Putujte od Zagreb u Berlin

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Berlin u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

2 opcije za povratak Zagreb u Berlin u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Berlin
/
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Prag
Berlin
/
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Berlin

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost771 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Berlin?

Nudimo 2 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Berlin, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Berlinklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Berlin na karti, kao i na ruti Zagreb Berlin i različite točke korespondencije (Autobusni kolodvor Berlin Südkreuz, Autobusni kolodvor Berlin TXL E, Autobusni kolodvor Berlin SXF, Autobusni kolodvor Berlin central bus station, Zračna luka Tegel, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Berlin

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Berlin?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Berlin (772 km)
Željezničke tvrtke
Deutsche Bahn nudi liniju Prag-Berlin Vlak IC/EC 27 od željezničke stanice Prague hlavní nádraží (1.8 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Berlin Hauptbahnhof na dolasku (2.8 km od centra)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od Berlin Südkreuz (Berlin Njemačka)
Hellö je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Prag (usluga do autobusne postaje UAN Florenc Praha (Prague) na 1.5 km od centra grada) i grada Berlin gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 9.3 km. od centra.
Airlines
Czech Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Prag (dolazak u zračnu luku Prague Ruzyne PRG) i od zračne luke Prague Ruzyne PRG (nalazi se na 12 km od središta grada) Prag, Češka Republika) na Berlin (posluživanje zračne luke Tegel TXL)
Air Berlin osigurava rotaciju od zračne luke Prague Ruzyne PRG nalazi se u 12 km. središtu grada Prag u Berlin (dolazak u zračnu luku Tegel TXL)
Croatia Airlines upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Prag (posluživanje zračne luke Prague Ruzyne PRG)

Svi načini prijevoza Zagreb Berlin

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Berlin (Berlin, Njemačka) s udaljenosti od 771 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Imate sreće, postoji izravna autobusna linija Zagreb-Berlin što je često najisplativije rješenje.
Vi ćete se ukrcati na FlixBus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuBerlin Südkreuz (6.1 km od Berlin, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 0.7 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za Berlin,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Berlin,
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Berlin od Zagreb ali je moguće putovanje obaviti samo avionom s letovima Zagreb-Prag i Prag-Berlin
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Prag (zračna luka od Prague Ruzyne, IATA kod: PRG) kojim upravlja Czech Airlines ili Croatia Airlines.Od Prag, uzmite drugi zrakoplov s Czech Airlines ili Air Berlin-om koji će vas odvesti Tegel (Berlin, Njemačka).
Nije moguće izravno otići Zagreb u Berlinbez promjene. Možete uzeti vlakPrag-Berlin i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi IC/EC 27 od Deutsche Bahn do Berlin odlazak s željezničke stanice Prague hlavní nádraží u Prag, Dolazak uBerlin će biti na postaji Berlin Hauptbahnhof (2.8 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)