Zagreb
Izravno putovanje do Beč dijeljenje prijevoza, autobus, let
Beč
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Beč?

Planirate li putovati u Zagreb iz Beč i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Beč, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Beč, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, ÖBB, Hellö, FlixBus ili Croatia Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Beč, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Beč.

Za vaše putovanje od Zagreb do Beč imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Beč

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Beč, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Beč vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Beč je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Beč

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Beč svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Beč u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Beč

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Beč savršeno je ako želite putovati u Beč u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Beč.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Beč koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Beč

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Beč
Austrija
Beč
Udaljenost
269 km
Izravna veza
Da, izravna veza dijeljenje prijevoza, autobus i let
Pretražite karte za Zagreb Beč
Pronađite smještaj u Beč
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Beč uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Beč uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Beč koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, ÖBB, Hellö, FlixBus ili Croatia Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Beč!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Beč

Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Beč?
Ekološki Vlak Zagreb Beč smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Zagreb ili Beč nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Ubrzati Zagreb Beč vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
trošak Karte za vlak za Zagreb Beč mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Beč može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Beč?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Beč zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Zagreb do Beč.
Ekonomski Zagreb Beč zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Zagreb i Beč.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Beč može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Beč?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Beč obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Beč često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Beč (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Beč, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zagreb Beč autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Beč većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Beč kako bi prevalili udaljenost od 269 km.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Beč?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Beč najbrži su način prijevoza za putovanje od 269 km između Zagreb i Beč.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Beč, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Beč imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Beč mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Beč često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Beč?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Beč

(VIB) Vienna International Busterminal
Kartica
Vienna (central station)
Kartica
Vienna VIE
Kartica
Vienna Erdberg
Kartica
Wien Westbahnhof
Kartica
Vienna Matzleinsdorferplatz
Kartica

Dolazne stanice u Beč

Wien Westbahnhof
Kartica
Wien Meidling
Kartica

Dolazne zračne luke u Beč

Vienna-Schwechat International
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Beč
Pronađite smještaj u Beč

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Beč

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Beč i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Beč.

  • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Zagreb-Beč često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Beč tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zagreb-Beč. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Beč.
  • 2. Izbjegavajte špice
    Karte Zagreb-Beč vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Beč izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Beč. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Beč.

Autobus Zagreb Beč

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Beč ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Beč na Vivanoda.

Autobusi između Zagreb i Beč obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zagreb-Beč. Ova usluga se često naplaćuje.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Beč obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Beč za vaš datum putovanja.

Autobusne karte Zagreb-Beč često su jeftinije ako ih kupite unaprijed, pogotovo ako rezervirate nekoliko tjedana unaprijed. Međutim, neki autobusni prijevoznici također nude last minute ponude kako bi popunili preostala mjesta.

Većina autobusnih prijevoznika dopušta putnicima da jedu ili piju u autobusima Zagreb-Beč, neki čak nude i snack uslugu gdje možete kupiti piće ili sendvič. Ipak, preporuča se provjeriti posebne politike svake tvrtke prije putovanja.

Autobusne tvrtke Zagreb Beč

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zagreb Beč

Vlakovi iz Zagreb u Beč

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Beč. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Beč.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zagreb i Beč. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i Beč postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zagreb i Beč ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Beč sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Beč barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Karte za vlak između Zagreb i Beč možete preuzeti na kolodvoru, isprintati kod kuće ili izravno na svom mobilnom telefonu. Karte je moguće preuzeti i putem samoposlužnog terminala na određenim postajama.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Beč

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Traži karte za vlak Zagreb Beč

Letovi Zagreb Beč

Airlines Zagreb Beč

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Traži letove Zagreb Beč

Zajedničko putovanje Zagreb Beč

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zagreb i Beč. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Beč ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Beč, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Beč ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Vozači u zajedničkoj vožnji često imaju ograničenja u pogledu velike prtljage zbog ograničenog prostora u vozilu. Stoga se preporuča kontaktirati vozača prije putovanja iz Zagreb u Beč kako biste razgovarali o ovim pitanjima.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Beč također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Beč

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Beč

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska