Preporučena ruta
München
Izravno putovanje do Rovinj dijeljenje prijevoza, autobus
Rovinj
Saznajte cijene
Alternativni pravci
München
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, let, vlak za Venecija
Venecija
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Rovinj
Rovinj
Saznajte cijene
München
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Udine
Udine
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Rovinj
Rovinj
Saznajte cijene

Kako doći iz München u Rovinj?

Planirate li putovati u München iz Rovinj i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od München do Rovinj, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između München i Rovinj, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, Hellö, FlixBus, Lufthansa ili Venezia Lines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između München i Rovinj, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od München do Rovinj.

Za vaše putovanje od München do Rovinj imate nekoliko opcija prijevoza

München - Rovinj trajektom

Trajekt između München i Rovinj atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od München do Rovinj

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od München do Rovinj, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

München - Rovinj vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak München Rovinj je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi München Rovinj

Mnogi letovi povezuju München s Rovinj svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Rovinj u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje München Rovinj

Rješenje zajedničkog putovanja između München i Rovinj savršeno je ako želite putovati u Rovinj u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u München ili Rovinj.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između München i Rovinj koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u München Rovinj

Grad polaska
München
Njemačka
Bavarska
Grad odredišta
Rovinj
Hrvatska
Istra
Udaljenost
375 km
Izravna veza
Da, izravna veza dijeljenje prijevoza i autobus
Pretražite karte za München Rovinj
Pronađite smještaj u Rovinj
Lako organizirajte svoje putovanje između München i Rovinj uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između München i Rovinj uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između München i Rovinj koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, Hellö, FlixBus, Lufthansa ili Venezia Lines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između München i Rovinj!

Usporedba načina prijevoza između München i Rovinj

Prednosti i nedostaci letenja između München i Rovinj?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od München do Rovinj, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između München i Rovinj najbrži su način prijevoza za putovanje od 375 km između München i Rovinj.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Rovinj često moraju ranije stići u München zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od München do Rovinj mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz München za Rovinj imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i mane putovanja autobusom od München do Rovinj?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između München i Rovinj, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između München i Rovinj često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Rovinj (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između München i Rovinj obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od München do Rovinj većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rovinj kako bi prevalili udaljenost od 375 km.
Udobnost München Rovinj autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između München i Rovinj?
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Udobnost Trajekt München Rovinj nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Rovinj nego bilo koji drugi način prijevoza.
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između München i Rovinj vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Cijena Cijene karata za prijelaze između München i Rovinj mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Trajanje Putovanje trajektom između München i Rovinj može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Rovinj.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između München i Rovinj mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Rovinj.
Prednosti i mane putovanja vlakom od München do Rovinj?
Ekološki Vlak München Rovinj smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Ubrzati München Rovinj vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Udobnost Vlakovi između München i Rovinj općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od München do Rovinj može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za München Rovinj mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od München do Rovinj?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz München u Rovinj zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski München Rovinj zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između München i Rovinj često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između München i Rovinj može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u München Rovinj morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.

Odakle ići u München? Gdje ćemo doći do Rovinj?

Polazne autobusne stanice u München

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica
Munich central bus station
Kartica

Polazne stanice u München

München Hbf
Kartica

Polazne zračne luke u München

Franz Josef Strauss
Kartica

Luke dolaska u Rovinj

Rovinj
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Rovinj

Rovinj
Kartica
Pretražite karte za München Rovinj
Pronađite smještaj u Rovinj

3 savjeta za jeftinije putovanje između München i Rovinj

Odlučili ste putovati iz München u Rovinj i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt, autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje München-Rovinj.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte München-Rovinj često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Rovinj tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti München-Rovinj. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Rovinj.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte München-Rovinj vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Rovinj izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između München i Rovinj. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju München-Rovinj.

Trajekt München Rovinj

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između München i Rovinj. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Neke trajektne tvrtke koje plove između München i Rovinj nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Većina trajektnih kompanija nudi Wi-Fi na brodu između München i Rovinj, ali to može izazvati dodatne troškove. Stoga se preporuča provjeriti kod odgovarajuće tvrtke je li Wi-Fi dostupan i naplaćuju li se.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između München i Rovinj, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Pogodnosti na trajektu od München do Rovinj razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Trajekt između München i Rovinj opremljen je za prihvat osoba smanjene pokretljivosti, no preporučljivo je unaprijed kontaktirati trajektnu tvrtku kako biste bili sigurni da objekti odgovaraju vašim potrebama.

Trajektne tvrtke München Rovinj

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Liberty Lines
Liberty Lines
Trieste Lines
Trieste Lines
Traži karte za trajekt München Rovinj

Autobus München Rovinj

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte München-Rovinj izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između München i Rovinj obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Rovinj za vaš datum putovanja.

Autobusi između München i Rovinj obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima München-Rovinj, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Učestalost polazaka za München iz Rovinj ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Rovinj, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između München i Rovinj noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusne tvrtke München Rovinj

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za München Rovinj

Vlakovi iz München u Rovinj

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između München i Rovinj postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između München i Rovinj ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Rovinj sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između München i Rovinj. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između München i Rovinj.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između München i Rovinj barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između München i Rovinj, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između München i Rovinj. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Željezničke tvrtke između München i Rovinj

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Traži karte za vlak München Rovinj

Letovi München Rovinj

Airlines München Rovinj

Lufthansa
Lufthansa
Traži letove München Rovinj

Zajedničko putovanje München Rovinj

Trajanje zajedničkog putovanja između München i Rovinj također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između München i Rovinj ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja München-Rovinj, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između München i Rovinj ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz München u Rovinj kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između München i Rovinj. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između München i Rovinj, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila München Rovinj

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz München Rovinj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska