Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do München autobus, dijeljenje prijevoza, let
München
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Ljubljana
Ljubljana
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za München
München
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Beč
Beč
Putovanje vlak, let, autobus, dijeljenje prijevoza za München
München
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u München?

Planirate li putovati u Zagreb iz München i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do München, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i München, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, ÖBB, Bayerische Oberlandbahn, FlixBus ili IC Bus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i München, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do München.

Za vaše putovanje od Zagreb do München imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do München

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do München, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - München vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb München je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb München

Mnogi letovi povezuju Zagreb s München svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u München u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb München

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i München savršeno je ako želite putovati u München u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili München.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i München koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb München

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
München
Njemačka
Bavarska
Udaljenost
424 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, dijeljenje prijevoza i let
Pretražite karte za Zagreb München
Pronađite smještaj u München
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i München uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i München uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i München koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, ÖBB, Bayerische Oberlandbahn, FlixBus ili IC Bus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i München!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i München

Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do München?
Pristupačnost Željezničke stanice u Zagreb ili München nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Udobnost Vlakovi između Zagreb i München općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Ubrzati Zagreb München vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do München može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Zagreb München mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i München?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do München, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i München najbrži su način prijevoza za putovanje od 424 km između Zagreb i München.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za München imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Zagreb do München mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za München često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do München?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i München obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i München često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do München (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i München, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do München većinu su vremena puno sporiji od vlakova do München kako bi prevalili udaljenost od 424 km.
Udobnost Zagreb München autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do München?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u München zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i München često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Zagreb München zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb München morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i München može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do München?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u München

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica
Munich central bus station
Kartica
München Flughafen
Kartica
Munich Airport
Kartica
München Flughafen FJS
Kartica

Dolazne stanice u München

München Hbf
Kartica
München Ost
Kartica
München-Pasing
Kartica

Dolazne zračne luke u München

Franz Josef Strauss
Kartica
Pretražite karte za Zagreb München
Pronađite smještaj u München

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i München

Odlučili ste putovati iz Zagreb u München i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-München.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Zagreb-München često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u München tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zagreb-München. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za München.
  • 2. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Zagreb do München. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do München, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do München. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u München.

Autobus Zagreb München

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-München izazvat će dodatne troškove.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i München obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za München za vaš datum putovanja.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-München, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i München noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Učestalost polazaka za Zagreb iz München ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za München, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - München ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-München na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Zagreb München

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Blablabus
Blablabus
Hellö
Hellö
DeinBus
DeinBus
LEO Express
LEO Express
Pretražite autobusne karte za Zagreb München

Vlakovi iz Zagreb u München

Karte za vlak između Zagreb i München mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zagreb i München ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za München sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i München barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Zagreb i München, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i München. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i München.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i München postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Željezničke tvrtke između Zagreb i München

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Bayerische Oberlandbahn
Bayerische Oberlandbahn
MÁV
MÁV
Traži karte za vlak Zagreb München

Letovi Zagreb München

Airlines Zagreb München

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Czech Airlines
Czech Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Adria Airways
Adria Airways
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Traži letove Zagreb München

Zajedničko putovanje Zagreb München

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zagreb i München. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i München ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-München, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i München, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i München također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zagreb u München kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Sjedala za dijeljenje vožnje razlikuju se po udobnosti ovisno o vrsti vozila koje se koristi i preferencijama vozača. Važno je provjeriti podatke o vozilu s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb München

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb München

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska