Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Mannheim dijeljenje prijevoza, autobus
Mannheim
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza, let za Frankfurt na Majni
Frankfurt na Majni
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Mannheim
Mannheim
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus, let za Stuttgart
Stuttgart
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Mannheim
Mannheim
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Mannheim?

Planirate li putovati u Zagreb iz Mannheim i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Mannheim, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Mannheim, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, FlixTrain, ÖBB, IC Bus ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Mannheim, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Mannheim.

Za vaše putovanje od Zagreb do Mannheim imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Mannheim

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Mannheim, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Mannheim vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Mannheim je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Mannheim

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Mannheim svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Mannheim u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Mannheim

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Mannheim savršeno je ako želite putovati u Mannheim u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Mannheim.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Mannheim koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Mannheim

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Mannheim
Njemačka
Baden-Württemberg
Udaljenost
696 km
Izravna veza
Da, izravna veza dijeljenje prijevoza i autobus
Pretražite karte za Zagreb Mannheim
Pronađite smještaj u Mannheim
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Mannheim uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Mannheim uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Mannheim koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, FlixTrain, ÖBB, IC Bus ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Mannheim!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Mannheim

Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Mannheim?
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Mannheim najbrži su način prijevoza za putovanje od 696 km između Zagreb i Mannheim.
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Mannheim, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Mannheim imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Mannheim mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Mannheim često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Mannheim?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Mannheim obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Mannheim često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Mannheim (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Mannheim, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Udobnost Zagreb Mannheim autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Mannheim većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Mannheim kako bi prevalili udaljenost od 696 km.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Mannheim?
Ubrzati Zagreb Mannheim vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Zagreb ili Mannheim nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Udobnost Vlakovi između Zagreb i Mannheim općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
trošak Karte za vlak za Zagreb Mannheim mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Mannheim može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Mannheim?
Prilagođenost korisniku Zajednički prijevoz između Zagreb i Mannheim često je ugodniji i prijateljskiji od drugih načina prijevoza, osobito ako put dijelite s dragim ljudima.
Ekonomski Zagreb Mannheim zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Mannheim zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Pouzdanost Za svoje putovanje u Zagreb Mannheim morate se osloniti na točnost i pouzdanost vozača. Nije uvijek točan u naznačeno vrijeme.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Mannheim može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Mannheim?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Mannheim

Mannheim - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica

Dolazne stanice u Mannheim

Mannheim Hbf
Kartica
Mannheim-Friedrichsfeld
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Mannheim
Pronađite smještaj u Mannheim

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Mannheim

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Mannheim i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Mannheim.

  • 1. Izbjegavajte špice
    Karte Zagreb-Mannheim vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Mannheim izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 2. Izbjegavajte dodatke
    Neke dodatne usluge, poput hrane i pića konzumiranih tijekom putovanja između Zagreb i Mannheim, mogu biti skupe i nisu uvijek potrebne za kratko putovanje. Kako biste uštedjeli novac, pokušajte planirati grickalice ili pića prije odlaska u Mannheim i koristite besplatne alternative za zabavu, poput čitanja knjige.
  • 3. Usporedi cijene
    Korištenje Vivanode odličan je način da pronađete najbolje cijene za svoje putovanje od Zagreb do Mannheim. To vam omogućuje da u jednoj pretrazi usporedite cijene različitih prijevoznika i pronađete najbolju cijenu za svoj boravak u Mannheim.

Autobus Zagreb Mannheim

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Mannheim ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Mannheim na Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Mannheim obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Mannheim za vaš datum putovanja.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zagreb-Mannheim. Ova usluga se često naplaćuje.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-Mannheim izazvat će dodatne troškove.

Autobusne karte Zagreb-Mannheim često su jeftinije ako ih kupite unaprijed, pogotovo ako rezervirate nekoliko tjedana unaprijed. Međutim, neki autobusni prijevoznici također nude last minute ponude kako bi popunili preostala mjesta.

Pravila povrata novca za autobusne karte Zagreb-Mannheim razlikuju se ovisno o autobusnom prijevozniku i klasi rezervacije. Općenito, karte s vrlo niskim cijenama i posebne ponude ne ispunjavaju uvjete za povrat novca u slučaju otkazivanja, ali neke tvrtke nude djelomični povrat novca ili opcije odgode putovanja. Važno je pažljivo pročitati uvjete prodaje prije kupnje karte za Mannheim.

Autobusne tvrtke Zagreb Mannheim

IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Blablabus
Blablabus
Pretražite autobusne karte za Zagreb Mannheim

Vlakovi iz Zagreb u Mannheim

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Zagreb i Mannheim, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zagreb i Mannheim ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Mannheim sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zagreb i Mannheim. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Vlakovi između Zagreb i Mannheim opremljeni su električnim utičnicama i besplatnim bežičnim internetom za putnike. Električne utičnice dostupne su u većini automobila, dok Wi-Fi može biti nestabilan u nekim područjima.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i Mannheim postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Karte za vlak između Zagreb i Mannheim mogu se povratiti ili zamijeniti, ali općenito su skuplje. Najjeftinije karte su nepovratne i nezamjenjive.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Mannheim

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SNCF
SNCF
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Traži karte za vlak Zagreb Mannheim

Letovi Zagreb Mannheim

Airlines Zagreb Mannheim

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Traži letove Zagreb Mannheim

Zajedničko putovanje Zagreb Mannheim

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zagreb i Mannheim. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Mannheim ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Mannheim, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i Mannheim, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Zajednički prijevoz smatra se zelenijom opcijom od drugih načina prijevoza jer pomaže u smanjenju emisije CO2 smanjenjem broja automobila na cesti. Međutim, to ovisi o broju ljudi koji dijele isto vozilo i potrošnji goriva vozila.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Mannheim ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Mannheim također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Mannheim

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Mannheim

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska