Putujte od Zagreb u Beč

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Beč (Austrija) u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

1 moguća opcija Zagreb u Beč u avion, vlak, automobil, autobus

  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
Zagreb
Beč
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Beč

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost269 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Zagreb do Beč ?

Planirate putovanje iz Zagreb do Beč i poput mnogih putnika tražite najbolji i najjeftiniji način prijevoza između njih Zagreb Beč? Pregledavanje nekoliko web stranica kako biste dobili jednostavne informacije i rezervirali svoje putovanje uvijek je vrlo zamorno.

Moći ćete dobiti jednim pretraživanjem Vivanode, vašeg multimodalnog planera putovanja u Europu, sve cijene za letovi, vlakovi, carpooling i autobusi putovati u Beč iz Zagreb Trebate samo odrediti datum odlaska u Beč onda neka Vivanoda traži tebe. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Zagreb - Beč ponuda koja vam najviše odgovara.

Putovati od Zagreb, letovi, vlakovi, carpooling ili autobusi od FlixBus, Hellö, Deutsche Bahn, Blablacar, Croatia Airlines i Czech Airlinesa dovest će vas do Beč,

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Beč?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Beč (270 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Hellö pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od (VIB) Vienna International Busterminal (Beč Austrija)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Zagreb (usluga do autobusne postaje Zagreb na 2.2 km od centra grada) i grada Beč gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu (VIB) Vienna International Busterminal nalazi se oko 0.1 km. od centra.
Željezničke tvrtke
Deutsche Bahn nudi liniju Prag-Beč Vlak IC/EC 27 od željezničke stanice Prague hlavní nádraží (1.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Wien Westbahnhof na dolasku (2.8 km od centra)
Airlines
Czech Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Prag (dolazak u zračnu luku Prague Ruzyne PRG)
Croatia Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Beč (posluživanje zračne luke Vienna-Schwechat International VIE)

Svi načini prijevoza Zagreb Beč

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Beč (Beč, Austrija) s udaljenosti od 269 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Zagreb-Beč što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na FlixBus ili Hellö bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicu(VIB) Vienna International Busterminal (0.1 km od Beč, Austrija). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 2.2 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Beč,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Beč,
Izravni let Zagreb > Beč će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Beč (zračna luka od Vienna-Schwechat International, IATA kod: VIE) kojim upravlja Croatia Airlines.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Bečbez promjene. Možete uzeti vlakPrag-Beč i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi IC/EC 27 od Deutsche Bahn do Beč odlazak s željezničke stanice Prague hlavní nádraží u Prag, Dolazak uBeč će biti na postaji Wien Westbahnhof (2.8 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)