Putujte od Zagreb u Mannheim

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Mannheim u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Mannheim u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Mannheim
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Frankfurt na Majni
Mannheim
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
München
Mannheim
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Mannheim

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost696 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Zagreb do Mannheim ?

Odabrali ste Mannheim kao odredište sljedećih praznika ili vikenda, ali ne znate kako doći Zagreb i kako pronaći najbolje Zagreb do Mannheim ponude prijevoza? Pregledavanje nekoliko web stranica kako biste dobili jednostavne informacije i rezervirali svoje putovanje uvijek je vrlo zamorno.

Moći ćete dobiti jednim pretraživanjem Vivanode, vašeg multimodalnog planera putovanja u Europu, sve cijene za letovi, vlakovi, carpooling i autobusi putovati u Mannheim iz Zagreb Samo unesite svoje datume putovanja za Mannheim tada će Vivanoda učiniti ostalo. Da biste pročistili pretraživanje prema svojim željama, upotrijebite dostupne filtre i opcije sortiranja.

Putovati od Zagreb, letovi, vlakovi, carpooling ili autobusi od Deutsche Bahn, Blablacar, IC Bus, Croatia Airlines, FlixBus, ADAC PostBus, SBB CFF FFS i Lufthansaa dovest će vas do Mannheim,

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Mannheim?

Airlines
Croatia Airlines leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Frankfurt na Majni (dolazak u zračnu luku Frankfurt International FRA)
Lufthansa osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Frankfurt na Majni (posluživanje zračne luke Frankfurt International FRA)
Željezničke tvrtke
SNCF nudi liniju Frankfurt na Majni-Mannheim Vlak TGV od željezničke stanice Frankfurt (Main) Hbf (1.3 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Mannheim Hbf na dolasku (0.8 km od centra)
Deutsche Bahn upravlja linijom od München u Mannheim iz kojeg polazi ICE vlak München Hbf doći do željezničke stanice Mannheim Hbf (Baden-Württemberg Njemačka)
SBB CFF FFS čini željezničku vezu Frankfurt na Majni-Mannheim Vlak InterCity (IC) od željezničke stanice Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof (11 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Mannheim Hbf na dolasku (0.8 km od centra)
Autobusna poduzeća
Autobusni operater IC Bus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Bavarska Njemačka)
ADAC PostBus je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada München (usluga do autobusne postaje München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 0.4 km od centra grada) i grada Mannheim gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Mannheim - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) nalazi se oko 0.8 km. od centra.
Rotira se tvrtka FlixBus Bus od autobusnog kolodvora München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) u München i to od Mannheim - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Baden-Württemberg Njemačka)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Mannheim (698 km)

Svi načini prijevoza Zagreb Mannheim

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Mannheim (Baden-Württemberg, Njemačka) s udaljenosti od 696 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Mannheim,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Mannheim bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-München i München-Mannheim,
Vi ćete se ukrcati na IC Bus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMünchen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (0.4 km od München, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 2.2 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za München,Jednom je stigao München, odvedite drugi ADAC PostBus ili FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Mannheim (Baden-Württemberg Njemačka).
Nije moguće izravno otići Zagreb u Mannheimbez promjene. Možete uzeti vlakMünchen-Mannheim i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi ICE od Deutsche Bahn do Mannheim odlazak s željezničke stanice München Hbf u München, Dolazak uMannheim će biti na postaji Mannheim Hbf (0.8 km od centra).
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Mannheim od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Frankfurt na Majni zatim obavite ostatak putovanja u vlak,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Frankfurt na Majni (zračna luka od Frankfurt International, IATA kod: FRA) kojim upravlja Croatia Airlines ili Lufthansa.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)