Preporučena ruta
Pula
Izravno putovanje do Zadar autobus, trajekt, let
Zadar
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Pula
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Trieste
Trieste
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Zadar
Zadar
Saznajte cijene
Pula
Putovanje trajekt, dijeljenje prijevoza, autobus za Venecija
Venecija
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Zadar
Zadar
Saznajte cijene

Kako doći iz Pula u Zadar?

Planirate li putovati u Pula iz Zadar i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Pula do Zadar, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Pula i Zadar, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Croatia Airlines, Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises ), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Pula i Zadar, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Pula do Zadar.

Za vaše putovanje od Pula do Zadar imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Pula do Zadar

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Pula do Zadar, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Pula Zadar

Mnogi letovi povezuju Pula s Zadar svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Zadar u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Pula Zadar

Rješenje zajedničkog putovanja između Pula i Zadar savršeno je ako želite putovati u Zadar u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Pula ili Zadar.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Pula i Zadar koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Pula Zadar

Grad polaska
Pula
Hrvatska
Istra
Grad odredišta
Zadar
Hrvatska
Zadar
Udaljenost
140 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, trajekt i let
Pretražite karte za Pula Zadar
Pronađite smještaj u Zadar
Lako organizirajte svoje putovanje između Pula i Zadar uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Pula i Zadar uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Pula i Zadar koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Croatia Airlines, Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Pula i Zadar!

Usporedba načina prijevoza između Pula i Zadar

Prednosti i nedostaci letenja između Pula i Zadar?
Ubrzati Zrakoplovi između Pula i Zadar najbrži su način prijevoza za putovanje od 140 km između Pula i Zadar.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Pula do Zadar, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Zadar često moraju ranije stići u Pula zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Pula za Zadar imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Pula do Zadar mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Pula do Zadar?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Pula u Zadar zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Pula i Zadar često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Pula Zadar zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Pula Zadar morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Pula i Zadar može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Pula do Zadar?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Pula i Zadar, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Pula i Zadar obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Pula i Zadar često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Zadar (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Udobnost Pula Zadar autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Pula do Zadar većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Zadar kako bi prevalili udaljenost od 140 km.

Odakle ići u Pula? Gdje ćemo doći do Zadar?

Polazne autobusne stanice u Pula

Pula
Kartica

Polazne zračne luke u Pula

Pula
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Zadar

Zadar Ul. kralja Tvrtka 2
Kartica

Dolazne zračne luke u Zadar

Zadar
Kartica
Pretražite karte za Pula Zadar
Pronađite smještaj u Zadar

3 savjeta za jeftinije putovanje između Pula i Zadar

Odlučili ste putovati iz Pula u Zadar i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Pula-Zadar.

  • 1. Putujte lagano
    Ako putujete između Pula i Zadar zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Zadar.
  • 2. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Pula i Zadar, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Zadar i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Pula do Zadar. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Zadar.

Autobus Pula Zadar

Većina autobusa koji putuju između Pula i Zadar noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusi između Pula i Zadar obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Pula-Zadar, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Učestalost polazaka za Pula iz Zadar ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Zadar, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Pula-Zadar. Ova usluga se često naplaćuje.

Vrijeme putovanja autobusom između Pula i Zadar obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Zadar za vaš datum putovanja.

Autobusne tvrtke Pula Zadar

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Pula Zadar

Letovi Pula Zadar

Airlines Pula Zadar

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Pula Zadar

Zajedničko putovanje Pula Zadar

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Pula i Zadar. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Pula i Zadar ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Pula-Zadar, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Pula i Zadar također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Pula i Zadar, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Pula i Zadar ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Sjedala za dijeljenje vožnje razlikuju se po udobnosti ovisno o vrsti vozila koje se koristi i preferencijama vozača. Važno je provjeriti podatke o vozilu s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Pula Zadar

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Pula Zadar

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska