Putujte od Zagreb u Pariz

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Pariz u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

5 opcije za povratak Zagreb u Pariz u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Pariz
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Venecija
Pariz
/
/
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
London
Pariz
/
/
  • Nabavite cijene
4
Zagreb
Beč
Pariz
/
/
/
  • Nabavite cijene
5
Zagreb
Zurich
Pariz
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Pariz

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1082 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Zagreb do Pariz ?

Pariz je vaša sljedeća destinacija za odmor, ali se pitate kako otići tamo i kako je moguće dobiti najjeftinije Zagreb do Pariz ponude prijevoza? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Srećom, Vivanoda je multimodalni planer putovanja koji sakuplja cijene autobusi, carpooling, letovi i vlakovi u jednoj potrazi. Samo unesite svoje datume putovanja za Pariz tada će Vivanoda učiniti ostalo. Da biste pročistili pretraživanje prema svojim željama, upotrijebite dostupne filtre i opcije sortiranja.

Uglavnom ćete koristiti vlakovi, letovi, carpooling i autobusi od Croatia Airlines, FlixBus, Blablacar, British Airways, XL Airways France, Eurolines, Alitalia ili Air Francea do dosega Pariz,

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Pariz?

Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
KLM pruža sljedeće rotacije: od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Amsterdam (posluživanje zračne luke Amsterdam-Schiphol AMS) i od zračne luke Amsterdam-Schiphol AMS nalazi se u 11 km. središtu grada Amsterdam u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Air France upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Easyjet osigurava zračnu vezu od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
British Airways leti od zračne luke Heathrow LHR (nalazi se na 23 km od središta grada) London, Ujedinjeno Kraljevstvo) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Orly ORY)
Niki Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE nalazi se u 18 km. središtu grada Beč u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Alitalia upravlja letom od zračne luke Linate LIN (nalazi se na 6.8 km od središta grada) Milan, Italija) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Smart Wings osigurava zračnu vezu od zračne luke Prague Ruzyne PRG nalazi se u 12 km. središtu grada Prag u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Pakistan International Airlines leti od zračne luke Malpensa MXP (nalazi se na 41 km od središta grada) Milan, Italija) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Czech Airlines pruža sljedeće rotacije: od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Prag (dolazak u zračnu luku Prague Ruzyne PRG) i od zračne luke Prague Ruzyne PRG (nalazi se na 12 km od središta grada) Prag, Češka Republika) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
XL Airways France upravlja letom od zračne luke Marco Polo VCE nalazi se u 7.9 km. središtu grada Venecija u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Ryanair osigurava zračnu vezu od zračne luke Treviso TSF (nalazi se na 27 km od središta grada) Venecija, Italija) na Pariz (posluživanje zračne luke Beauvais-Tille BVA)
Lufthansa leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Frankfurt na Majni (dolazak u zračnu luku Frankfurt International FRA) i od zračne luke Frankfurt International FRA (nalazi se na 11 km od središta grada) Frankfurt na Majni, Njemačka) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Austrian Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Vienna-Schwechat International VIE nalazi se u 18 km. središtu grada Beč u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Charles De Gaulle CDG)
Vueling Airlines upravlja letom od zračne luke Zurich ZRH (nalazi se na 9.2 km od središta grada) Zurich, Švicarska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Orly ORY)
Swiss International Airlines osigurava zračne veze od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH) i od zračne luke Zurich ZRH (nalazi se na 9.2 km od središta grada) Zurich, Švicarska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG)
Transavia.com France leti od zračne luke Amsterdam-Schiphol AMS nalazi se u 11 km. središtu grada Amsterdam u Pariz (dolazak u zračnu luku Paris Orly ORY)
Željezničke tvrtke
Russian Railways nudi liniju Frankfurt na Majni-Pariz Vlak od željezničke stanice Frankfurt (Main) Süd (1.4 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Paris-Est na dolasku (2.4 km od centra)
Eurostar upravlja linijom od London u Pariz iz kojeg polazi Eurostar vlak London St Pancras doći do željezničke stanice Paris-Nord (-Le-de-France Francuska)
Thello čini željezničku vezu Venecija-Pariz Vlak Thello od željezničke stanice Venezia Mestre (9.9 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Paris-Gare-de-Lyon na dolasku (2.2 km od centra)
Deutsche Bahn nudi liniju od München u Pariz iz kojeg polazi CityNightLine Cassiopeia vlak München Hbf doći do željezničke stanice Paris-Est (-Le-de-France Francuska)
SNCF upravlja linijom München-Pariz Vlak TGV od željezničke stanice München Hbf (1.6 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Paris-Est na dolasku (2.4 km od centra)
TGV Lyria čini željezničku vezu od Zurich u Pariz iz kojeg polazi TGV Lyria vlak Zurich HB doći do željezničke stanice Paris-Gare-de-Lyon (-Le-de-France Francuska)
Thalys nudi liniju Amsterdam-Pariz Vlak Thalys od željezničke stanice Amsterdam Centraal (0.9 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Paris-Nord na dolasku (2.8 km od centra)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zurich-Pariz (489 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Eurolines pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora UAN Florenc Praha (Prague) u Prag i to od Paris Galliéni (-Le-de-France Francuska)
OUIBUS je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Milan (usluga do autobusne postaje Milan autostazione na 5.4 km od centra grada) i grada Pariz gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Paris-Bercy nalazi se oko 2.9 km. od centra.
Autobusi FlixBus obavljaju rotacije od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od UAN Florenc Praha (Prague) ( Češka Republika) i između grada Prag (usluga do autobusne postaje UAN Florenc Praha (Prague) na 1.5 km od centra grada) i grada Pariz gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Paris Quai de Bercy nalazi se oko 3 km. od centra.
ALSA mreža uključuje autobusnu liniju od autobusnog kolodvora Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u Frankfurt na Majni i to od Paris-Bercy (-Le-de-France Francuska)
Autobusni operater IC Bus pruža uslugu autobusnog prijevoza između grada Zagreb (usluga do autobusne postaje Zagreb na 2.2 km od centra grada) i grada München gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 0.4 km. od centra.
Hellö je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od (VIB) Vienna International Busterminal (Beč Austrija)

Svi načini prijevoza Zagreb Pariz

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Pariz (-Le-de-France, Francuska) s udaljenosti od 1082 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Zagreb > Pariz će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Pariz (zračna luka od Paris Charles De Gaulle, IATA kod: CDG) kojim upravlja Easyjet, Air France ili Croatia Airlines.
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Pariz bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Prag i Prag-Pariz,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuUAN Florenc Praha (Prague) (1.5 km od Prag, Češka Republika). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Prag,Jednom je stigao Prag, odvedite drugi Eurolines ili FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Pariz (-Le-de-France Francuska).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Zurich-Pariz može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u avion pokriti cijelo putovanje.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Parizbez promjene. Možete uzeti vlakZurich-Pariz i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi TGV Lyria od TGV Lyria do Pariz odlazak s željezničke stanice Zurich HB u Zurich, Dolazak uPariz će biti na postaji Paris-Gare-de-Lyon (2.2 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)