Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Atena let
Atena
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Beč
Beč
Putovanje let za Atena
Atena
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Venecija
Venecija
Putovanje let za Atena
Atena
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Atena?

Planirate li putovati u Zagreb iz Atena i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Atena, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Atena, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Hellö, Aegean Airlines, Croatia Airlines ili Turkish Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Atena, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Atena.

Za vaše putovanje od Zagreb do Atena imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Atena

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Atena, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Letovi Zagreb Atena

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Atena svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Atena u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Atena koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Atena

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Atena
Grčka
Atika
Udaljenost
1078 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zagreb Atena
Pronađite smještaj u Atena
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Atena uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Atena uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Atena koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Hellö, Aegean Airlines, Croatia Airlines ili Turkish Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Atena!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Atena

Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Atena?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Atena, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Atena najbrži su način prijevoza za putovanje od 1078 km između Zagreb i Atena.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Atena imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Atena mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Atena često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Atena?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Atena obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Atena često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Atena (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Atena, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Atena većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Atena kako bi prevalili udaljenost od 1078 km.
Udobnost Zagreb Atena autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Atena?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne zračne luke u Atena

Eleftherios Venizelos International
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Atena
Pronađite smještaj u Atena

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Atena

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Atena i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Atena.

  • 1. Putujte lagano
    Ako putujete između Zagreb i Atena zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Atena.
  • 2. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Zagreb-Atena često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Atena tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zagreb-Atena. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Atena.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Atena. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Atena.

Autobus Zagreb Atena

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-Atena, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusi između Zagreb i Atena obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Atena obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Atena za vaš datum putovanja.

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Atena noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Učestalost polazaka za Zagreb iz Atena ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Atena, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Atena ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Atena na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Zagreb Atena

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Pretražite autobusne karte za Zagreb Atena

Letovi Zagreb Atena

Airlines Zagreb Atena

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Air Serbia
Air Serbia
Olympic Air
Olympic Air
Singapore Airlines
Singapore Airlines
Pegasus
Pegasus
Volotea
Volotea
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Traži letove Zagreb Atena
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska