Putujte od Zagreb u Ljubljana

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Ljubljana u autobus, carpooling

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Zagreb u Ljubljana u automobil, autobus

 • Odaberite rutu po svom izboru
 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Ljubljana
/
 • Nabavite cijene
2
Zagreb
Maribor
Ljubljana
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Ljubljana

Načini prijevozacarpooling, autobus
udaljenost119 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Ljubljana?

Nudimo 2 ruta u autobus, carpooling za pripremu putovanja Zagreb Ljubljana, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, carpooling).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Ljubljanaklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Zagreb i Ljubljana na karti, kao i na ruti Zagreb Ljubljana i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Ljubljana, Autobusni kolodvor Zagreb, Autobusni kolodvor Zagreb) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u Ljubljana

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Ljubljana?

Autobusna poduzeća
Autobusni operater Hellö pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Maribor ( Slovenija)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Zagreb (usluga do autobusne postaje Zagreb na 0.7 km od centra grada) i grada Ljubljana gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Ljubljana nalazi se oko 0.8 km. od centra.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Ljubljana (120 km)

Svi načini prijevoza Zagreb Ljubljana

Pročitajte više informacija o svakom prijevoznom sredstvu:

Carpool iz Zagreb do Ljubljana

Dijeljenje prijevoza razlikuje se od ostalih prijevoznih sredstava zbog nedefiniranog voznog reda. To znači da kada tražite Zagreb-Ljubljana vožnje, veća je vjerojatnost da ćete ih pronaći ako pretražite samo tri dana unaprijed (a ne dva mjeseca). Dobra opcija za lastminute boravka u Ljubljana!

Ridesharing je nov način putovanja koji omogućuje zajedničko dijeljenje ljudi Zagreb-Ljubljana putovanja automobilom s drugima. To pomaže u smanjenju putnih troškova i za vozača i za suvozača, a također smanjuje utjecaj na okoliš.

Zagreb do Ljubljana autobus

Između autobusnih linija postoji izravna veza između Zagreb i Ljubljana,

Tvrtke za trenere na Zagreb Ljubljana putovanje

Doći do Ljubljana autobusom iz Zagreb, imate samo autobusnu tvrtku FlixBus koja opslužuje ova dva grada.

FlixBus Zagreb Ljubljana

Možda se pitate vrijedi li putovati autobusom između Zagreb i Ljubljana i koje su prednosti ovog načina prijevoza. Da vas potaknem da se vozite autobusom Ljubljana, evo nekoliko argumenata koji će vas uvjeriti.

 • Vi ćete putovati Zagreb do Ljubljanana moderan i udoban autobus. Naslonjena sjedala s poboljšanom prostorijom za noge i toalete pružaju udobnost koja vam je potrebna za uživanje u vremenu na brodu.
 • Vrlo niske cijene! NaZagreb Ljubljana linija, prijevozničke usluge često su nenadmašne u usporedbi s drugim vrstama prijevoza: autobusnim prijevozom ili vlakom.
 • Flota trenera FlixBus nova je i, prema tome, zelenija od vožnje automobilom. Od vremenaZagreb Ljubljana cesta je već dugo izgrađena, autobusima nije potrebna dodatna infrastruktura koja narušava krajolik.

Polazak autobusnih stanica u Zagreb

Morat ćete stići na svoje Zagreb zaustavite se između 15 i 30 minuta, ovisno o autobusnoj tvrtki, prije vremena odlaska naznačenog na vašoj kartici. Općenito, odredište 'Ljubljana'prikazuje se na prednjem dijelu autobusa s ostalim serviranim gradovima. Na kraju, predstavite svoju kartu osoblju FlixBus-e koje će vam omogućiti da svoje kofere stavite u prtljažnik i ukrcate na njega.

 • Zagreb
 • Zagreb

Autobusna stajališta po dolasku u Ljubljana

Kad stignete unutra Ljubljana, pazite da ništa ne zaboravite na svom sjedalu i u spremištu.

 • Ljubljana

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)