Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Graz autobus, dijeljenje prijevoza
Graz
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Maribor
Maribor
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za Graz
Graz
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Graz?

Planirate li putovati u Zagreb iz Graz i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Graz, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Graz, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Hellö, FlixBus ili Blablacar), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Graz, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Graz.

Za vaše putovanje od Zagreb do Graz imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Graz

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Graz, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zajedničko putovanje Zagreb Graz

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Graz savršeno je ako želite putovati u Graz u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Graz.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Graz koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Graz

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Graz
Austrija
Štajerska
Udaljenost
147 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Zagreb Graz
Pronađite smještaj u Graz
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Graz uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Graz uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Graz koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Hellö, FlixBus ili Blablacar kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Graz!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Graz

Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Graz?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Graz obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Graz često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Graz (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Graz, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zagreb Graz autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Graz većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Graz kako bi prevalili udaljenost od 147 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Graz?
Ekonomski Zagreb Graz zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Graz često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Graz zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Graz može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Graz morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Graz?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Zagreb
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Graz

Graz Hauptbahnhof
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Graz
Pronađite smještaj u Graz

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Graz

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Graz i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Graz.

  • 1. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Zagreb i Graz, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Graz i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 2. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Zagreb do Graz. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Graz, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Graz. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Graz.

Autobus Zagreb Graz

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-Graz, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Graz noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Graz obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Graz za vaš datum putovanja.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-Graz izazvat će dodatne troškove.

Autobusi između Zagreb i Graz obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zagreb-Graz. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne tvrtke Zagreb Graz

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zagreb Graz

Zajedničko putovanje Zagreb Graz

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zagreb u Graz kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Graz ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Graz, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i Graz, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Graz također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Graz ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Graz

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Graz
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska