Kako doći do Zagreb?

Planirate li putovanje u Zagreb? Ali ne znate kako doći do toga? Vivanoda vam pomaže organizirati putovanje u Zagreb dopuštajući vam pretraživanje i usporedbu najboljih ponuda za autobus i letovi.

Autobus za Zagreb

Međugradski autobus izuzetno je ekonomično prijevozno sredstvo za boravak u Zagreb. S druge strane, putovanje autobusom do Zagreb puno je sporije nego vlakom ili avionom.

Letovi za Zagreb

Let je najbrži način da stignete do Zagreb. Međutim, morate dodati vrijeme potrebno da stignete do zračne luke, koja je izvan središta Zagreb. Cijene letova za Zagreb također su često atraktivne.

Prijevoz do Zagreb u brojkama

Zemlja
Hrvatska
Broj tvrtki koje opslužuju Zagreb
16
Broj stanica ili zračnih luka u Zagreb
1 zračnih luka
2 autobusnih stanica
Pretražite i pronađite karte za Zagreb
Tražite smještaj u Zagreb
Zašto tražiti karte za putovanje u Zagreb s Vivanodom?

Zašto tražiti karte za putovanje u Zagreb s Vivanodom?

Kada planirate putovanje u Zagreb, važno je odabrati način prijevoza na temelju svojih potreba, proračuna, vremena i udobnosti. Bilo da putujete autobus ili letovi, izbor prijevoza može značajno utjecati na cijenu i kvalitetu vašeg putovanja u Zagreb. Zato je za kupnju karte za Zagreb važno koristiti komparator prijevoza i cijena.

Vivanoda je praktičan alat koji vam omogućuje da brzo pronađete najbolje mogućnosti putovanja u Zagreb u pogledu cijene, vremena i kvalitete. S Vivanodom možete usporediti različite karte za autobus i letovi dostupne za vaše putovanje u Zagreb. Na taj način ćete pronaći najjeftinije i najprikladnije opcije za svoje potrebe.

Najpopularnije rute za Zagreb

Predstavljamo najpopularnije rute do Zagreb iz svih većih europskih gradova, bilo autobus ili letovi. Bilo da želite pronaći najjeftiniji let za Zagreb, najbrži vlak ili najudobniji autobus, prikupili smo sve informacije koje su vam potrebne da s povjerenjem isplanirate svoje putovanje u Zagreb.

Bez obzira putujete li iz Dubrovnik, Split, Zadar, Crikvenica, Trogir ili Makarska ili nekog drugog većeg europskog grada, uspoređujemo različite načine prijevoza kako bismo vam pomogli odabrati najbolju opciju za dolazak u Zagreb. Pronaći ćete informacije o najpopularnijim rutama, prijevozničkim tvrtkama, vremenima putovanja, cijenama karata i savjete za sigurno i udobno putovanje. Također smo uključili savjete kako uštedjeti novac i pronaći najbolje cijene karata za Zagreb. Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite vrhunsku udobnost, ovdje ćete pronaći sve mogućnosti za planiranje putovanja u Zagreb s povjerenjem.

Pretražite i pronađite karte za Zagreb
Tražite smještaj u Zagreb

Putovanje autobusom do Zagreb

Savjeti kako pronaći jeftiniju autobusnu kartu za Zagreb

Iako je putovanje autobusom već ekonomičan način dolaska do Zagreb, uvijek postoje načini da uštedite još više.

Usporedite cijene autobusa za Zagreb
Vivanoda nudi mogućnost brzog pregleda svih cijena i akcija Hellö, IC Bus, FlixBus i Blablabus. Bez obzira putujete li iz Beč, Dubrovnik, Zurich, Amsterdam, Brisel ili Hamburg, lako možete pronaći svoju idealnu autobusnu kartu za Zagreb.
Nemojte čekati zadnji trenutak da rezervirate kartu za Zagreb
Nakon što pronađete najnižu cijenu karte na Vivanodi za svoje putovanje u Zagreb iz, na primjer, Beč, Dubrovnik, Zurich, Amsterdam, Brisel ili Hamburg, odaberite je i bit ćete preusmjereni na web stranicu prijevoznika (Blablabus, FlixBus i IC Bus). Preporučamo da brzo rezervirate svoju kartu jer cijene mogu brzo porasti!
Fleksibilnost datuma: prednost za vaše putovanje autobusom u Zagreb
Ako nemate određeni datum za putovanje u Zagreb autobusom, najbolje je isprobati više datuma i izbjeći vikend jer su karte iz Đakovo, Skarżysko-Kamienna, Białka Tatrzańska, Opuzen, Poličnik ili Benkovac često skuplje!

Gdje su autobusne stanice u Zagreb?

Ovdje je popis od 2 autobusnih stanica (ili autobusnih stanica) koje opslužuju grad Zagreb.

Zagreb
Autobusni kolodvor 2.2 km od Zagreb
Kartica
Zagreb
Autobusni kolodvor 0.7 km od Zagreb
Kartica
Traži autobusne karte za Zagreb

Odletite u Zagreb

Nekoliko savjeta za jeftine letove do Zagreb

Kako biste maksimalno povećali svoje šanse za let za Zagreb po najboljoj vrijednosti za novac, slijedite nekoliko pravila. Podsjećamo vas ovdje.

Pazite da ne propustite nijednu ponudu
Croatia Airlines, Czech Airlines i EuroLot te drugi zrakoplovni prijevoznici uvijek su vrlo aktivni u ponudi popusta i promotivnih cijena, posebice na društvenim mrežama.
Najbolje je letjeti u Zagreb u utorak ili srijedu.
Izbjegavajte putovati u Zagreb danima kada je gužva, kao što su vikendi. Letovi za Zagreb često su puno jeftiniji tijekom tjedna, osobito utorkom i srijedom.
Usporedite sve ponude zrakoplovnih prijevoznika.
Korištenje agregatora letova kao što je Vivanoda osigurava vam širok izbor letova za Zagreb i optimizira vaše šanse za pronalaženje najboljeg leta kod zračnih prijevoznika kao što su Easyjet, Turkish Airlines, TAP Portugal, Swiss International Airlines i Lufthansa.

Gdje su zračne luke u Zagreb?

Da biste došli do Zagreb avionom, dođite u zračnu luku Pleso.

Pleso
Zračna luka udaljena je 8.3 km od Zagreb
Kartica
Tražite letove za Zagreb
Vlak, autobus i let za Zagreb - Jeftine karte, cijene i vozni red

Putovanje i prijevoz do Zagreb

Kada posjetiti Zagreb?

Najbolje godišnje doba za posjet Hrvatskoj obično je ljeto, od lipnja do rujna. U tom razdoblju klima je topla i sunčana s prosječnim temperaturama koje osciliraju između 25°C i 30°C. Dani su dugi i idealni za uživanje na plažama i aktivnosti na otvorenom. Međutim, važno je napomenuti da je ovo doba ujedno i najturističkije, što znači da cijene mogu biti više, a turistička mjesta posjećenija.

Proljeće i jesen također su dobra sezona za posjet Hrvatskoj. Temperature su ugodne, kreću se od 15°C do 25°C, a turističke gužve su manje prisutne. Savršeno je vrijeme za istraživanje povijesnih gradova, šetnju nacionalnim parkovima ili jednostavno opuštanje uživajući u ljepoti hrvatske prirode.

Pretražite i pronađite karte za Zagreb
Tražite smještaj u Zagreb

None

None
None
None