Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Pariz let, autobus, dijeljenje prijevoza
Pariz
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Venecija
Venecija
Putovanje let, vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Pariz
Pariz
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje let za London
London
Putovanje vlak, dijeljenje prijevoza, autobus za Pariz
Pariz
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Pariz?

Planirate li putovati u Zagreb iz Pariz i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Pariz, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Pariz, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (TGV Lyria, Thalys, Izy, FlixBus ili ALSA), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Pariz, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Pariz.

Za vaše putovanje od Zagreb do Pariz imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Pariz

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Pariz, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Pariz vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Pariz je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Pariz

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Pariz svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Pariz u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Pariz koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Pariz

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Pariz
Francuska
Ile-de-France
Udaljenost
1082 km
Izravna veza
Da, izravna veza let, autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Zagreb Pariz
Pronađite smještaj u Pariz
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Pariz uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Pariz uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Pariz koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su TGV Lyria, Thalys, Izy, FlixBus ili ALSA kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Pariz!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Pariz

Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Pariz?
Ubrzati Zagreb Pariz vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Ekološki Vlak Zagreb Pariz smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Krajolici Vlakovi između Zagreb i Pariz često nude prekrasan krajolik tijekom putovanja.
trošak Karte za vlak za Zagreb Pariz mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Pariz može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Pariz?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Pariz, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Pariz često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Pariz (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Pariz obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Zagreb Pariz autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Pariz većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Pariz kako bi prevalili udaljenost od 1082 km.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Pariz?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Pariz najbrži su način prijevoza za putovanje od 1082 km između Zagreb i Pariz.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Pariz, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Pariz često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Pariz mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Pariz imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Pariz?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Pariz

Paris Quai de Bercy
Kartica
Paris Galliéni
Kartica
Paris Bercy (centre ville)
Kartica
Orly Sud
Kartica
Bibliothèque François Mitterrand
Kartica
Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole
Kartica
Parc d'autocars de la Porte Maillot
Kartica
Paris-Bercy
Kartica
Paris-La Défense
Kartica
Paris Marne La Vallée
Kartica

Dolazne stanice u Pariz

Paris-Gare-de-Lyon
Kartica
Paris-Nord
Kartica
Gare-du-Nord
Kartica
Marne-la-Vallée-Chessy
Kartica
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Kartica
Paris-Est
Kartica

Dolazne zračne luke u Pariz

Paris Charles De Gaulle
Kartica
Paris Orly
Kartica
Beauvais-Tille
Kartica

Paris Charles de Gaulle Airport (CDG), jedna od glavnih međunarodnih zračnih luka u Europi. Prije ili nakon leta, vjerojatno želite znati različite mogućnosti prijevoza kako biste s lakoćom stigli do središta Pariza. Ovdje je detaljan vodič o dostupnim mogućnostima prijevoza, uključujući vrijeme putovanja i približne cijene u eurima (€).

 1. RER (Regionalna ekspresna mreža):
  Najpraktičnije i najekonomičnije prijevozno sredstvo do centra grada je RER. Postoje dvije glavne linije: RER B (za Pariz i određena predgrađa) i RER D (također služi za predgrađa).

 2. Vrijeme putovanja: RER B povezuje zračnu luku s Parizom za otprilike 30 do 35 minuta, dok RER D može potrajati do 45 minuta.

 3. Okvirna cijena: Pojedinačna karta za RER košta oko 10 €.

 4. Autobusi:
  Nekoliko autobusnih linija također povezuje zračnu luku CDG sa središtem Pariza. Evo nekih od najpopularnijih opcija:

 5. RoissyBus autobus:
  Ovaj izravni autobus povezuje zračnu luku s Opérom Garnier, prolazeći nekoliko ključnih stanica u Parizu.

 6. Vrijeme putovanja: Približno 45 minuta.
 7. Okvirna cijena: Pojedinačna karta košta oko 12 €.

 8. Autobusi RATP (linije 350 i 351):
  Ovi autobusi prometuju u različitim područjima Pariza, uključujući Gare de l'Est i Nation.

 9. Vrijeme putovanja: Približno 60 do 90 minuta, ovisno o stanju u prometu.
 10. Približna cijena: Pojedinačna karta košta oko 6 €.

 11. Taksiji:
  Za one koji žele udobniji i izravan prijevoz, taksiji su dostupni u zračnoj luci CDG. Cijene se mogu razlikovati ovisno o prometu i točnoj lokaciji odredišta.

 12. Vrijeme putovanja: Otprilike 30 do 60 minuta, ovisno o prometu.

 13. Približna cijena: Taksiji nude fiksne cijene za putovanje između zračne luke i Pariza (oko 50 €), dok Uber može koštati između 40 i 60 €.

Pariška zračna luka Charles de Gaulle stoga nudi širok raspon prijevoznih rješenja za dolazak do središta grada. Prije odlaska u zračnu luku informirajte se o voznom redu i cijenama karata te prometu i prometnim uvjetima.

Imate nekoliko mogućnosti da dođete do središta Pariza iz zračne luke Paris-Orly (ORY) javnim prijevozom ili taksijem. Evo nekih rješenja koja su vam dostupna:

 1. RER (Vlak): Brza i ekonomična opcija je uzeti RER, mrežu prigradskih vlakova. Dvije linije, RER B i RER C, omogućuju vam da stignete do centra Pariza. Putovanje do Gare du Nord (RER B) ili Gare d'Austerlitz (RER C) traje otprilike 45 minuta. Cijena ulaznice je oko 12 eura.

 2. Autobus: Nekoliko autobusnih linija prometuje do zračne luke Orly. Glavna autobusna linija je OrlyBus koja povezuje zračnu luku s Place Denfert Rochereau. Vožnja autobusom traje oko 30-40 minuta, a cijena je oko 10 eura. Autobus broj 183 vodi vas izravno do postaje RER C "Pont de Rungis", koja vam zatim omogućuje da stignete do središta Pariza. Ovo putovanje traje oko 12 minuta do RER-a i košta oko 2,50 eura.

 3. Orlyval Shuttle: Orlyval je automatski shuttle koji povezuje zračnu luku Orly sa stanicom Antony RER. U Antonyju možete uzeti RER B do Pariza. Putovanje Orlyvalom traje oko 8 minuta, a cijena karte je oko 9 eura.

 4. Taxi: Ako više volite udobniji i praktičniji prijevoz, možete se odlučiti za taxi. Cijene variraju ovisno o udaljenosti i prometu, ali računajte oko 30 do 50 eura da stignete do središta Pariza iz zračne luke Orly. Obavezno uzmite službeni taksi ili rezervirajte Uber kako biste izbjegli probleme.

Ne zaboravite uzeti u obzir radno vrijeme javnog prijevoza koje može varirati ovisno o danu u tjednu. Kako biste osigurali da stignete na svoje odredište na vrijeme, također se informirajte o prometnim gužvama koje mogu biti zagušene tijekom špice.

Pretražite karte za Zagreb Pariz
Pronađite smještaj u Pariz

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Pariz

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Pariz i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Pariz.

 • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
  Karte Zagreb-Pariz često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Pariz tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zagreb-Pariz. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Pariz.
 • 2. Izbjegavajte špice
  Karte Zagreb-Pariz vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Pariz izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
 • 3. Putujte lagano
  Ako putujete između Zagreb i Pariz zračnim prijevoznikom koji naplaćuje dodatne naknade za predanu prtljagu, kao što je često slučaj, možda bi bilo dobro ograničiti svoju prtljagu na minimum kako biste uštedjeli novac. Pokušajte spakirati samo najnužnije stvari i svakako provjerite pravila zračnog prijevoznika o prtljazi prije odlaska u Pariz.

Autobus Zagreb Pariz

Učestalost polazaka za Zagreb iz Pariz ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Pariz, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Pariz noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-Pariz, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-Pariz izazvat će dodatne troškove.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zagreb-Pariz. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusi između Zagreb i Pariz obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Autobusne tvrtke Zagreb Pariz

FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
IC Bus
IC Bus
Isilines
Isilines
Pretražite autobusne karte za Zagreb Pariz

Vlakovi iz Zagreb u Pariz

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Pariz barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Vlakovi između Zagreb i Pariz opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Zagreb i Pariz, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Karte za vlak između Zagreb i Pariz mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Mogućnosti cateringa u vlakovima između Zagreb i Pariz, uključujući grickalice, pića i topla jela, dostupne su u vagonima bara ili putem usluge putovanja.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između Zagreb i Pariz. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Pariz

TGV Lyria
TGV Lyria
Thalys
Thalys
Izy
Izy
SNCF
SNCF
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Thello
Thello
Eurostar
Eurostar
Traži karte za vlak Zagreb Pariz

Letovi Zagreb Pariz

Airlines Zagreb Pariz

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Air France
Air France
KLM
KLM
Transavia.com France
Transavia.com France
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Easyjet
Easyjet
Lufthansa
Lufthansa
XL Airways France
XL Airways France
Ryanair
Ryanair
British Airways
British Airways
Alitalia
Alitalia
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
Traži letove Zagreb Pariz

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska