Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Barcelona let, autobus
Barcelona
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, let za Milan
Milan
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Barcelona
Barcelona
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Venecija
Venecija
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Barcelona
Barcelona
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Barcelona?

Planirate li putovati u Zagreb iz Barcelona i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Barcelona, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Barcelona, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (SNCF, FlixBus, Blablabus, ALSA ili Croatia Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Barcelona, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Barcelona.

Za vaše putovanje od Zagreb do Barcelona imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Barcelona

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Barcelona, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Barcelona vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Barcelona je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Barcelona

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Barcelona svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Barcelona u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Barcelona koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Barcelona

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Barcelona
Španija
Katalonija
Udaljenost
1215 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zagreb Barcelona
Pronađite smještaj u Barcelona
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Barcelona uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Barcelona uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Barcelona koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su SNCF, FlixBus, Blablabus, ALSA ili Croatia Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Barcelona!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Barcelona

Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Barcelona?
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Barcelona često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Barcelona (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Barcelona obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Barcelona, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zagreb Barcelona autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Barcelona većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Barcelona kako bi prevalili udaljenost od 1215 km.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Barcelona?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Barcelona najbrži su način prijevoza za putovanje od 1215 km između Zagreb i Barcelona.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Barcelona, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Barcelona mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Barcelona imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Barcelona često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Barcelona?
Ubrzati Zagreb Barcelona vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Udobnost Vlakovi između Zagreb i Barcelona općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Pristupačnost Željezničke stanice u Zagreb ili Barcelona nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
trošak Karte za vlak za Zagreb Barcelona mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Barcelona može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Barcelona?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Barcelona

Barcelone Norte
Kartica
Barcelone Sants
Kartica

Dolazne stanice u Barcelona

Barcelona-Sants
Kartica

Dolazne zračne luke u Barcelona

Barcelona-El Prat
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Barcelona
Pronađite smještaj u Barcelona

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Barcelona

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Barcelona i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Barcelona.

  • 1. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Zagreb i Barcelona. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Zagreb-Barcelona.
  • 2. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Barcelona. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Barcelona.
  • 3. Izbjegavajte špice
    Karte Zagreb-Barcelona vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Barcelona izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.

Autobus Zagreb Barcelona

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-Barcelona, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Barcelona ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Barcelona na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Zagreb iz Barcelona ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Barcelona, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-Barcelona izazvat će dodatne troškove.

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Barcelona noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Cijene karata za autobuse Zagreb-Barcelona mogu se razlikovati ovisno o tvrtki, klasi rezervacije, datumu putovanja i vremenu polaska. Korištenjem Vivanode, usporedit ćete cijene između različitih tvrtki jednim klikom prije rezervacije kako biste pronašli najbolju ponudu.

Autobusne tvrtke Zagreb Barcelona

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Pretražite autobusne karte za Zagreb Barcelona

Vlakovi iz Zagreb u Barcelona

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Barcelona barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Karte za vlak između Zagreb i Barcelona mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i Barcelona postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zagreb i Barcelona. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zagreb i Barcelona ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Barcelona sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između Zagreb i Barcelona. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Barcelona

SNCF
SNCF
Traži karte za vlak Zagreb Barcelona

Letovi Zagreb Barcelona

Airlines Zagreb Barcelona

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Alitalia
Alitalia
Singapore Airlines
Singapore Airlines
Easyjet
Easyjet
Traži letove Zagreb Barcelona

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska