Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Hamburg dijeljenje prijevoza, let, autobus
Hamburg
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Beč
Beč
Putovanje vlak, let, dijeljenje prijevoza, autobus za Hamburg
Hamburg
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Prag
Prag
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Hamburg
Hamburg
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Hamburg?

Planirate li putovati u Zagreb iz Hamburg i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Hamburg, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Hamburg, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, FlixTrain, ÖBB, FlixBus ili Hellö), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Hamburg, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Hamburg.

Za vaše putovanje od Zagreb do Hamburg imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Hamburg

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Hamburg, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Hamburg vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Hamburg je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Hamburg

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Hamburg svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Hamburg u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Hamburg

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Hamburg savršeno je ako želite putovati u Hamburg u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Hamburg.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Hamburg koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Hamburg

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Hamburg
Njemačka
Hamburg
Udaljenost
964 km
Izravna veza
Da, izravna veza dijeljenje prijevoza, let i autobus
Pretražite karte za Zagreb Hamburg
Pronađite smještaj u Hamburg
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Hamburg uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Hamburg uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Hamburg koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, FlixTrain, ÖBB, FlixBus ili Hellö kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Hamburg!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Hamburg

Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Hamburg?
Ubrzati Zagreb Hamburg vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Udobnost Vlakovi između Zagreb i Hamburg općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Ekološki Vlak Zagreb Hamburg smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Hamburg može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Zagreb Hamburg mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Hamburg?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Hamburg, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Hamburg najbrži su način prijevoza za putovanje od 964 km između Zagreb i Hamburg.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Hamburg mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Hamburg često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Hamburg imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Hamburg?
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Hamburg često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Hamburg (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Hamburg, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Hamburg obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Hamburg većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Hamburg kako bi prevalili udaljenost od 964 km.
Udobnost Zagreb Hamburg autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Hamburg?
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Hamburg zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Hamburg često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Zagreb Hamburg zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Hamburg morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Hamburg može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Hamburg?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Hamburg

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica
Hamburg-Harburg
Kartica

Dolazne stanice u Hamburg

Hamburg Hbf
Kartica
Hamburg Dammtor
Kartica
Hamburg-Altona
Kartica
Hamburg-Harburg
Kartica

Dolazne zračne luke u Hamburg

Fuhlsbuettel
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Hamburg
Pronađite smještaj u Hamburg

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Hamburg

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Hamburg i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Hamburg.

  • 1. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Hamburg. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Hamburg.
  • 2. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Zagreb-Hamburg često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Hamburg tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zagreb-Hamburg. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Hamburg.
  • 3. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Zagreb i Hamburg, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Hamburg i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.

Autobus Zagreb Hamburg

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Hamburg ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Hamburg na Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Hamburg obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Hamburg za vaš datum putovanja.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zagreb-Hamburg. Ova usluga se često naplaćuje.

Autobusi između Zagreb i Hamburg obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Učestalost polazaka za Zagreb iz Hamburg ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Hamburg, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusi Zagreb-Hamburg uglavnom su opremljeni klimatizacijskim sustavom kako bi se osigurala udobnost putnika, posebno ljeti kada su temperature visoke.

Autobusne tvrtke Zagreb Hamburg

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Berlin Shuttle
Berlin Shuttle
Pretražite autobusne karte za Zagreb Hamburg

Vlakovi iz Zagreb u Hamburg

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zagreb i Hamburg. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zagreb i Hamburg ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Hamburg sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Vlakovi između Zagreb i Hamburg opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Hamburg. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Hamburg.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Hamburg barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i Hamburg postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Hamburg

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
Traži karte za vlak Zagreb Hamburg

Letovi Zagreb Hamburg

Airlines Zagreb Hamburg

Germanwings
Germanwings
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Czech Airlines
Czech Airlines
Air Berlin
Air Berlin
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Traži letove Zagreb Hamburg

Zajedničko putovanje Zagreb Hamburg

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Hamburg ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Hamburg, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zagreb i Hamburg. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Hamburg također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Vozača zajedničkog prijevoza Zagreb Hamburg možete kontaktirati prije putovanja putem platforme za zajednički prijevoz na kojoj ste rezervirali svoje mjesto. Preporuča se da s vozačem prije putovanja razgovarate o pojedinostima vašeg putovanja, kao što su mjesto preuzimanja i vrijeme.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Hamburg

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Hamburg

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska