Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Bratislava dijeljenje prijevoza, autobus
Bratislava
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje autobus, let, dijeljenje prijevoza za Beč
Beč
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Bratislava
Bratislava
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Bratislava?

Planirate li putovati u Zagreb iz Bratislava i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Bratislava, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Bratislava, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Croatia Airlines, FlixBus, Hellö, Blablacar ili ÖBB), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Bratislava, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Bratislava.

Za vaše putovanje od Zagreb do Bratislava imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Bratislava

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Bratislava, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Bratislava vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Bratislava je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Bratislava

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Bratislava svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Bratislava u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Bratislava

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Bratislava savršeno je ako želite putovati u Bratislava u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Bratislava.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Bratislava koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Bratislava

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Bratislava
Slovačka
Udaljenost
274 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zagreb Bratislava
Pronađite smještaj u Bratislava
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Bratislava uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Bratislava uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Bratislava koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Croatia Airlines, FlixBus, Hellö, Blablacar ili ÖBB kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Bratislava!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Bratislava

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Bratislava?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Zagreb do Bratislava.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Bratislava zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Bratislava često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Zagreb i Bratislava.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Bratislava morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Bratislava?
Krajolici Vlakovi između Zagreb i Bratislava često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
Ekološki Vlak Zagreb Bratislava smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između Zagreb i Bratislava općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Zagreb Bratislava mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Bratislava može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Bratislava?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Bratislava najbrži su način prijevoza za putovanje od 274 km između Zagreb i Bratislava.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Bratislava, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Bratislava često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Bratislava mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Bratislava imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Bratislava?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Bratislava, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Bratislava često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Bratislava (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Bratislava obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Zagreb Bratislava autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Bratislava većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Bratislava kako bi prevalili udaljenost od 274 km.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Bratislava?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Bratislava

Bratislava Most SNP
Kartica
Bratislava Einsteinova
Kartica
Bratislava BTS
Kartica
Bratislava (central bus station)
Kartica

Dolazne stanice u Bratislava

Bratislava-Petrzalka
Kartica
Bratislava-Lamac
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Bratislava
Pronađite smještaj u Bratislava

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Bratislava

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Bratislava i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Bratislava.

  • 1. Izbjegavajte špice
    Karte Zagreb-Bratislava vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Bratislava izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 2. Putujte lagano
    Ako putujete između Zagreb i Bratislava zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Bratislava.
  • 3. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Zagreb-Bratislava često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Bratislava tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zagreb-Bratislava. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Bratislava.

Autobus Zagreb Bratislava

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Bratislava ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Bratislava na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Zagreb iz Bratislava ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Bratislava, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-Bratislava, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Bratislava noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusi Zagreb-Bratislava uglavnom su opremljeni klimatizacijskim sustavom kako bi se osigurala udobnost putnika, posebno ljeti kada su temperature visoke.

Studenti, starije osobe i djeca mogu iskoristiti popuste na autobusne karte Zagreb-Bratislava kod određenih autobusnih prijevoznika. Savjetujemo da provjerite traženjem svoje karte na Vivanodi, ne zaboravite navesti svoju dob. Tada ćete moći vidjeti cijene koje se odnose na vašu dobnu skupinu.

Autobusne tvrtke Zagreb Bratislava

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Pretražite autobusne karte za Zagreb Bratislava

Vlakovi iz Zagreb u Bratislava

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zagreb i Bratislava. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Zagreb i Bratislava, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Vlakovi između Zagreb i Bratislava opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Bratislava. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Bratislava.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i Bratislava postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Karte za vlak između Zagreb i Bratislava mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Bratislava

ÖBB
ÖBB
Traži karte za vlak Zagreb Bratislava

Letovi Zagreb Bratislava

Airlines Zagreb Bratislava

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Zagreb Bratislava

Zajedničko putovanje Zagreb Bratislava

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zagreb u Bratislava kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Bratislava ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Bratislava, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i Bratislava, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Bratislava također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Bratislava ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Bratislava

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Bratislava
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska