Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Pula autobus, dijeljenje prijevoza
Pula
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Trieste
Trieste
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Pula
Pula
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Venecija
Venecija
Putovanje trajekt, autobus, dijeljenje prijevoza za Pula
Pula
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Pula?

Planirate li putovati u Zagreb iz Pula i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Pula, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Pula, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (FlixBus, Blablabus, Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises ), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Pula, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Pula.

Za vaše putovanje od Zagreb do Pula imate nekoliko opcija prijevoza

Zagreb - Pula trajektom

Trajekt između Zagreb i Pula atraktivna je opcija prijevoza za putnike koji traže putovanje bez stresa i jedinstveno iskustvo.

Autobus od Zagreb do Pula

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Pula, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zajedničko putovanje Zagreb Pula

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Pula savršeno je ako želite putovati u Pula u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Pula.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Pula koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Pula

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Pula
Hrvatska
Istra
Udaljenost
198 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Zagreb Pula
Pronađite smještaj u Pula
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Pula uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Pula uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Pula koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su FlixBus, Blablabus, Venezia Lines, Atlas Kompas ili Commodore Cruises kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Pula!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Pula

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Pula?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Pula često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Zagreb Pula zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Pula zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Pula morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Pula može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Prednosti i nedostaci putovanja trajektom između Zagreb i Pula?
Ugodno iskustvo Trajektni prijelazi između Zagreb i Pula vrlo su ugodno iskustvo putovanja, često nudeći panoramski pogled na more ili obalu.
Udobnost Trajekt Zagreb Pula nudi puno više prostora za kretanje i opuštanje tijekom putovanja do Pula nego bilo koji drugi način prijevoza.
Praktično Moguće je putovati i vozilom, što može biti vrlo praktično za obiteljski odmor i prijevoz teške ili glomazne prtljage.
Fleksibilnost Vremena polaska trajekta između Zagreb i Pula mogu biti ograničenija od ostalih načina prijevoza, što može otežati planiranje putovanja u Pula.
Trajanje Putovanje trajektom između Zagreb i Pula može biti dulje od korištenja drugih načina prijevoza poput leta, što može predstavljati neugodnost za putnike koji žure u Pula.
Cijena Cijene karata za prijelaze između Zagreb i Pula mogu biti više od ostalih načina prijevoza.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Pula?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Pula obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Pula često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Pula (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Pula, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zagreb Pula autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Pula većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Pula kako bi prevalili udaljenost od 198 km.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Pula?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Luke dolaska u Pula

Pula
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Pula

Pula
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Pula
Pronađite smještaj u Pula

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Pula

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Pula i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na trajekt, autobus ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Pula.

  • 1. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Zagreb i Pula. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Zagreb-Pula.
  • 2. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Pula. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Pula.
  • 3. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Zagreb do Pula. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Pula, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Trajekt Zagreb Pula

Pogodnosti na trajektu od Zagreb do Pula razlikuju se ovisno o trajektnoj tvrtki i vrsti broda. Međutim, moderni trajekti obično nude sadržaje kao što su restorani, barovi, trgovine, dječja igrališta, saloni i kabine.

Uvijek se preporuča unaprijed rezervirati prijevoz trajektom između Zagreb i Pula, osobito u razdobljima najveće gužve. To vam omogućuje da dobijete najbolje cijene i jamčite svoje mjesto na brodu.

Neke trajektne tvrtke koje plove između Zagreb i Pula nude snižene cijene za djecu i starije osobe. Preporučljivo je izvršiti pretragu cijena na Vivanodi navodeći dob putnika kako biste provjerili jesu li ti popusti dostupni.

Uvelike ovisi o godišnjem dobu u koje želite putovati između Zagreb i Pula. Podsjećamo vas da ne postoji izravna trajektna linija između Zagreb i Pula te da ćete prijelaz do Pula morati kombinirati s drugim načinom prijevoza.

Većina trajektnih kompanija nudi Wi-Fi na brodu između Zagreb i Pula, ali to može izazvati dodatne troškove. Stoga se preporuča provjeriti kod odgovarajuće tvrtke je li Wi-Fi dostupan i naplaćuju li se.

Cijena trajektne karte između Zagreb i Pula može varirati ovisno o trajektnoj kompaniji i sezoni. Stoga se preporučuje da na Vivanodi pokrenete pretragu prijevoza za rutu Zagreb-Pula. Moći ćete usporediti različite tvrtke kako biste saznali trenutne cijene.

Trajektne tvrtke Zagreb Pula

Venezia Lines
Venezia Lines
Atlas Kompas
Atlas Kompas
Commodore Cruises
Commodore Cruises
Trieste Lines
Trieste Lines
Traži karte za trajekt Zagreb Pula

Autobus Zagreb Pula

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Pula ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Pula na Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-Pula, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusi između Zagreb i Pula obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Pula obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Pula za vaš datum putovanja.

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Pula noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-Pula izazvat će dodatne troškove.

Autobusne tvrtke Zagreb Pula

FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Pretražite autobusne karte za Zagreb Pula

Zajedničko putovanje Zagreb Pula

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Pula također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Pula ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Pula, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zagreb u Pula kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Pula ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Kućni ljubimci su dopušteni u zajedničkom prijevozu između Zagreb i Pula, ovisno o preferencijama vozača. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Pula

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Pula

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska