Putujte od Zagreb u Dortmund

Organizirajte svoje putovanje Zagreb u Dortmund u vlak, autobus, carpooling, avion

Datum odlaska
(Datum povratka)
1
Traženje  
Oglašavanje

3 opcije za povratak Zagreb u Dortmund u avion, vlak, automobil, autobus

  • Odaberite rutu po svom izboru
  • Unesite datume putovanja kako biste pronašli najbolje ponude.
1
Zagreb
Dortmund
  • Nabavite cijene
2
Zagreb
Frankfurt na Majni
Dortmund
/
/
  • Nabavite cijene
3
Zagreb
München
Dortmund
/
/
/
/
  • Nabavite cijene

Putovati Zagreb Dortmund

Načini prijevozaavion, carpooling, autobus, vlak
udaljenost891 km
Izravna linijaDa

Kako putovati Zagreb do Dortmund ?

Dortmund je vaša sljedeća destinacija za odmor, ali se pitate kako otići tamo i kako je moguće dobiti najjeftinije Zagreb do Dortmund ponude prijevoza? Općenito pregledavate nekoliko web stranica i trošite sate a da niste sigurni da su sva transportna rješenja razmatrana.

Na Vivanodi, jedinstvenom planeru putovanja koji uspoređuje i kombinira letovi, vlakovi, carpooling i autobusi ići Dortmund iz Zagreb, uštedjet ćete vrijeme i novac! Trebate samo odrediti datum odlaska u Dortmund onda neka Vivanoda traži tebe. Pročistite, filtrirajte, sortirajte prema Vašim željama putovanja, a zatim odaberite Zagreb - Dortmund ponuda koja vam najviše odgovara.

Putovati od Zagreb, letovi, vlakovi, carpooling ili autobusi od Blablacar, IC Bus, Germanwings, Deutsche Bahn, FlixBus, Croatia Airlines, ADAC PostBus i Lufthansaa dovest će vas do Dortmund,

Svi načini prijevoza Zagreb Dortmund

Za putovanje Zagreb (Zagreb, Hrvatska) do Dortmund (Sjeverna Rajna-Vestfalija, Njemačka) s udaljenosti od 891 km možete posuditi 4 načina prijevoza, moguće kombinacije avion, carpooling, autobus i/ili vlak, a prema tome trajanje putovanja bit će značajno različito,
Izravni let Zagreb > Dortmund će biti najbrži put do odredišta.
Izlaz Zagreb i stići dovoljno rano (najmanje 2 sata prije vašeg odlaska) u zračnu luku Pleso ZAG 8.3 km, za prijavu vaše prtljage za let do Dortmund (zračna luka od Dortmund, IATA kod: DTM) kojim upravlja Easyjet.
Nijedna autobusna tvrtka neće vam omogućiti da obavljate posao Zagreb-Dortmund bez mijenjanja autobusa morat ćete uzeti autobusne linije Zagreb-München i München-Dortmund,
Vi ćete se ukrcati na IC Bus bus na Zagreb, Autobus će vas odvesti na autobusnu stanicuMünchen - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB) (0.4 km od München, Njemačka). Idite na autobusnu stanicuZagreb (na 2.2 km od Zagreb) najkasnije 15 minuta prije polaska za München,Jednom je stigao München, odvedite drugi ADAC PostBus ili FlixBus autobus koji će vas odvesti do autobusne stanice Dortmund (Sjeverna Rajna-Vestfalija Njemačka).
Blablacar je glavna platforma za prijevoz automobila u Europi gdje vozači imaju Zagreb-München može vas odvesti kao putnika i kombinirati s putovanjem u autobus pokriti cijelo putovanje.
Nije moguće izravno otići Zagreb u Dortmundbez promjene. Možete uzeti vlakMünchen-Dortmund i koristiti autobus da biste došli do svog konačnog odredišta.
Vlakovi ICE od Deutsche Bahn do Dortmund odlazak s željezničke stanice München Hbf u München, Dolazak uDortmund će biti na postaji Dortmund Hbf (0.7 km od centra).
 
France
United Kingdom
Portugal
Italia
España
Deutschland
Ελλάδα
Nederland
Danmark
Sverige
Norge
Suomi
Česká republika
Polska
Magyarország
Hrvatska
România
International (en)