Kako doći do Rovinj?

Planirate li putovanje u Rovinj? Ali ne znate kako doći do toga? Vivanoda vam pomaže organizirati putovanje u Rovinj dopuštajući vam pretraživanje i usporedbu najboljih ponuda za autobus.

Autobus za Rovinj

Međugradski autobus izuzetno je ekonomično prijevozno sredstvo za boravak u Rovinj. S druge strane, putovanje autobusom do Rovinj puno je sporije nego vlakom ili avionom.

Prijevoz do Rovinj u brojkama

Zemlja
Hrvatska
Broj tvrtki koje opslužuju Rovinj
5
Broj stanica ili zračnih luka u Rovinj
1 autobusnih stanica
Pretražite i pronađite karte za Rovinj
Tražite smještaj u Rovinj
Zašto tražiti karte za putovanje u Rovinj s Vivanodom?

Zašto tražiti karte za putovanje u Rovinj s Vivanodom?

Kada planirate putovanje u Rovinj, važno je odabrati način prijevoza na temelju svojih potreba, proračuna, vremena i udobnosti. Bilo da putujete autobus, izbor prijevoza može značajno utjecati na cijenu i kvalitetu vašeg putovanja u Rovinj. Zato je za kupnju karte za Rovinj važno koristiti komparator prijevoza i cijena.

Vivanoda je praktičan alat koji vam omogućuje da brzo pronađete najbolje mogućnosti putovanja u Rovinj u pogledu cijene, vremena i kvalitete. S Vivanodom možete usporediti različite karte za autobus dostupne za vaše putovanje u Rovinj. Na taj način ćete pronaći najjeftinije i najprikladnije opcije za svoje potrebe.

Najpopularnije rute za Rovinj

Predstavljamo najpopularnije rute do Rovinj iz svih većih europskih gradova, bilo autobus. Bilo da želite pronaći najjeftiniji let za Rovinj, najbrži vlak ili najudobniji autobus, prikupili smo sve informacije koje su vam potrebne da s povjerenjem isplanirate svoje putovanje u Rovinj.

Bez obzira putujete li iz Pula, Buje, Vodnjan, Bale, Venecija ili Trieste ili nekog drugog većeg europskog grada, uspoređujemo različite načine prijevoza kako bismo vam pomogli odabrati najbolju opciju za dolazak u Rovinj. Pronaći ćete informacije o najpopularnijim rutama, prijevozničkim tvrtkama, vremenima putovanja, cijenama karata i savjete za sigurno i udobno putovanje. Također smo uključili savjete kako uštedjeti novac i pronaći najbolje cijene karata za Rovinj. Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite vrhunsku udobnost, ovdje ćete pronaći sve mogućnosti za planiranje putovanja u Rovinj s povjerenjem.

Pretražite i pronađite karte za Rovinj
Tražite smještaj u Rovinj

Putovanje autobusom do Rovinj

Savjeti kako pronaći jeftiniju autobusnu kartu za Rovinj

Iako je putovanje autobusom već ekonomičan način dolaska do Rovinj, uvijek postoje načini da uštedite još više.

Nemojte čekati zadnji trenutak da rezervirate kartu za Rovinj
Nakon što pronađete najnižu cijenu karte na Vivanodi za svoje putovanje u Rovinj iz, na primjer, Venecija, Trieste, Koper, Ravenna, Piran ili Cesenatico, odaberite je i bit ćete preusmjereni na web stranicu prijevoznika (FlixBus). Preporučamo da brzo rezervirate svoju kartu jer cijene mogu brzo porasti!
Usporedite sve ponude autobusa za Rovinj
S Vivanodom možete pregledavati, filtrirati i odabrati sve ponude FlixBus u jednoj pretrazi. Bilo da putujete iz Venecija, Trieste, Koper, Ravenna, Piran ili Cesenatico, ovo vam olakšava pronalaženje onog koji najbolje odgovara vašim kriterijima u pogledu cijene, vremena i trajanja.
Putujte u Rovinj s fleksibilnim datumima
Ako nemate određeni datum za putovanje u Rovinj autobusom, najbolje je isprobati više datuma i izbjeći vikend jer su karte iz Bale, Vodnjan, Buje, Padova, Pula ili Cesenatico često skuplje!

Gdje su autobusne stanice u Rovinj?

Postoji samo jedna autobusna stanica (ili autobusna stanica) s koje možete stići u Rovinj.

Rovinj
Autobusni kolodvor 0.0 km od Rovinj
Kartica
Traži autobusne karte za Rovinj
None
None
None
None