Putujte od Zagreb u Rijeka

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Rijeka u trajekt, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Zagreb u Rijeka u avion, trajekt

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Zagreb
Split
Rijeka
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Rijeka

Načini prijevozaavion, trajekt
udaljenost133 km
Izravna linijaNe

Kako otići Zagreb u Rijeka?

Nudimo 1 ruta u trajekt, avion za pripremu putovanja Zagreb Rijeka, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (trajekt, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Rijekaklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Rijeka na karti, kao i na ruti Zagreb Rijeka i različite točke korespondencije (Pomorska postaja Rijeka, Zračna luka Pleso) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Rijeka

Svi načini prijevoza Zagreb Rijeka

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Rijeka (Primorsko-goranska, Hrvatska) s udaljenosti od 133 km možete posuditi 2 načina prijevoza, moguće kombinacije avion i/ili trajekt, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Rijeka od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Split zatim obavite ostatak putovanja u trajekt,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Split (zračna luka od Split, IATA kod: SPU) kojim upravlja Croatia Airlines.
Nema izravnog prijelaza Zagreb Rijekamorat ćete upotrijebiti drugi način (avion) kombinirati s trajektom za dovršetak prijelaza na more Split-Rijeka,
Ukrcat ćete se u luku Split na 1.8 km od Splitna brodu Jadrolinija. Brod će pristati u luciRijeka na 0.7 km od Rijeka, Savjetujemo vam da odete u lukuSplit za ukrcaj jedan do dva sata prije vremena naznačenog na vašoj rezervaciji.

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Rijeka?

Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Split (dolazak u zračnu luku Split SPU)
Brodarske tvrtke
Brodovi Jadrolinijaa osiguravaju pomorsku vezu između luke Split i to od Rijeka (Rijeka u gradu 0.7 km)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)