Putujte od Zagreb u Stuttgart

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Stuttgart u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Zagreb u Stuttgart u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Stuttgart
/
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Zurich
Stuttgart
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Frankfurt na Majni
Stuttgart
/
/
  • Nabavite cijene
4
Zagreb
München
Stuttgart
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Stuttgart

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost611 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Stuttgart?

Nudimo 4 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Stuttgart, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Stuttgartklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Stuttgart na karti, kao i na ruti Zagreb Stuttgart i različite točke korespondencije (Zračna luka Echterdingen, Stanica Stuttgart Hbf, Autobusni kolodvor Stuttgart Obertürkheim, Autobusni kolodvor Stuttgart Airport, Autobusni kolodvor Stuttgart-Vaihingen, ...) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Stuttgart

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Stuttgart?

Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Stuttgart (613 km)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater Hellö pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u München i to od Stuttgart Airport (Baden-Württemberg Njemačka)
IC Bus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Zagreb (usluga do autobusne postaje Zagreb na 2.2 km od centra grada) i grada München gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 0.4 km. od centra.
Rotira se tvrtka ADAC PostBus Bus od autobusnog kolodvora München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u München i to od Stuttgart Obertürkheim (Baden-Württemberg Njemačka)
DeinBus mreža uključuje autobusnu liniju između grada München (usluga do autobusne postaje München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 0.4 km od centra grada) i grada Stuttgart gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Stuttgart Airport nalazi se oko 9.7 km. od centra.
Autobusni operater FlixBus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u München i to od Stuttgart Airport (Baden-Württemberg Njemačka)
Eurolines CH je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada Zurich (usluga do autobusne postaje Zurich na 1.9 km od centra grada) i grada Stuttgart gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Stuttgart Obertürkheim nalazi se oko 6.5 km. od centra.
Željezničke tvrtke
Deutsche Bahn nudi liniju München-Stuttgart Vlak IC 60 od željezničke stanice München Hbf (1.6 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Stuttgart Hbf na dolasku (0.8 km od centra)
SBB CFF FFS upravlja linijom od München u Stuttgart iz kojeg polazi InterCity (IC) vlak München Hbf doći do željezničke stanice Stuttgart Hbf (Baden-Württemberg Njemačka)
ÖBB čini željezničku vezu München-Stuttgart Vlak InterCity (IC) od željezničke stanice München Hbf (1.6 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Stuttgart Hbf na dolasku (0.8 km od centra)
SNCF nudi liniju od München u Stuttgart iz kojeg polazi TGV vlak München Hbf doći do željezničke stanice Stuttgart Hbf (Baden-Württemberg Njemačka)
FlixTrain upravlja linijom Frankfurt na Majni-Stuttgart Vlak od željezničke stanice Frankfurt (Main) West (3.1 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Stuttgart Hbf na dolasku (0.8 km od centra)
Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Frankfurt na Majni (dolazak u zračnu luku Frankfurt International FRA)
Swiss International Airlines pruža sljedeće rotacije: od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Zurich (posluživanje zračne luke Zurich ZRH) i od zračne luke Zurich ZRH nalazi se u 9.2 km. središtu grada Zurich u Stuttgart (dolazak u zračnu luku Echterdingen STR)
Germanwings upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Stuttgart (posluživanje zračne luke Echterdingen STR)
Lufthansa osigurava zračne veze od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Frankfurt na Majni (dolazak u zračnu luku Frankfurt International FRA) i od zračne luke Frankfurt International FRA (nalazi se na 11 km od središta grada) Frankfurt na Majni, Njemačka) na Stuttgart (posluživanje zračne luke Echterdingen STR)

Svi načini prijevoza Zagreb Stuttgart

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Stuttgart (Baden-Württemberg, Njemačka) s udaljenosti od 611 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Stuttgart,
Izravni let Zagreb > Stuttgart će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Stuttgart (zračna luka od Echterdingen, IATA kod: STR) kojim upravlja Germanwings.
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Stuttgart bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-München i München-Stuttgart,
Vi ćete se ukrcati na IC Bus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMünchen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (0.4 km od München, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 2.2 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za München,Jednom je stigao München, odvedite drugi Hellö, ADAC PostBus, DeinBus ili FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Stuttgart (Baden-Württemberg Njemačka).
Nije moguće izravno otići Zagreb u Stuttgartbez promjene. Možete uzeti vlakFrankfurt na Majni-Stuttgart i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi od FlixTrain do Stuttgart odlazak s željezničke stanice Frankfurt (Main) West u Frankfurt na Majni, Dolazak uStuttgart će biti na postaji Stuttgart Hbf (0.8 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)