Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Frankfurt na Majni let, dijeljenje prijevoza, autobus
Frankfurt na Majni
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje autobus, dijeljenje prijevoza za München
München
Putovanje vlak, autobus, let, dijeljenje prijevoza za Frankfurt na Majni
Frankfurt na Majni
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Stuttgart
Stuttgart
Putovanje vlak, let, autobus, dijeljenje prijevoza za Frankfurt na Majni
Frankfurt na Majni
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Frankfurt na Majni?

Planirate li putovati u Zagreb iz Frankfurt na Majni i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Frankfurt na Majni, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Frankfurt na Majni, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, IC Bus ili FlixBus), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Frankfurt na Majni, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Frankfurt na Majni.

Za vaše putovanje od Zagreb do Frankfurt na Majni imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Frankfurt na Majni

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Frankfurt na Majni, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Frankfurt na Majni vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Frankfurt na Majni je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Frankfurt na Majni

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Frankfurt na Majni svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Frankfurt na Majni u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Frankfurt na Majni

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Frankfurt na Majni savršeno je ako želite putovati u Frankfurt na Majni u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Frankfurt na Majni.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Frankfurt na Majni koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Frankfurt na Majni

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Frankfurt na Majni
Njemačka
Hesse
Udaljenost
725 km
Izravna veza
Da, izravna veza let, dijeljenje prijevoza i autobus
Pretražite karte za Zagreb Frankfurt na Majni
Pronađite smještaj u Frankfurt na Majni
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Frankfurt na Majni uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Frankfurt na Majni uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Frankfurt na Majni koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, ÖBB, SBB CFF FFS, IC Bus ili FlixBus kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Frankfurt na Majni!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Frankfurt na Majni

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Frankfurt na Majni?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Zagreb do Frankfurt na Majni.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Frankfurt na Majni zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Zagreb Frankfurt na Majni zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Zagreb i Frankfurt na Majni.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Frankfurt na Majni može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Frankfurt na Majni?
Ekološki Vlak Zagreb Frankfurt na Majni smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Ubrzati Zagreb Frankfurt na Majni vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Pristupačnost Željezničke stanice u Zagreb ili Frankfurt na Majni nalaze se u središtu grada, što olakšava pristup drugim prijevoznim sredstvima za dolazak u središte grada.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Frankfurt na Majni može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Zagreb Frankfurt na Majni mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Frankfurt na Majni?
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Frankfurt na Majni obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Frankfurt na Majni, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Frankfurt na Majni često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Frankfurt na Majni (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Frankfurt na Majni većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Frankfurt na Majni kako bi prevalili udaljenost od 725 km.
Udobnost Zagreb Frankfurt na Majni autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Frankfurt na Majni?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Frankfurt na Majni, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Frankfurt na Majni najbrži su način prijevoza za putovanje od 725 km između Zagreb i Frankfurt na Majni.
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Frankfurt na Majni imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Frankfurt na Majni često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Frankfurt na Majni mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Frankfurt na Majni?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica
Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Frankfurt na Majni

Frankfurt central station
Kartica
Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica
Frankfurt Airport
Kartica

Dolazne stanice u Frankfurt na Majni

Frankfurt (Main) Hbf
Kartica
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Kartica
Frankfurt (Main) Süd
Kartica
Frankfurt (Main) West
Kartica

Dolazne zračne luke u Frankfurt na Majni

Frankfurt International
Kartica

Ako polijećete iz Međunarodne zračne luke Frankfurt (FRA) ili slijećete u nju, vjerojatno će vas zanimati različite mogućnosti prijevoza koje su dostupne za dolazak do središta grada. Ovdje je pregled mogućnosti javnog prijevoza, kao i taksija, s informacijama o predviđenom trajanju i približnim cijenama.

 1. Vlak:
  Najpovoljniji način da se od zračne luke do centra grada dođe vlakom. Željeznička postaja zračne luke, poznata kao Frankfurt (M) Flughafen Regionalbahnhof, nalazi se na terminalima 1 i 2. Do središta grada možete jednostavno doći regionalnim ili brzim vlakovima (ICE). Regionalnim vlakovima potrebno je oko 15-20 minuta da stignu do glavnog kolodvora u Frankfurtu (Frankfurt Hauptbahnhof), a cijena karte obično je oko 4 eura. ICE vlakovi su brži, s vremenom putovanja od oko 11 minuta, ali je cijena karte nešto viša, oko 9 eura.

 2. Autobusi:
  Još jedna ekonomična opcija za dolazak do centra grada je autobus. Redovne autobusne linije povezuju zračnu luku sa središtem grada i drugim odredištima u regiji. Autobusi su općenito jeftiniji od vlaka, s cijenom karte od oko 3 eura. Međutim, vrijeme putovanja može varirati ovisno o prometu, ali općenito je oko 30 minuta.

 3. Taksi:
  Ako preferirate udobniji i izravniji način prijevoza, možete se odlučiti za taksi ili Uber. Službeni taksiji nalaze se ispred terminala zračne luke. Putovanje do centra grada obično traje oko 20 minuta, ovisno o prometu, i košta oko 25-30 eura*. Usluge kao što je Uber također su dostupne u zračnoj luci, a cijene mogu varirati ovisno o potražnji i udaljenosti.

Navedene cijene su okvirne i mogu varirati ovisno o tečaju i fluktuacijama prometa.

Pretražite karte za Zagreb Frankfurt na Majni
Pronađite smještaj u Frankfurt na Majni

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Frankfurt na Majni

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Frankfurt na Majni i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Frankfurt na Majni.

 • 1. Budite fleksibilni po pitanju datuma
  Karte Zagreb-Frankfurt na Majni često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Frankfurt na Majni tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zagreb-Frankfurt na Majni. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Frankfurt na Majni.
 • 2. Izbjegavajte špice
  Karte Zagreb-Frankfurt na Majni vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Frankfurt na Majni izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
 • 3. Usporedite načine prijevoza
  Možda bi bilo dobro usporediti različite dostupne načine prijevoza kako biste uštedjeli novac na svom putovanju od Zagreb do Frankfurt na Majni. Iako se može činiti da su letenje avionom ili vlakom najbrži način da stignete do Frankfurt na Majni, zajedničko putovanje ili autobus često mogu biti jeftinije alternative. Uzmite u obzir i vrijeme putovanja i rutu kako biste pronašli najekonomičnije rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama.

Autobus Zagreb Frankfurt na Majni

Učestalost polazaka za Zagreb iz Frankfurt na Majni ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Frankfurt na Majni, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Autobusi između Zagreb i Frankfurt na Majni obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Frankfurt na Majni obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Frankfurt na Majni za vaš datum putovanja.

Većina prijevoznika omogućuje online rezervaciju mjesta za autobus Zagreb-Frankfurt na Majni. Ova usluga se često naplaćuje.

Pravila otkazivanja i ponovnog rezerviranja mogu se razlikovati ovisno o autobusnoj tvrtki, stoga je važno provjeriti uvjete prilikom rezervacije. U većini slučajeva otkazivanje ili promjena autobusne karte Zagreb-Frankfurt na Majni izazvat će dodatne troškove.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Frankfurt na Majni ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Frankfurt na Majni na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Zagreb Frankfurt na Majni

IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
DeinBus
DeinBus
Pretražite autobusne karte za Zagreb Frankfurt na Majni

Vlakovi iz Zagreb u Frankfurt na Majni

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Frankfurt na Majni. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Frankfurt na Majni.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i Frankfurt na Majni postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Frankfurt na Majni barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zagreb i Frankfurt na Majni. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Moguće je rezervirati određeno mjesto u vlaku između Zagreb i Frankfurt na Majni. Ovisno o tvrtki, ova se usluga može naplatiti. Mjesta se mogu rezervirati online ili na blagajnama kolodvora.

Karte za vlak između Zagreb i Frankfurt na Majni možete preuzeti na kolodvoru, isprintati kod kuće ili izravno na svom mobilnom telefonu. Karte je moguće preuzeti i putem samoposlužnog terminala na određenim postajama.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Frankfurt na Majni

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
FlixTrain
FlixTrain
Traži karte za vlak Zagreb Frankfurt na Majni

Letovi Zagreb Frankfurt na Majni

Airlines Zagreb Frankfurt na Majni

Croatia Airlines
Croatia Airlines
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Traži letove Zagreb Frankfurt na Majni

Zajedničko putovanje Zagreb Frankfurt na Majni

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i Frankfurt na Majni, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Frankfurt na Majni ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Frankfurt na Majni, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zagreb i Frankfurt na Majni. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Frankfurt na Majni ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Frankfurt na Majni također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je rezervirati mjesto za zajednički prijevoz u zadnji čas, ali to ovisi o raspoloživosti vozača i potražnji za putovanjem. Preporučljivo je rezervirati svoje mjesto unaprijed kako biste osigurali svoje putovanje.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Frankfurt na Majni

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Frankfurt na Majni

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska