Preporučena ruta
Zagreb
Izravno putovanje do Dortmund dijeljenje prijevoza, autobus, let
Dortmund
Saznajte cijene
Alternativni pravci
Zagreb
Putovanje let, autobus, dijeljenje prijevoza za Frankfurt na Majni
Frankfurt na Majni
Putovanje vlak, autobus, dijeljenje prijevoza za Dortmund
Dortmund
Saznajte cijene
Zagreb
Putovanje dijeljenje prijevoza, autobus za Nürnberg
Nürnberg
Putovanje vlak, let, dijeljenje prijevoza, autobus za Dortmund
Dortmund
Saznajte cijene

Kako doći iz Zagreb u Dortmund?

Planirate li putovati u Zagreb iz Dortmund i tražite najbolje mogućnosti prijevoza za svoje putovanje? Znamo da je često teško odabrati najbolje prijevozno sredstvo za putovanje od Zagreb do Dortmund, bilo zbog cijene, vremena ili praktičnosti. Vivanoda će vam pomoći pronaći sva prijevozna rješenja za putovanje između Zagreb i Dortmund, bilo avionom, vlakom, autobusom ili zajedničkom vožnjom.

Uz detaljne informacije o svakom načinu prijevoza i prijevozničkim tvrtkama (Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus, Easyjet ili Croatia Airlines), možete jednostavno usporediti cijene, rasporede i vremena putovanja kako biste odabrali opciju koja vam najbolje odgovara.

Bez obzira jeste li putnik s ograničenim proračunom ili tražite brz i praktičan način putovanja između Zagreb i Dortmund, imamo sve informacije koje su vam potrebne za planiranje nezaboravnog putovanja od Zagreb do Dortmund.

Za vaše putovanje od Zagreb do Dortmund imate nekoliko opcija prijevoza

Autobus od Zagreb do Dortmund

Autobusi su često najekonomičniji izbor za putovanje od Zagreb do Dortmund, jer nude izravne opcije putovanja ili s usputnim stajanjima.

Zagreb - Dortmund vlakom

Ako volite putovati na više ekološki i ekonomičan način, vlak Zagreb Dortmund je idealan i ispunjava vaša očekivanja.

Letovi Zagreb Dortmund

Mnogi letovi povezuju Zagreb s Dortmund svaki dan, što je brza i praktična opcija za putnike. Ako ste u žurbi, avion je najbrže rješenje da stignete u Dortmund u rekordnom roku.

Zajedničko putovanje Zagreb Dortmund

Rješenje zajedničkog putovanja između Zagreb i Dortmund savršeno je ako želite putovati u Dortmund u dobrom društvu i smanjiti troškove prijevoza. Ali može postojati ograničena fleksibilnost u pogledu vremena i mjesta preuzimanja bilo u Zagreb ili Dortmund.

Bez obzira na vaš izbor, naša usporedba cijena omogućit će vam da pronađete opciju prijevoza između Zagreb i Dortmund koja najbolje odgovara vašim potrebama i proračunu.

Informacije o putovanju u Zagreb Dortmund

Grad polaska
Zagreb
Hrvatska
Zagreb
Grad odredišta
Dortmund
Njemačka
Sjeverna Rajna-Vestfalija
Udaljenost
891 km
Izravna veza
Da, izravna veza dijeljenje prijevoza, autobus i let
Pretražite karte za Zagreb Dortmund
Pronađite smještaj u Dortmund
Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Dortmund uz Vivanodu

Lako organizirajte svoje putovanje između Zagreb i Dortmund uz Vivanodu

S Vivanodom možete jednostavno usporediti sve dostupne načine prijevoza, kao što su letovi, vlakovi, autobusi i zajednički prijevoz, na temelju vaših preferencija i proračuna. Također možete filtrirati rezultate na temelju cijene, trajanja putovanja, vremena i mogućnosti udobnosti. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja i jasnoći, Vivanoda vam omogućuje da u samo nekoliko klikova pronađete karte između Zagreb i Dortmund koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Vivanoda također prikazuje sve posebne ponude i promocije različitih kompanija kao što su Deutsche Bahn, FlixBus, ADAC PostBus, Easyjet ili Croatia Airlines kako bi vam pomogla uštedjeti na vašim kartama. Zato nemojte više oklijevati i koristite Vivanodu sada da potpuno bezbrižno pripremite svoje putovanje između Zagreb i Dortmund!

Usporedba načina prijevoza između Zagreb i Dortmund

Prednosti i nedostaci zajedničkog putovanja od Zagreb do Dortmund?
Ekološki Dijeljenjem vozila jedne osobe smanjujete utjecaj na okoliš putovanja od Zagreb do Dortmund.
Fleksibilnost Vozni redovi za odlazak iz Zagreb u Dortmund zajedničkim prijevozom često su fleksibilniji nego za druge načine prijevoza.
Ekonomski Zagreb Dortmund zajednički prijevoz često je najekonomičniji način prijevoza.
Udobnost Prostor u automobilu morate dijeliti s drugim putnicima tijekom cijelog putovanja između Zagreb i Dortmund.
Osjećaj nesigurnosti Može se dogoditi da se ne osjećate sigurno u automobilu s vozačem, zbog njegovog stava ili načina vožnje.
Dostupnost Pronalaženje slobodnih mjesta za zajednički prijevoz između Zagreb i Dortmund može biti teško, pogotovo ako planirate unaprijed. Većina zajedničkih putovanja nudi se samo nekoliko dana ili tjedana prije polaska.
Prednosti i mane putovanja vlakom od Zagreb do Dortmund?
Ekološki Vlak Zagreb Dortmund smatra se ekološki prihvatljivijim prijevoznim sredstvom od aviona ili osobnih automobila.
Ubrzati Zagreb Dortmund vlakovi su često mnogo brži od autobusa ili automobila.
Udobnost Vlakovi između Zagreb i Dortmund općenito nude više prostora za noge i dodatnu udobnost za putnike.
Fleksibilnost Vrijeme vlakova od Zagreb do Dortmund može biti ograničeno i može biti teže promijeniti vlak ako je potrebno.
trošak Karte za vlak za Zagreb Dortmund mogu biti skuplje od karata za autobus ili dijeljenu vožnju, posebno za brze vlakove.
Prednosti i mane putovanja autobusom od Zagreb do Dortmund?
Fleksibilnost Autobusne tvrtke nude mnoge mogućnosti voznog reda za putovanje između Zagreb i Dortmund, što može biti zgodno ako imate određena vremenska ograničenja.
Cijena Cijene autobusnih karata između Zagreb i Dortmund često su mnogo jeftinije od karata za vlak ili avion do Dortmund (a ponekad jeftine poput zajedničkog putovanja), što ih čini pristupačnom opcijom za putnike koji paze na troškove.
Usluge na brodu Moderni autobusi koji voze između Zagreb i Dortmund obično su opremljeni udobnim sjedalima, klima uređajima, besplatnim Wi-Fijem, električnim utičnicama i toaletima.
Vrijeme putovanja Autobusi od Zagreb do Dortmund većinu su vremena puno sporiji od vlakova do Dortmund kako bi prevalili udaljenost od 891 km.
Udobnost Zagreb Dortmund autobusi mogu biti manje udobni od vlakova zbog smanjenog prostora za noge i kvalitete ovjesa.
Prednosti i nedostaci letenja između Zagreb i Dortmund?
Izbor zrakoplovnih prijevoznika Mnogo je zračnih prijevoznika koji obavljaju letove od Zagreb do Dortmund, bilo izravne ili s međuslijetanjem, dajući putnicima mnogo izbora.
Ubrzati Zrakoplovi između Zagreb i Dortmund najbrži su način prijevoza za putovanje od 891 km između Zagreb i Dortmund.
Sigurnosne provjere Putnici koji lete za Dortmund često moraju ranije stići u Zagreb zračnu luku zbog strogih sigurnosnih provjera.
Cijena Avionske karte od Zagreb do Dortmund mogu biti skuplje od karata za vlak ili autobus, posebno tijekom razdoblja velike gužve (praznici, vikendi itd.).
Ekološki nedostaci Letovi iz Zagreb za Dortmund imaju negativan utjecaj na okoliš zbog emisije stakleničkih plinova, a let je jedan od načina prijevoza koji najviše zagađuje okoliš.

Odakle ići u Zagreb? Gdje ćemo doći do Dortmund?

Polazne autobusne stanice u Zagreb

Zagreb
Kartica

Polazne zračne luke u Zagreb

Pleso
Kartica

Dolazne autobusne stanice u Dortmund

Dortmund - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Kartica

Dolazne stanice u Dortmund

Dortmund Hbf
Kartica

Dolazne zračne luke u Dortmund

Dortmund
Kartica
Pretražite karte za Zagreb Dortmund
Pronađite smještaj u Dortmund

3 savjeta za jeftinije putovanje između Zagreb i Dortmund

Odlučili ste putovati iz Zagreb u Dortmund i tražite načine da uštedite na prijevoznoj karti? Predstavljamo vam 3 praktična savjeta za uštedu novca na vašem putovanju. Bilo da se odlučite na autobus, vlak, let ili dijeljenje prijevoza, ovi savjeti pomoći će vam pronaći najbolje cijene za putovanje Zagreb-Dortmund.

  • 1. Izbjegavajte špice
    Karte Zagreb-Dortmund vrlo su često jeftinije ako putujete izvan špica. Izbjegavanjem ovih prometnih razdoblja dana, mogli biste uštedjeti novac na svojoj prijevoznoj karti. Osim toga, putovanje u Dortmund izvan špica može vam omogućiti da uživate u udobnijem putovanju.
  • 2. Budite fleksibilni po pitanju datuma
    Karte Zagreb-Dortmund često su jeftinije tijekom tjedna nego vikendom. Ako si možete priuštiti putovanje u Dortmund tijekom tjedna umjesto vikendom, mogli biste uštedjeti novac na prijevoznoj karti Zagreb-Dortmund. Osim toga, fleksibilnost datuma također vam može pomoći da pronađete najbolje cijene za Dortmund.
  • 3. Rezerviraj unaprijed
    Ovaj savjet često je najpoznatiji za uštedu na prijevoznoj karti između Zagreb i Dortmund. Doista, karte za vlak, avion, autobus ili trajekt često su jeftinije ako ih kupite dovoljno unaprijed. To vam ponekad može uštedjeti desetke ili čak stotine eura na vašem putovanju Zagreb-Dortmund.

Autobus Zagreb Dortmund

Učestalost polazaka za Zagreb iz Dortmund ovisi o prijevozniku, razdoblju i danu u tjednu. Kako biste imali sveobuhvatan pregled polazaka autobusa za Dortmund, odredite datum polaska i pretražite Vivanoda.

Vrijeme putovanja autobusom između Zagreb i Dortmund obično varira ovisno o prometnim uvjetima i zaustavljanjima na putu. Vivanoda će vam omogućiti da u stvarnom vremenu vidite sve autobuse koji putuju za Dortmund za vaš datum putovanja.

Putnici obično mogu ponijeti prtljagu u autobusima Zagreb-Dortmund, ali je važno provjeriti ograničenja težine i veličine kod prijevoznika. Njihov je broj također vrlo često ograničen.

Autobusi između Zagreb i Dortmund obično imaju WC za putnike, no uvijek se preporučuje provjeriti kod prijevoznika prije putovanja. U svim slučajevima, pauze na benzinskim postajama na autocesti su zajamčene.

Većina autobusa koji putuju između Zagreb i Dortmund noviji su i najčešće imaju ugrađene električne utičnice za punjenje uređaja, ali to može varirati ovisno o prijevozniku.

Prosječna cijena autobusne karte za liniju Zagreb - Dortmund ovisi o prijevozniku i vremenu rezerviranja. Na određene popularne datume cijene se mogu udvostručiti! Usporedite sve cijene autobusa Zagreb-Dortmund na Vivanoda.

Autobusne tvrtke Zagreb Dortmund

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Pretražite autobusne karte za Zagreb Dortmund

Vlakovi iz Zagreb u Dortmund

Preporuča se rezervirati kartu za vlak između Zagreb i Dortmund barem nekoliko tjedana unaprijed kako biste dobili najbolje cijene.

Prosječno vrijeme putovanja vlakom između Zagreb i Dortmund ovisi o vrsti vlaka kojim idete. Regionalni ili međugradski vlakovi za Dortmund sporiji su od TGV-a. Usporedite trajanje svih putovanja tražeći cijene na Vivanodi.

Za djecu, studente i starije osobe koji putuju vlakom između Zagreb i Dortmund postoje popusti koji ovise o vrsti karte i dobi osobe. Kada u pretrazi na Vivanodi navedete svoju dob, prikazane cijene uzimaju u obzir sve popuste vezane uz vašu dob.

Putnici naravno mogu ponijeti prtljagu sa sobom u vlak između Zagreb i Dortmund. Ne postoji ograničenje težine, ali neke željezničke tvrtke ograničavaju njihov broj i zahtijevaju dodatnu naknadu. S druge strane, veličina prtljage mora biti razumna s obzirom na često ograničen prostor unutar vlakova.

Može postojati razlika u cijeni ovisno o dobu dana kada putujete vlakom između Zagreb i Dortmund. Ulaznice kupljene izvan špice jeftinije su od onih kupljenih tijekom špice. Kako bi imali detaljan pregled svih cijena, Vivanoda uspoređuje sve načine prijevoza između Zagreb i Dortmund.

Kako biste dobili najbolje cijene za karte za vlak između Zagreb i Dortmund, preporučamo rezervirati unaprijed, biti fleksibilni s rasporedom i usporediti cijene karata s Vivanodom.

Željezničke tvrtke između Zagreb i Dortmund

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Traži karte za vlak Zagreb Dortmund

Letovi Zagreb Dortmund

Airlines Zagreb Dortmund

Easyjet
Easyjet
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Air Berlin
Air Berlin
Traži letove Zagreb Dortmund

Zajedničko putovanje Zagreb Dortmund

Broj slobodnih mjesta u vozilu za zajednički prijevoz između Zagreb i Dortmund ovisi o vozaču i vrsti vozila koje se koristi. Općenito, vozač može ponuditi između 1 i 4 sjedala.

Prosječna cijena zajedničkog putovanja između Zagreb i Dortmund ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući doba godine, potražnju i ponudu te korištenu platformu za dijeljenje vožnje. Kako biste dobili vrlo preciznu procjenu cijene i dostupnosti zajedničkog putovanja Zagreb-Dortmund, pokrenite pretraživanje na Vivanoda unosom datuma putovanja.

Na Vivanodi, našoj platformi za usporedbu načina prijevoza između Zagreb i Dortmund, imat ćete pristup svim dostupnim ponudama zajedničkog prijevoza s cijenom, približnim trajanjem i lokacijama preuzimanja.

Zajedničko putovanje općenito se smatra sigurnom opcijom za putovanje između Zagreb i Dortmund. Međutim, važno je provjeriti recenzije i ocjene vozača prije rezerviranja putovanja. Također se preporučuje da svoje osobne podatke za kontakt dijelite samo s osobama kojima vjerujete.

Trajanje zajedničkog putovanja između Zagreb i Dortmund također ovisi o prometnim uvjetima i ruti kojom ide vozač. Pokretanjem pretraživanja cijena na Vivanoda sada, pristupit ćete procijenjenom trajanju za svaku dostupnu ponudu zajedničkog putovanja.

Moguće je zatražiti usputno zaustavljanje tijekom zajedničkog putovanja između Zagreb i Dortmund, ali to ovisi o vozaču i drugim putnicima. Važno je provjeriti s vozačem prije rezervacije.

Platforma za zajedničko korištenje automobila Zagreb Dortmund

Blablacar
Blablacar
Potražite zajednički prijevoz Zagreb Dortmund

Filtri pretraživanja

Način prijevoza
Vrijeme polaska
Vrijeme dolaska