Putujte od Zagreb u Rovinj

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Rovinj u autobus, trajekt, carpooling

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Rovinj u trajekt, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Rovinj
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Trieste
Rovinj
/
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Venecija
Rovinj
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Rovinj

Načini prijevozacarpooling, trajekt, autobus
udaljenost201 km
Izravna linijaNe

Kako je moguće ići Zagreb do Rovinj ?

Planirate putovanje iz Zagreb do Rovinj i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Zagreb Rovinj? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Moći ćete dobiti jednim pretraživanjem Vivanode, vašeg multimodalnog planera putovanja u Europu, sve cijene za trajekt, carpooling i autobusi putovati u Rovinj iz Zagreb Unesite datum svog putovanja u Rovinj a Vivanoda će prikazati sve ponude prijevoza. Da biste pročistili pretraživanje prema svojim željama, upotrijebite dostupne filtre i opcije sortiranja.

Uglavnom ćete koristiti trajekt, carpooling i autobusi od FlixBus, Blablacar, Commodore Cruises , Venezia Lines, Atlas Kompas ili Trieste Linesa do dosega Rovinj,

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Rovinj?

Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Mestre (Train station) (Veneto Italija) i između grada Venecija (usluga do autobusne postaje Mestre (Train station) na 9.8 km od centra grada) i grada Rovinj gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Rovinj nalazi se oko 0 km. od centra.
Brodarske tvrtke
Brodovi Atlas Kompasa osiguravaju pomorsku vezu između luke Venezia Tronchetto i to od Rovinj (Rovinj u gradu 0.3 km)
Trieste Lines trajekti čine prijelaz između Trieste i Rovinj gdje će služiti lukama Trieste i Rovinj odnosno 1.4 km i 0.3 km od središta njihovih gradova.
Brodovi Venezia Lines upravljaju morskom vezom između luke Venezia Tronchetto i to od Rovinj (Rovinj u gradu 0.3 km)
Brodovi Commodore Cruises a osiguravaju pomorsku vezu između Venecija i Rovinj gdje će služiti lukama Venezia Tronchetto i Rovinj odnosno 2.7 km i 0.3 km od središta njihovih gradova.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Venecija (288 km)

Svi načini prijevoza Zagreb Rovinj

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Rovinj (Istra, Hrvatska) s udaljenosti od 201 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije carpooling, trajekt i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnog prijelaza Zagreb Rovinjmorat ćete upotrijebiti drugi način (autobus) kombinirati s trajektom za dovršetak prijelaza na more Venecija-Rovinj,
Ukrcat ćete se u luku Venezia Tronchetto na 2.7 km od Venecijana brodu Atlas Kompas, Venezia Lines ili Commodore Cruises . Brod će pristati u luciRovinj na 0.3 km od Rovinj, Savjetujemo vam da odete u lukuVenecija za ukrcaj jedan do dva sata prije vremena naznačenog na vašoj rezervaciji.
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Rovinj bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Venecija i Venecija-Rovinj,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMestre (Train station) (9.8 km od Venecija, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Venecija,Jednom je stigao Venecija, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Rovinj (Istra Hrvatska).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Zagreb-Venecija može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u trajekt pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)