Preporučena ruta
Zagreb
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Beč
Beč
Putovanje autobus, vlak, dijeljenje prijevoza za Budimpešta
Budimpešta
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Izravno putovanje do Budimpešta autobus, dijeljenje prijevoza
Budimpešta
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Graz
Graz
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza za Budimpešta
Budimpešta
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Budimpešta?

Planirate li putovati u Zagreb iz Budimpešta i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Budimpešta, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Budimpešta, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (MÁV, ÖBB, FlixBus, Hellö ili Croatia Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Budimpešta, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Budimpešta.

Za vaše putovanje od Zagreb do Budimpešta imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Budimpešta

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Budimpešta, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Budimpešta vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Budimpešta je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Budimpešta

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Budimpešta svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Budimpešta u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Budimpešta

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Budimpešta savršeno je ako želite putovati u Budimpešta u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Budimpešta.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Budimpešta koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Budimpešta

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Budimpešta
Mađarska
Udaljenost
299 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zagreb Budimpešta
Pronađite smještaj u Budimpešta
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Budimpešta uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Budimpešta uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Budimpešta koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su MÁV, ÖBB, FlixBus, Hellö ili Croatia Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Budimpešta!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Budimpešta

Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Budimpešta?
Udobnost Vlakovi između Zagreb i Budimpešta općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Krajolici Vlakovi između Zagreb i Budimpešta često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ekološki Vlak Zagreb Budimpešta smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
trošak Karte za vlak za Zagreb Budimpešta mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Budimpešta može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Budimpešta?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Budimpešta zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Zagreb do Budimpešta.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Budimpešta često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Zagreb i Budimpešta.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Budimpešta morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Budimpešta?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Budimpešta najbrži su način prijevoza za putovanje od 299 km između Zagreb i Budimpešta.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Budimpešta, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Budimpešta često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Budimpešta imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Budimpešta mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Budimpešta?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Budimpešta, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Budimpešta obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Budimpešta često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Budimpešta (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Zagreb Budimpešta autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Budimpešta većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Budimpešta kako bi prevalili udaljenost od 299 km.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Budimpešta?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Budimpešta

Budapest
Kartica

Dolazne stanice u Budimpešta

Budapest-Keleti
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Budimpešta
Pronađite smještaj u Budimpešta

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Budimpešta

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Budimpešta i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Budimpešta.

  • 1. Putujte lagano
    Ako putujete između Zagreb i Budimpešta zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Budimpešta.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Zagreb-Budimpešta vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Budimpešta izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Budimpešta. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Budimpešta.

Autobus Zagreb Budimpešta

Učestalost polazaka za Zagreb iz Budimpešta ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Budimpešta, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Budimpešta ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Budimpešta na Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-Budimpešta, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusi između Zagreb i Budimpešta obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Budimpešta noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-Budimpešta izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Zagreb Budimpešta

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Pretražite autobusne karte za Zagreb Budimpešta

Vlakovi iz Zagreb u Budimpešta

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Budimpešta barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Karte za vlak između Zagreb i Budimpešta mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Budimpešta. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Budimpešta.

Vlakovi između Zagreb i Budimpešta opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Zagreb i Budimpešta, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Mogućnosti cateringa u vlakovima između Zagreb i Budimpešta, uključujući grickalice, pića i topla jela, dostupne su u vagonima bara ili putem usluge putovanja.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Budimpešta

MÁV
MÁV
ÖBB
ÖBB
Traži karte za vlak Zagreb Budimpešta

Letovi Zagreb Budimpešta

Airlines Zagreb Budimpešta

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Zagreb Budimpešta

Zajedničko putovanje Zagreb Budimpešta

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Budimpešta ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Budimpešta, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Budimpešta također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Budimpešta ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Kućni ljubimci su dopušteni u zajedničkom prijevozu između Zagreb i Budimpešta, ovisno o preferencijama vozača. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Budimpešta

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Budimpešta
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska