Zagreb
Izravno putovanje do Prag let, dijeljenje prijevoza, autobus
Prag
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Prag?

Planirate li putovati u Zagreb iz Prag i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Prag, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Prag, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, Hellö, FlixBus, Croatia Airlines ili Czech Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Prag, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Prag.

Za vaše putovanje od Zagreb do Prag imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Prag

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Prag, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Prag vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Prag je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Prag

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Prag svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Prag u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Prag

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Prag savršeno je ako želite putovati u Prag u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Prag.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Prag koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Prag

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Prag
Češka Republika
Udaljenost
491 km
Izravna veza
Da, izravna veza let, dijeljenje prijevoza i autobus
Pretražite karte za Zagreb Prag
Pronađite smještaj u Prag
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Prag uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Prag uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Prag koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, Hellö, FlixBus, Croatia Airlines ili Czech Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Prag!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Prag

Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Prag?
Ekološki Vlak Zagreb Prag smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između Zagreb i Prag općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Ubrzati Zagreb Prag vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za Zagreb Prag mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Prag može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Prag?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Prag najbrži su način prijevoza za putovanje od 491 km između Zagreb i Prag.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Prag, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Prag mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Prag često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Prag imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Prag?
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Prag često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Prag (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Prag, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Prag obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Zagreb Prag autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Prag većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Prag kako bi prevalili udaljenost od 491 km.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Prag?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Prag zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Prag često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Zagreb Prag zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Prag morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Prag može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Prag?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Prag

UAN Florenc Praha (Prague)
Kartica
Prague Main Railway Station
Kartica

Dolazne stanice u Prag

Prague hlavní nádraží
Kartica

Dolazne zračne luke u Prag

Prague Ruzyne
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Prag
Pronađite smještaj u Prag

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Prag

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Prag i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Prag.

  • 1. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Zagreb i Prag. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Zagreb-Prag.
  • 2. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Zagreb-Prag često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Prag tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zagreb-Prag. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Prag.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Prag. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Prag.

Autobus Zagreb Prag

Učestalost polazaka za Zagreb iz Prag ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Prag, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Prag noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zagreb-Prag. Ova usluga se često naplaćuje.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Prag ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Prag na Vivanoda.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-Prag, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Većina autobusnih prijevoznika dopušta putnicima da jedu ili piju u autobusima Zagreb-Prag, neki čak nude i snack uslugu gdje možete kupiti piće ili sendvič. Ipak, preporuča se provjeriti posebne politike svake tvrtke prije putovanja.

Autobusne tvrtke Zagreb Prag

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zagreb Prag

Vlakovi iz Zagreb u Prag

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Prag. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Prag.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zagreb i Prag. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Zagreb i Prag, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Prag barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i Prag postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Vlakovi između Zagreb i Prag opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Prag

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Traži karte za vlak Zagreb Prag

Letovi Zagreb Prag

Airlines Zagreb Prag

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Czech Airlines
Czech Airlines
Traži letove Zagreb Prag

Zajedničko putovanje Zagreb Prag

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zagreb i Prag. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Prag ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Prag, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zagreb u Prag kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Prag također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i Prag, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Prag

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Prag
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska