Putujte od Zagreb u Prag

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Prag u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Zagreb u Prag u avion, vlak, automobil, autobus

 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Zagreb
Prag
/
/
 • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Prag

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost491 km
Izravna linijaDa

Kako je moguće ići Zagreb do Prag ?

Kao i mnogi putnici, tražite najjeftinije ponude prijevoza Zagreb do Prag? Obično to nije lak zadatak i morat ćete pregledati više web lokacija da biste usporedili sve ponude.

Zahvaljujući vašoj multimodalnoj tražilici Vivanoda, na istoj stranici pronaći ćete sve cijene za sve autobusi, carpooling, vlakovi i letovi doći do Prag, Unesite datum svog putovanja u Prag a Vivanoda će prikazati sve ponude prijevoza. Na kraju, za pročišćavanje rezultata koristite filtre i opcije sortiranja.

Putovati od Zagreb, letovi, vlakovi, carpooling ili autobusi od Hellö, Blablacar, FlixBus, Deutsche Bahn, Czech Airlines i Croatia Airlinesa dovest će vas do Prag,

Svi načini prijevoza Zagreb Prag

Ako ste već odabrali način prijevoza kojim želite putovati, idite izravno na posebni odjeljak:

Jeftini letovi iz Zagreb do Prag

Da bismo vam pomogli pronaći jeftinije letove za let Prag, htjeli bismo vam dati nekoliko savjeta:

 • Preporučuje se rezervirati svoje Zagreb Prag let nekoliko tjedana (ili čak mjeseci) unaprijed. Uz nekoliko iznimaka, cijene se povećavaju kako se približite datumu odlaska kako biste uštedjeli mjesta za poslovne kupce koji kasne s rezervacijom i žele platiti više.
 • Često je jeftinije letjeti avionom Zagreb-Prag ruta na povezanim letovima.

Polazak zračne luke u Zagreb

 • ZAG Pleso

Odredišna zračna luka u Prag

 • PRG Prague Ruzyne

Koje zrakoplovne tvrtke djeluju Zagreb do Prag letovi?

Brojimo 2 zrakoplovne tvrtke koje će zakazati izravan prijevoz između zračne luke od Zagreb i onaj od Prag: Croatia Airlines i Czech Airlines.
Croatia Airlines Zagreb PragCzech Airlines Zagreb Prag

Zagreb do Prag autobus

Između autobusnih linija postoji izravna veza između Zagreb i Prag,

Autobus iz Zagreb do Prag možda vam i nije tako očito. Da vas potaknem da se vozite autobusom Prag, evo nekoliko argumenata koji će vas uvjeriti.

 • Gotovo svi treneri opremljeni su WiFi vezom što je vrlo dobrodošlo za putovanje 491 km putovanja.
 • Flota trenera FlixBus nova je i, prema tome, zelenija od vožnje automobilom. Od vremenaZagreb Prag cesta je već dugo izgrađena, autobusima nije potrebna dodatna infrastruktura koja narušava krajolik.
 • Ako je trajanje putovanja između Zagreb i Prag I je 491 km brine vas malo, a zatim odaberite noćni autobus Zagreb Prag što će vam uštedjeti noćenja u a Praghotel. Tada ćete biti u mogućnosti otkritiPrag u rano jutro.

Autobus se zaustavlja Zagreb

Ne zaboravite stići na autobusni kolodvor u Zagreb najmanje 15 minuta, ili čak 30 minuta, prije objavljenog vremena odlaska. Naziv odredišta "Prag'uvijek se spominje na prednjem dijelu autobusa. Zatim sve što trebate učiniti je potvrditi svoju kartu s vozačem FlixBus, položiti svoju prtljagu u prtljažnik i pronaći svoje sjedalo.

 • Zagreb
 • Zagreb

Autobusna stajališta po dolasku u Prag

Jednom kada je autobus stigao Prag, provjerite i sakupite svoje stvari kako ne biste ništa zaboravili.

 • UAN Florenc Praha (Prague)
 • Prague Main Railway Station

Tvrtke za trenere na Zagreb Prag putovanje

Putovanje autobusom Zagreb Prag opslužuje samo jedno autobusno poduzeće: FlixBus.

FlixBus Zagreb Prag

Carpool iz Zagreb do Prag

Ridesharing je nov način putovanja koji omogućuje zajedničko dijeljenje ljudi Zagreb-Prag putovanja automobilom s drugima. Umjesto da vozite sam automobil iz Zagreb do Prag, vozačima omogućuje podjelu putnih troškova s ​​drugim putnicima.

Kad se spremate rezervirati Zagreb-Prag vožnje, možete vozaču poslati poruke ako trebate bilo koje druge detalje (mjesto preuzimanja, vrijeme, prtljaga ...). Možete platiti putem interneta, tako da ne morate dati novac svom vozaču.

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Prag?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Prag (492 km)
Željezničke tvrtke
Deutsche Bahn nudi liniju Dresden-Prag Vlak IC/EC 27 od željezničke stanice Dresden Hbf (1.2 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Prague hlavní nádraží na dolasku (1.8 km od centra)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od UAN Florenc Praha (Prague) ( Češka Republika)
Hellö je operater koji vam omogućuje da putujete po linijama između grada Zagreb (usluga do autobusne postaje Zagreb na 2.2 km od centra grada) i grada Beč gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu (VIB) Vienna International Busterminal nalazi se oko 0.1 km. od centra. i od autobusnog kolodvora (VIB) Vienna International Busterminal u Beč i to od UAN Florenc Praha (Prague) ( Češka Republika)
Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Prag (dolazak u zračnu luku Prague Ruzyne PRG)
Czech Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Prag (posluživanje zračne luke Prague Ruzyne PRG)
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)