Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Rovinj autobus
Rovinj
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Trieste
Trieste
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Rovinj
Rovinj
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Venecija
Venecija
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Rovinj
Rovinj
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Rovinj?

Planirate li putovati u Zagreb iz Rovinj i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Rovinj, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Rovinj, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Rovinj, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Rovinj.

Za vaše putovanje od Zagreb do Rovinj imate nekoliko opcija prijevoza

Zagreb - Rovinj trajektom

Trajekt između Zagreb i Rovinj atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Zagreb do Rovinj

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Rovinj, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zajedničko putovanje Zagreb Rovinj

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Rovinj savršeno je ako želite putovati u Rovinj u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Rovinj.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Rovinj koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Rovinj

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Rovinj
Hrvatska
Istra
Udaljenost
201 km
Izravna veza
Nijedno prijevozno sredstvo ne nudi izravnu vezu
Pretražite karte za Zagreb Rovinj
Pronađite smještaj u Rovinj
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Rovinj uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Rovinj uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Rovinj koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Venezia Lines, Atlas Kompas, Commodore Cruises ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Rovinj!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Rovinj

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Rovinj?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Rovinj često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Zagreb Rovinj zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Rovinj morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Rovinj može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Rovinj?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Rovinj obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Rovinj, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zagreb Rovinj autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Rovinj većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Rovinj kako bi prevalili udaljenost od 201 km.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Zagreb i Rovinj?
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Zagreb i Rovinj vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Udobnost Trajekt Zagreb Rovinj nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Rovinj nego bilo koji drugi način prijevoza.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Zagreb i Rovinj mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Rovinj.
Trajanje Putovanje trajektom između Zagreb i Rovinj može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Rovinj.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Rovinj?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Luke dolaska u Rovinj

Rovinj
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Rovinj

Rovinj
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Rovinj
Pronađite smještaj u Rovinj

Trajekt Zagreb Rovinj

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Zagreb i Rovinj. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Zagreb i Rovinj te da ćete prijelaz do Rovinj morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Podsjećamo, ne postoji izravna trajektna veza između Zagreb i Rovinj. Trajanje vožnje trajektom uglavnom ovisi o trajektnoj tvrtki kojom se vozite.

Cijena trajektne karte između Zagreb i Rovinj može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Zagreb-Rovinj. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Neke trajektne tvrtke koje plove između Zagreb i Rovinj nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Trajektne tvrtke Zagreb Rovinj

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Trieste Lines
Trieste Lines
Traži karte za trajekt Zagreb Rovinj

Autobus Zagreb Rovinj

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Rovinj ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Rovinj na Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Rovinj obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Rovinj za vaš datum putovanja.

Autobusi između Zagreb i Rovinj obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Zagreb iz Rovinj ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Rovinj, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusne tvrtke Zagreb Rovinj

FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zagreb Rovinj

Zajedničko putovanje Zagreb Rovinj

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i Rovinj, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Rovinj ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Rovinj, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zagreb i Rovinj. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Rovinj također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Rovinj

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Rovinj
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska