Preporučena ruta
Pula
Izravno putovanje do Zagreb autobus
Zagreb
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Pula
Putovanje dijeljenje prijevoza, trajekt, autobus za Trieste
Trieste
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Zagreb
Zagreb
Saznajte cijene

Kako doći iz Pula u Zagreb?

Planirate li putovati u Pula iz Zagreb i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Pula do Zagreb, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Pula i Zagreb, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Blablacar ili Trieste Lines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Pula i Zagreb, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Pula do Zagreb.

Za vaše putovanje od Pula do Zagreb imate nekoliko opcija prijevoza

Pula - Zagreb trajektom

Trajekt između Pula i Zagreb atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Pula do Zagreb

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Pula do Zagreb, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zajedničko putovanje Pula Zagreb

Rješenje zajedničkog putovanja između Pula i Zagreb savršeno je ako želite putovati u Zagreb u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Pula ili Zagreb.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Pula i Zagreb koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Pula Zagreb

Grad polaska
Pula
Hrvatska
Istra
Grad odredišta
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Udaljenost
198 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Pula Zagreb
Pronađite smještaj u Zagreb
Lako organizirajte svoje putovanje između Pula i Zagreb uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Pula i Zagreb uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Pula i Zagreb koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Blablacar ili Trieste Lines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Pula i Zagreb!

Usporedba načina prijevoza između Pula i Zagreb

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Pula do Zagreb?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Pula i Zagreb često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Pula Zagreb zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Pula Zagreb morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Pula i Zagreb može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Pula i Zagreb?
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Pula i Zagreb vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Udobnost Trajekt Pula Zagreb nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Zagreb nego bilo koji drugi način prijevoza.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Pula i Zagreb mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Zagreb.
Trajanje Putovanje trajektom između Pula i Zagreb može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Zagreb.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Pula do Zagreb?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Pula i Zagreb obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Pula i Zagreb često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Zagreb (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Pula Zagreb autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Pula do Zagreb većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Zagreb kako bi prevalili udaljenost od 198 km.

Odakle ići u Pula? Gdje ćemo doći do Zagreb?

Polazne luke u Pula

Pula
Kartica

Polazne autobusne stanice u Pula

Pula
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Pretražite karte za Pula Zagreb
Pronađite smještaj u Zagreb

Trajekt Pula Zagreb

Pogodnosti na trajektu od Pula do Zagreb razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Pula i Zagreb, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Neke trajektne tvrtke koje plove između Pula i Zagreb nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Pula i Zagreb. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Pula i Zagreb te da ćete prijelaz do Zagreb morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Trajektne tvrtke Pula Zagreb

Trieste Lines
Trieste Lines
Traži karte za trajekt Pula Zagreb

Autobus Pula Zagreb

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Pula - Zagreb ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Pula-Zagreb na Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Pula-Zagreb, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusi između Pula i Zagreb obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Vrijeme putovanja autobusom između Pula i Zagreb obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Zagreb za vaš datum putovanja.

Autobusne tvrtke Pula Zagreb

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Pula Zagreb

Zajedničko putovanje Pula Zagreb

Trajanje zajedničkog putovanja između Pula i Zagreb također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Pula i Zagreb ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Pula-Zagreb, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Pula u Zagreb kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Pula Zagreb

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Pula Zagreb
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska