Putujte od Zagreb u London

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u London u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u London u avion, vlak, automobil, autobus

 • Odaberite rutu po svom izboru
 • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
London
 • Nabavite cijene
2
Zagreb
Pariz
London
/
/
 • Nabavite cijene
3
Zagreb
München
London
/
 • Nabavite cijene

Putovati Zagreb London

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost1339 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u London?

Nudimo 3 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb London, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
 • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
 • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Londonklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
 • Pronađite gradove grada Zagreb i London na karti, kao i na ruti Zagreb London i različite točke korespondencije (Zračna luka Gatwick, Zračna luka Heathrow, Zračna luka Luton, Zračna luka Stansted, Stanica London St Pancras, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
 • Pronađite hotel u London

Transportne tvrtke idu od Zagreb u London?

Autobusna poduzeća
Autobusni operater IC Bus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Bavarska Njemačka)
FlixBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Paris Quai de Bercy na 3 km od centra grada) i grada London gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu London Victoria Coach Station nalazi se oko 1.8 km. od centra.
Rotira se tvrtka Eurolines Bus od autobusnog kolodvora Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole u Pariz i to od London Victoria Coach Station (Engleska Ujedinjeno Kraljevstvo)
OUIBUS mreža uključuje autobusnu liniju između grada Pariz (usluga do autobusne postaje Aéroport Paris Charles de Gaulle - RoissyPole na 23 km od centra grada) i grada London gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu London Victoria Coach Station nalazi se oko 1.8 km. od centra.
Airlines
Easyjet leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u London (dolazak u zračnu luku Gatwick LGW)
Air France pruža sljedeće rotacije: od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Pariz (posluživanje zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG) i od zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG nalazi se u 23 km. središtu grada Pariz u London (dolazak u zračnu luku Heathrow LHR)
Vueling Airlines upravlja letom od zračne luke Paris Charles De Gaulle CDG (nalazi se na 23 km od središta grada) Pariz, Francuska) na London (posluživanje zračne luke Gatwick LGW)
Lufthansa osigurava zračne veze od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Frankfurt na Majni (dolazak u zračnu luku Frankfurt International FRA) i od zračne luke Frankfurt International FRA (nalazi se na 11 km od središta grada) Frankfurt na Majni, Njemačka) na London (posluživanje zračne luke Gatwick LGW)
Swiss International Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Zurich (dolazak u zračnu luku Zurich ZRH) i od zračne luke Zurich ZRH (nalazi se na 9.2 km od središta grada) Zurich, Švicarska) na London (posluživanje zračne luke Heathrow LHR)
Transavia.com France osigurava rotaciju od zračne luke Paris Orly ORY nalazi se u 15 km. središtu grada Pariz u London (dolazak u zračnu luku Luton LTN)
Croatia Airlines upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na London (posluživanje zračne luke Gatwick LGW)
British Airways osigurava zračnu vezu od zračne luke Zurich ZRH nalazi se u 9.2 km. središtu grada Zurich u London (dolazak u zračnu luku Heathrow LHR)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Pariz-London (344 km)
Željezničke tvrtke
Eurostar nudi liniju Pariz-London Vlak Eurostar od željezničke stanice Paris-Nord (2.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu London St Pancras na dolasku (3.4 km od centra)

Svi načini prijevoza Zagreb London

Pročitajte više informacija o svakom prijevoznom sredstvu:

Jeftini letovi iz Zagreb do London

Koje zrakoplovne tvrtke djeluju Zagreb do London letovi?

Croatia Airlines i Easyjet su 2 zrakoplovne tvrtke koje će služiti zračnim putem Zagreb London u izravnom letu.
Croatia Airlines Zagreb LondonEasyjet Zagreb London

Polazak zračne luke u Zagreb

 • ZAG Pleso

Odredišna zračna luka u London

 • LGW Gatwick
 • LHR Heathrow
 • LTN Luton

Da bismo vam pomogli pronaći jeftinije letove za let London, htjeli bismo vam dati nekoliko savjeta:

 • Budite fleksibilni u datumima putovanja u London, Cijene variraju ovisno o mnogim čimbenicima, uključujući datum i vrijeme putovanja. Tako da možete bolje imati 2- ili 3-dnevnu fleksibilnost za rezerviranje putovanja.
 • Preferirajte povezane letove u London a ne izravno.

vlak Zagreb do London

Zagreb London željezničke tvrtke

Za to putovanje postoji samo jedna željeznička kompanija: Eurostar.
Eurostar Zagreb London

Dolazak željezničke stanice u London

 • London St Pancras

Je Zagreb spojen na London s izravnim vlakom?

Ne, nažalost nijedna linija vlaka ne dopušta krenuti Zagreb do London bez ikakvih promjena.

Zagreb do London autobus

Nažalost, ne postoji direktna autobusna linija Zagreb London i nema načina da te se dovede London iz Zagreb samo autobusom. Morat ćete promijeniti načine prijevoza i koristiti druge linije do let, vlak ili carpooling,

Polazak autobusnih stanica u Zagreb

Morat ćete stići na svoje Zagreb zaustavite se između 15 i 30 minuta, ovisno o autobusnoj tvrtki, prije vremena odlaska naznačenog na vašoj kartici. Konačno, predstavite svoju kartu osoblju OUIBUS, Eurolines, FlixBus ili IC Bus-a koje će vam omogućiti da svoje kofere stavite u prtljažnik i ukrcate na njega.

 • Zagreb

Autobusna stajališta po dolasku u London

U London, pazite da ništa ne ostavite na svom sjedalu ili u prtljažniku vagona.

 • London Victoria Coach Station

 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)