Putujte od Zagreb u Pula

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Pula u autobus, trajekt, carpooling

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Pula u trajekt, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Pula
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Trieste
Pula
/
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Venecija
Pula
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Pula

Načini prijevozacarpooling, trajekt, autobus
udaljenost198 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zagreb u Pula?

Nudimo 3 ruta u autobus, trajekt, carpooling za pripremu putovanja Zagreb Pula, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (autobus, trajekt, carpooling).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Pulaklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Pula na karti, kao i na ruti Zagreb Pula i različite točke korespondencije (Pomorska postaja Pula, Autobusni kolodvor Pula, Autobusni kolodvor Zagreb) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Pula

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Pula?

Autobusna poduzeća
FlixBus nudi autobusne usluge od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Mestre (Train station) (Veneto Italija) i između grada Venecija (usluga do autobusne postaje Mestre (Train station) na 9.8 km od centra grada) i grada Pula gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Pula nalazi se oko 1.3 km. od centra.
Brodarske tvrtke
Brodovi Atlas Kompasa osiguravaju pomorsku vezu između luke Venezia Tronchetto i to od Pula (Pula u gradu 0.7 km)
Trieste Lines trajekti čine prijelaz između Trieste i Pula gdje će služiti lukama Trieste i Pula odnosno 1.4 km i 0.7 km od središta njihovih gradova.
Brodovi Venezia Lines upravljaju morskom vezom između luke Venezia Tronchetto i to od Pula (Pula u gradu 0.7 km)
Brodovi Commodore Cruises a osiguravaju pomorsku vezu između Venecija i Pula gdje će služiti lukama Venezia Tronchetto i Pula odnosno 2.7 km i 0.7 km od središta njihovih gradova.
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Venecija (288 km)

Svi načini prijevoza Zagreb Pula

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Pula (Istra, Hrvatska) s udaljenosti od 198 km možete posuditi 3 načina prijevoza, moguće kombinacije carpooling, trajekt i/ili autobus, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnog prijelaza Zagreb Pulamorat ćete upotrijebiti drugi način (autobus) kombinirati s trajektom za dovršetak prijelaza na more Venecija-Pula,
Ukrcat ćete se u luku Venezia Tronchetto na 2.7 km od Venecijana brodu Atlas Kompas, Venezia Lines ili Commodore Cruises . Brod će pristati u luciPula na 0.7 km od Pula, Savjetujemo vam da odete u lukuVenecija za ukrcaj jedan do dva sata prije vremena naznačenog na vašoj rezervaciji.
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Pula bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-Venecija i Venecija-Pula,
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMestre (Train station) (9.8 km od Venecija, Italija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Venecija,Jednom je stigao Venecija, odvedite drugi FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Pula (Istra Hrvatska).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Zagreb-Venecija može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u trajekt pokriti cijelo putovanje.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)