Pula
Izravno putovanje do Rovinj autobus, dijeljenje prijevoza
Rovinj
Saznajte cijene

Kako doći iz Pula u Rovinj?

Planirate li putovati u Pula iz Rovinj i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Pula do Rovinj, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Pula i Rovinj, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Pula i Rovinj, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Pula do Rovinj.

Za vaše putovanje od Pula do Rovinj imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Pula do Rovinj

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Pula do Rovinj, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zajedničko putovanje Pula Rovinj

Rješenje zajedničkog putovanja između Pula i Rovinj savršeno je ako želite putovati u Rovinj u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Pula ili Rovinj.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Pula i Rovinj koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Pula Rovinj

Grad polaska
Pula
Hrvatska
Istra
Grad odredišta
Rovinj
Hrvatska
Istra
Udaljenost
28 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Pula Rovinj
Pronađite smještaj u Rovinj
Lako organizirajte svoje putovanje između Pula i Rovinj uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Pula i Rovinj uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Pula i Rovinj koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Pula i Rovinj!

Usporedba načina prijevoza između Pula i Rovinj

Prednosti i mane putovanja autobusom od Pula do Rovinj?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Pula i Rovinj, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Pula i Rovinj često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Rovinj (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Pula i Rovinj obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Pula Rovinj autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Pula do Rovinj većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rovinj kako bi prevalili udaljenost od 28 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Pula do Rovinj?
Ekonomski Pula Rovinj zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Pula i Rovinj često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Pula u Rovinj zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Pula i Rovinj može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Pula Rovinj morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Pula? Gdje ćemo doći do Rovinj?

Polazne autobusne stanice u Pula

Pula
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Rovinj

Rovinj
Kartica
Pretražite karte za Pula Rovinj
Pronađite smještaj u Rovinj

3 savjeta za jeftinije putovanje između Pula i Rovinj

Odlučili ste putovati iz Pula u Rovinj i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Pula-Rovinj.

  • 1. Izbjegavajte špice
    Karte Pula-Rovinj vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Rovinj izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 2. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Pula i Rovinj. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Pula-Rovinj.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Pula do Rovinj. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Rovinj.

Autobus Pula Rovinj

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Pula-Rovinj, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Vrijeme putovanja autobusom između Pula i Rovinj obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Rovinj za vaš datum putovanja.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Pula - Rovinj ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Pula-Rovinj na Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Pula-Rovinj. Ova usluga se često naplaćuje.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Pula-Rovinj izazvat će dodatne troškove.

Cijene karata za autobuse Pula-Rovinj mogu se razlikovati ovisno o tvrtki, klasi rezervacije, datumu putovanja i vremenu polaska. Korištenjem Vivanode, usporedit ćete cijene između različitih tvrtki jednim klikom prije rezervacije kako biste pronašli najbolju ponudu.

Autobusne tvrtke Pula Rovinj

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Pula Rovinj

Zajedničko putovanje Pula Rovinj

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Pula u Rovinj kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Pula i Rovinj ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Pula-Rovinj, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Pula i Rovinj također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Plaćanje za zajedničko putovanje između Pula i Rovinj obično se vrši putem internetske stranice za dijeljenje vožnje koja se koristi za rezerviranje vožnje. Dostupne su različite opcije plaćanja ovisno o korištenom mjestu.

Vozača zajedničkog prijevoza Pula Rovinj možete kontaktirati prije putovanja putem platforme za zajednički prijevoz na kojoj ste rezervirali svoje mjesto. Preporuča se da s vozačem prije putovanja razgovarate o pojedinostima vašeg putovanja, kao što su mjesto preuzimanja i vrijeme.

Vrijeme polaska i dolaska za ponudu zajedničkog putovanja između Pula i Rovinj razlikuje se ovisno o vozaču i odabranoj ruti. Vivanoda vam daje opcije pretraživanja kako biste suzili vrijeme koje najbolje funkcionira.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Pula Rovinj

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Pula Rovinj

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska