Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Dubrovnik let
Dubrovnik
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje let za Split
Split
Putovanje trajekt za Dubrovnik
Dubrovnik
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Dubrovnik?

Planirate li putovati u Zagreb iz Dubrovnik i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Dubrovnik, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Dubrovnik, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Croatia Airlines ili Jadrolinija), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Dubrovnik, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Dubrovnik.

Za vaše putovanje od Zagreb do Dubrovnik imate nekoliko opcija prijevoza

Zagreb - Dubrovnik trajektom

Trajekt između Zagreb i Dubrovnik atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Letovi Zagreb Dubrovnik

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Dubrovnik svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Dubrovnik u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Dubrovnik koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Dubrovnik

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Dubrovnik
Hrvatska
Dubrovnik-Neretva
Udaljenost
389 km
Izravna veza
Da, izravna veza let
Pretražite karte za Zagreb Dubrovnik
Pronađite smještaj u Dubrovnik
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Dubrovnik uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Dubrovnik uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Dubrovnik koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Croatia Airlines ili Jadrolinija kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Dubrovnik!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Dubrovnik

Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Zagreb i Dubrovnik?
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Zagreb i Dubrovnik vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Udobnost Trajekt Zagreb Dubrovnik nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Dubrovnik nego bilo koji drugi način prijevoza.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Zagreb i Dubrovnik mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Dubrovnik.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Zagreb i Dubrovnik mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Trajanje Putovanje trajektom između Zagreb i Dubrovnik može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Dubrovnik.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Dubrovnik?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Dubrovnik najbrži su način prijevoza za putovanje od 389 km između Zagreb i Dubrovnik.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Dubrovnik, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Dubrovnik mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Dubrovnik često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Dubrovnik imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Dubrovnik?

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Luke dolaska u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica

Dolazne zračne luke u Dubrovnik

Dubrovnik
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Dubrovnik
Pronađite smještaj u Dubrovnik

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Dubrovnik

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Dubrovnik i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Dubrovnik.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Dubrovnik. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Dubrovnik.
  • 2. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Zagreb do Dubrovnik. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Dubrovnik, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 3. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Zagreb i Dubrovnik, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Dubrovnik i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.

Trajekt Zagreb Dubrovnik

Većina trajektnih kompanija nudi Wi-Fi na brodu između Zagreb i Dubrovnik, ali to može izazvati dodatne troškove. Stoga se preporuča provjeriti kod odgovarajuće tvrtke je li Wi-Fi dostupan i naplaćuju li se.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Zagreb i Dubrovnik. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Cijena trajektne karte između Zagreb i Dubrovnik može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Zagreb-Dubrovnik. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Zagreb i Dubrovnik. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Zagreb i Dubrovnik te da ćete prijelaz do Dubrovnik morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Zagreb i Dubrovnik, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Kućni ljubimci dopušteni su na trajektu između Zagreb i Dubrovnik, ali je preporučljivo provjeriti posebne zahtjeve trajektne kompanije za prijevoz životinja prije putovanja.

Trajektne tvrtke Zagreb Dubrovnik

Jadrolinija
Jadrolinija
Traži karte za trajekt Zagreb Dubrovnik

Letovi Zagreb Dubrovnik

Airlines Zagreb Dubrovnik

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Zagreb Dubrovnik
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska