Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Berlin autobus, let, dijeljenje prijevoza
Berlin
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Prag
Prag
Putovanje vlak, autobus, let, dijeljenje prijevoza za Berlin
Berlin
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Berlin?

Planirate li putovati u Zagreb iz Berlin i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Berlin, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Berlin, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, FlixBus, Hellö, Croatia Airlines ili Czech Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Berlin, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Berlin.

Za vaše putovanje od Zagreb do Berlin imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Berlin

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Berlin, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Berlin vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Berlin je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Berlin

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Berlin svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Berlin u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Berlin

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Berlin savršeno je ako želite putovati u Berlin u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Berlin.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Berlin koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Berlin

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Berlin
Njemačka
Berlin
Udaljenost
771 km
Izravna veza
Da, izravna veza autobus, let i dijeljenje prijevoza
Pretražite karte za Zagreb Berlin
Pronađite smještaj u Berlin
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Berlin uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Berlin uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Berlin koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, FlixBus, Hellö, Croatia Airlines ili Czech Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Berlin!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Berlin

Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Berlin?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Berlin, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Berlin obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Berlin često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Berlin (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Berlin većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Berlin kako bi prevalili udaljenost od 771 km.
Udobnost Zagreb Berlin autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Berlin?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Berlin, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Berlin najbrži su način prijevoza za putovanje od 771 km između Zagreb i Berlin.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Berlin često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Berlin imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Berlin mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Berlin?
Ubrzati Zagreb Berlin vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Ekološki Vlak Zagreb Berlin smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Udobnost Vlakovi između Zagreb i Berlin općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Berlin može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Zagreb Berlin mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Berlin?
Ekonomski Zagreb Berlin zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Berlin često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Berlin zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Berlin može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Berlin morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Berlin?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Berlin

Berlin Südkreuz
Kartica
Berlin TXL E
Kartica
Berlin SXF
Kartica
Berlin central bus station
Kartica
Berlin - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica
Berlin Alexanderplatz
Kartica
Berlin Alt-Tegel
Kartica
Berlin Zoo
Kartica

Dolazne stanice u Berlin

Berlin Hauptbahnhof
Kartica

Dolazne zračne luke u Berlin

Tegel
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Berlin
Pronađite smještaj u Berlin

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Berlin

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Berlin i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Berlin.

  • 1. Izbjegavajte špice
    Karte Zagreb-Berlin vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Berlin izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 2. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Zagreb-Berlin često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Berlin tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zagreb-Berlin. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Berlin.
  • 3. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Zagreb i Berlin. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Zagreb-Berlin.

Autobus Zagreb Berlin

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Berlin noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Berlin ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Berlin na Vivanoda.

Učestalost polazaka za Zagreb iz Berlin ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Berlin, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-Berlin izazvat će dodatne troškove.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zagreb-Berlin. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusne karte Zagreb-Berlin često su jeftinije ako ih kupite unaprijed, pogotovo ako rezervirate nekoliko tjedana unaprijed. Međutim, neki autobusni prijevoznici također nude last minute ponude kako bi popunili preostala mjesta.

Autobusne tvrtke Zagreb Berlin

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Pretražite autobusne karte za Zagreb Berlin

Vlakovi iz Zagreb u Berlin

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Berlin. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Berlin.

Karte za vlak između Zagreb i Berlin mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i Berlin postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Vlakovi između Zagreb i Berlin opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zagreb i Berlin ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Berlin sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Berlin barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Berlin

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Traži karte za vlak Zagreb Berlin

Letovi Zagreb Berlin

Airlines Zagreb Berlin

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Czech Airlines
Czech Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Traži letove Zagreb Berlin

Zajedničko putovanje Zagreb Berlin

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Berlin ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Berlin, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Berlin također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i Berlin, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Berlin ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zagreb i Berlin. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Berlin

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Berlin
Filtri pretraživanja
Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska