam

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Amsterdam, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Amsterdam vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Amsterdam je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Amsterdam

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Amsterdam svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Amsterdam u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Amsterdam koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Amsterdam

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Amsterdam
Nizozemska
Udaljenost
1088 km
Izravna veza
Da, izravna veza let, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Zagreb Amsterdam
Pronađite smještaj u Amsterdam
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Amsterdam uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Amsterdam uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Amsterdam koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Thalys, Eurostar, Deutsche Bahn, ALSA ili Eurolines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Amsterdam!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Amsterdam

Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Amsterdam?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Amsterdam najbrži su način prijevoza za putovanje od 1088 km između Zagreb i Amsterdam.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Amsterdam, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Amsterdam imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Amsterdam mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Amsterdam često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Amsterdam?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Amsterdam obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Amsterdam često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Amsterdam (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Amsterdam, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zagreb Amsterdam autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Amsterdam većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Amsterdam kako bi prevalili udaljenost od 1088 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Amsterdam?
Udobnost Vlakovi između Zagreb i Amsterdam općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Ekološki Vlak Zagreb Amsterdam smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Krajolici Vlakovi između Zagreb i Amsterdam često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
trošak Karte za vlak za Zagreb Amsterdam mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Amsterdam može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Amsterdam?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Amsterdam

Amsterdam
Kartica
Amsterdam Radarweg 1043
Kartica

Dolazne stanice u Amsterdam

Amsterdam Centraal
Kartica
Schiphol
Kartica

Dolazne zračne luke u Amsterdam

Amsterdam-Schiphol
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Amsterdam
Pronađite smještaj u Amsterdam

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Amsterdam

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Amsterdam i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Amsterdam.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Amsterdam. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Amsterdam.
  • 2. Putujte lagano
    Ako putujete između Zagreb i Amsterdam zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Amsterdam.
  • 3. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Zagreb do Amsterdam. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Amsterdam, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Autobus Zagreb Amsterdam

Autobusi između Zagreb i Amsterdam obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Zagreb iz Amsterdam ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Amsterdam, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Amsterdam ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Amsterdam na Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-Amsterdam izazvat će dodatne troškove.

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Amsterdam noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Većina autobusnih prijevoznika dopušta putnicima da jedu ili piju u autobusima Zagreb-Amsterdam, neki čak nude i snack uslugu gdje možete kupiti piće ili sendvič. Ipak, preporuča se provjeriti posebne politike svake tvrtke prije putovanja.

Autobusne tvrtke Zagreb Amsterdam

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zagreb Amsterdam

Vlakovi iz Zagreb u Amsterdam

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Amsterdam. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Amsterdam.

Karte za vlak između Zagreb i Amsterdam mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zagreb i Amsterdam. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Amsterdam barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i Amsterdam postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između Zagreb i Amsterdam. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Amsterdam

Thalys
Thalys
Eurostar
Eurostar
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Traži karte za vlak Zagreb Amsterdam

Letovi Zagreb Amsterdam

Airlines Zagreb Amsterdam

Air Malta
Air Malta
Croatia Airlines
Croatia Airlines
KLM
KLM
Lufthansa
Lufthansa
Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
Transavia.com France
Transavia.com France
Traži letove Zagreb Amsterdam

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska