Putujte od Zagreb u Dubrovnik

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Dubrovnik u trajekt, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Zagreb u Dubrovnik u avion, trajekt

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Dubrovnik
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Split
Dubrovnik
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Dubrovnik

Načini prijevozaavion, trajekt
udaljenost389 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Zagreb do Dubrovnik ?

Dubrovnik je vaša sljedeća destinacija za odmor, ali se pitate kako otići tamo i kako je moguće dobiti najjeftinije Zagreb do Dubrovnik ponude prijevoza? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene letovi i trajekt u jednoj potrazi. Unesite datum svog putovanja u Dubrovnik a Vivanoda će prikazati sve ponude prijevoza. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Zagreb - Dubrovnik ponuda koja vam najviše odgovara.

Uglavnom ćete koristiti trajekt i letovi od Croatia Airlines ili Jadrolinijaa do dosega Dubrovnik,

Svi načini prijevoza Zagreb Dubrovnik

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Dubrovnik (Dubrovnik-Neretva, Hrvatska) s udaljenosti od 389 km možete posuditi 2 načina prijevoza, moguće kombinacije avion i/ili trajekt, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Zagreb > Dubrovnik će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Dubrovnik (zračna luka od Dubrovnik, IATA kod: DBV) kojim upravlja Croatia Airlines.
Nema izravnog prijelaza Zagreb Dubrovnikmorat ćete upotrijebiti drugi način (avion) kombinirati s trajektom za dovršetak prijelaza na more Split-Dubrovnik,
Ukrcat ćete se u luku Split na 1.8 km od Splitna brodu Jadrolinija. Brod će pristati u luciDubrovnik na 2.5 km od Dubrovnik, Savjetujemo vam da odete u lukuSplit za ukrcaj jedan do dva sata prije vremena naznačenog na vašoj rezervaciji.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)