Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do London let
London
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje let za Pariz
Pariz
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus, vlak za London
London
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za München
München
Putovanje let za London
London
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u London?

Planirate li putovati u Zagreb iz London i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do London, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i London, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Eurostar, IC Bus, Eurolines, Blablabus ili Easyjet), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i London, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do London.

Za vaše putovanje od Zagreb do London imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do London

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do London, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - London vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb London je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb London

Mnogi letovi povezuju Zagreb s London svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u London u rekordnom roku.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i London koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb London

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
London
Ujedinjeno Kraljevstvo
Engleska
Udaljenost
1340 km
Izravna veza
Da, izravna veza let
Pretražite karte za Zagreb London
Pronađite smještaj u London
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i London uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i London uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i London koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Eurostar, IC Bus, Eurolines, Blablabus ili Easyjet kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i London!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i London

Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do London?
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i London često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do London (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i London, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i London obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Udobnost Zagreb London autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do London većinu su vremena puno sporiji od vlakova do London kako bi prevalili udaljenost od 1340 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do London?
Ekološki Vlak Zagreb London smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Zagreb ili London nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Udobnost Vlakovi između Zagreb i London općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Zagreb London mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do London može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i London?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i London najbrži su način prijevoza za putovanje od 1340 km između Zagreb i London.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do London, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Cijena Avionske karte od Zagreb do London mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za London često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za London imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do London?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u London

London Victoria Coach Station
Kartica

Dolazne stanice u London

London St Pancras
Kartica

Dolazne zračne luke u London

Gatwick
Kartica
Heathrow
Kartica
Luton
Kartica
Stansted
Kartica
Pretražite karte za Zagreb London
Pronađite smještaj u London

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i London

Odlučili ste putovati iz Zagreb u London i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak ili let, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-London.

  • 1. Izbjegavajte špice
    Karte Zagreb-London vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u London izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 2. Usporedite načine prijevoza
    Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Zagreb do London. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do London, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do London. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u London.

Autobus Zagreb London

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-London, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Učestalost polazaka za Zagreb iz London ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za London, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i London noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Autobusi između Zagreb i London obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - London ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-London na Vivanoda.

Cijene karata za autobuse Zagreb-London mogu se razlikovati ovisno o tvrtki, klasi rezervacije, datumu putovanja i vremenu polaska. Korištenjem Vivanode, usporedit ćete cijene između različitih tvrtki jednim klikom prije rezervacije kako biste pronašli najbolju ponudu.

Autobusne tvrtke Zagreb London

IC Bus
IC Bus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Pretražite autobusne karte za Zagreb London

Vlakovi iz Zagreb u London

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zagreb i London ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za London sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zagreb i London. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Zagreb i London, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Vlakovi između Zagreb i London opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i London. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i London.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i London barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Zagreb i London

Eurostar
Eurostar
Traži karte za vlak Zagreb London

Letovi Zagreb London

Airlines Zagreb London

Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Traži letove Zagreb London
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska