Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Ljubljana autobus, dijeljenje prijevoza
Ljubljana
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Maribor
Maribor
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Ljubljana
Ljubljana
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Trieste
Trieste
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Ljubljana
Ljubljana
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Ljubljana?

Planirate li putovati u Zagreb iz Ljubljana i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Ljubljana, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Ljubljana, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Blablabus, FlixBus, Hellö ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Ljubljana, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Ljubljana.

Za vaše putovanje od Zagreb do Ljubljana imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Ljubljana

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Ljubljana, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zajedničko putovanje Zagreb Ljubljana

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Ljubljana savršeno je ako želite putovati u Ljubljana u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Ljubljana.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Ljubljana koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Ljubljana

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Ljubljana
Slovenija
Udaljenost
119 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Zagreb Ljubljana
Pronađite smještaj u Ljubljana
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Ljubljana uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Ljubljana uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Ljubljana koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Blablabus, FlixBus, Hellö ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Ljubljana!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Ljubljana

Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Ljubljana?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Ljubljana obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Ljubljana često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Ljubljana (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Ljubljana, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zagreb Ljubljana autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Ljubljana većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Ljubljana kako bi prevalili udaljenost od 119 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Ljubljana?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Ljubljana često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Zagreb Ljubljana zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Ljubljana zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Ljubljana morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Ljubljana može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Ljubljana?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Zagreb
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Ljubljana

Ljubljana
Kartica
Ljubljana
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Ljubljana
Pronađite smještaj u Ljubljana

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Ljubljana

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Ljubljana i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Ljubljana.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Ljubljana. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Ljubljana.
  • 2. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Zagreb do Ljubljana. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Ljubljana, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 3. Putujte lagano
    Ako putujete između Zagreb i Ljubljana zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Ljubljana.

Autobus Zagreb Ljubljana

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Ljubljana noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusi između Zagreb i Ljubljana obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Ljubljana ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Ljubljana na Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Ljubljana obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Ljubljana za vaš datum putovanja.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-Ljubljana izazvat će dodatne troškove.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-Ljubljana, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusne tvrtke Zagreb Ljubljana

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Pretražite autobusne karte za Zagreb Ljubljana

Zajedničko putovanje Zagreb Ljubljana

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i Ljubljana, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Ljubljana ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Ljubljana, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Ljubljana ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Ljubljana također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zagreb i Ljubljana. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Vrijeme polaska i dolaska za ponudu zajedničkog putovanja između Zagreb i Ljubljana razlikuje se ovisno o vozaču i odabranoj ruti. Vivanoda vam daje opcije pretraživanja kako biste suzili vrijeme koje najbolje funkcionira.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Ljubljana

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Ljubljana

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska