Putujte od Zagreb u Karlsruhe

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Karlsruhe u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

4 opcije za povratak Zagreb u Karlsruhe u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Karlsruhe
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Frankfurt na Majni
Karlsruhe
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
Zurich
Karlsruhe
/
/
  • Nabavite cijene
4
Zagreb
München
Karlsruhe
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Karlsruhe

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost673 km
Izravna linijaDa

Kako otići Zagreb u Karlsruhe?

Nudimo 4 ruta u vlak, autobus, carpooling, avion za pripremu putovanja Zagreb Karlsruhe, Prikazana putovanja klasificirana su prema indeksu uspješnosti (mjereno prema broju promjena, procijenjenom trajanju, udaljenosti od zračne luke do središta grada u kojem se odvija…). Moći ćete:
  • Poredaj rezultate prema načinu prijevoza (vlak, autobus, carpooling, avion).
  • Nabavite cijene, vrijeme i trajanje putovanja Zagreb Karlsruheklikom na gumb 'Pogledajte cijene' i navodeći datume putovanja i broj putnika. Pažnja: nastojimo prikupiti najviše stope od raznih partnerskih turističkih stranica kako bismo vas u najboljem slučaju obavijestili, ali to nije uvijek moguće.
  • Pronađite gradove grada Zagreb i Karlsruhe na karti, kao i na ruti Zagreb Karlsruhe i različite točke korespondencije (Stanica Karlsruhe Hbf, Autobusni kolodvor Karlsruhe, Autobusni kolodvor Karlsruhe, Zračna luka Pleso, Autobusni kolodvor Zagreb) klikom na gumb "Pojedinosti i karta".
  • Pronađite hotel u Karlsruhe

Transportne tvrtke idu od Zagreb u Karlsruhe?

Autobusna poduzeća
Autobusni operater IC Bus pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zagreb u Zagreb i to od München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (Bavarska Njemačka)
Hellö je operater koji vam omogućuje da putujete preko linije između grada München (usluga do autobusne postaje München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 0.4 km od centra grada) i grada Karlsruhe gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Karlsruhe nalazi se oko 1.7 km. od centra.
Rotira se tvrtka FlixBus Bus od autobusnog kolodvora Zurich u Zurich i to od Karlsruhe (Baden-Württemberg Njemačka)
ADAC PostBus mreža uključuje autobusnu liniju između grada München (usluga do autobusne postaje München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) na 0.4 km od centra grada) i grada Karlsruhe gdje će vas autobus odvesti na autobusnu stanicu Karlsruhe nalazi se oko 1.7 km. od centra.
Autobusni operater Eurolines CH pruža uslugu autobusnog prijevoza od autobusnog kolodvora Zurich u Zurich i to od Karlsruhe (Baden-Württemberg Njemačka)
Željezničke tvrtke
ÖBB nudi liniju München-Karlsruhe Vlak InterCity (IC) od željezničke stanice München Hbf (1.6 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Karlsruhe Hbf na dolasku (1.6 km od centra)
SNCF upravlja linijom od München u Karlsruhe iz kojeg polazi TGV vlak München Hbf doći do željezničke stanice Karlsruhe Hbf (Baden-Württemberg Njemačka)
Deutsche Bahn čini željezničku vezu Frankfurt na Majni-Karlsruhe Vlak CityNightLine Pegasus od željezničke stanice Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof (11 km od centra grada) i služi željezničku stanicu Karlsruhe Hbf na dolasku (1.6 km od centra)
SBB CFF FFS nudi liniju od München u Karlsruhe iz kojeg polazi InterCity (IC) vlak München Hbf doći do željezničke stanice Karlsruhe Hbf (Baden-Württemberg Njemačka)
Carpooling
Ovisno o traženom datumu, Blablacar može ponuditi ponude za izvršenje carpooling Zagreb-Karlsruhe (675 km)
Airlines
Lufthansa leti od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Frankfurt na Majni (dolazak u zračnu luku Frankfurt International FRA)
Swiss International Airlines osigurava rotaciju od zračne luke Pleso ZAG (nalazi se na 8.3 km od središta grada) Zagreb, Hrvatska) na Zurich (posluživanje zračne luke Zurich ZRH)
Croatia Airlines upravlja letom od zračne luke Pleso ZAG nalazi se u 8.3 km. središtu grada Zagreb u Frankfurt na Majni (dolazak u zračnu luku Frankfurt International FRA)

Svi načini prijevoza Zagreb Karlsruhe

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Karlsruhe (Baden-Württemberg, Njemačka) s udaljenosti od 673 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Na Blablacaru ćete vjerojatno pronaći vozače koji dijele svoje vozilo za tu rutu Zagreb-Karlsruhe,
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Karlsruhe bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-München i München-Karlsruhe,
Vi ćete se ukrcati na IC Bus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMünchen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (0.4 km od München, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 2.2 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za München,Jednom je stigao München, odvedite drugi Hellö, FlixBus ili ADAC PostBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Karlsruhe (Baden-Württemberg Njemačka).
Nije moguće izravno otići Zagreb u Karlsruhebez promjene. Možete uzeti vlakFrankfurt na Majni-Karlsruhe i koristiti avion da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi CityNightLine Pegasus od Deutsche Bahn do Karlsruhe odlazak s željezničke stanice Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof u Frankfurt na Majni, Dolazak uKarlsruhe će biti na postaji Karlsruhe Hbf (1.6 km od centra).
Nema izravnih letova koji vam omogućuju odlazak Karlsruhe od Zagreb, Možete uzeti letZagreb-Frankfurt na Majni zatim obavite ostatak putovanja u vlak,
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Frankfurt na Majni (zračna luka od Frankfurt International, IATA kod: FRA) kojim upravlja Lufthansa ili Croatia Airlines.
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)